Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Emir Satriani : "Lincoln Galatasaray Demektir"

Bu kadar önemli bi oyuncu olduğunu bilmiyordum ben Lincoln'ün.

Edit : burası bi forumsa ve takımımızın sorunlarını tartışacaksak konu kaldırılmasın tabiki de.

Hiçbir oyuncu ve yönetici Galatasaray'dan büyük değildir. Eğer bir isim Galatasaray olacaksa o Ali Sami Yen'dir, Metin Oktay'dır, Baba Gündüz'dür, Turgay Şeren'dir, olmadı Bülent Korkmaz'dır, Hakan Şükür'dür, Hagi'dir, Prekazi'dir, hatta son dönemlerde Arda Turan'dır.

Lincoln'e gelene kadar onlarca isim vardır ama hiçbiri Galatasaray'dan büyük değildir. Galatasaray çatısı altında emek vermiş isimlerdir. Lincoln; saydığımız ve sayabileceğimiz bir çok isim sözkonusuyken onların yanında ismi bile anılamayacak bir oyuncudur. Onlar gibi olabilmek için kırk fırın ekmek yemesi gerekmektedir.

Cevap: Lincoln Galatasaray Demektir

Galatasaray yönetimleri sanki bu zamana kadar karaktersiz kişileri hemen gönderdide Lincoln'ün gitmesini istiyorsunuz.Bu zamana kadar bu olmadı.

O karaktersiz dediğin kişiler kim? Adını yaz açıkça da ona göre tartışalım, kaçak postlar yazmak da ne oluyor?

Konu kaldırılmamalı, tartışılmaya devam edilmelidir.

Görüşlerini paylaşmasam da Emir Satriani'nin söyledikleri de bu forumda kendine yer bulmalıdır.

Konu tamamen kaldırılmalı.Böyle saçmalık olamaz!..

emirin üzerine çok gittik.Bence kapatılsın.

lincolncülerle, lincolncü olmayanlar diye bölünmeyelim.

+

Galatasaray kurumu içinde her türlü konu hakaret olmadığı sürece konuşulabilir ve paylaşılabilir. Malum Galatasaray kurumu içindeki düşünceleri olduğu gibi yansıtma serbestliği ve demokratik yapısı hiçbir kulüpte yok. Kulüp içinde yer alanlar böyle bir kültürden gelmişlerdir. Biz de Galatasaray'ı salt futbol kulübü olarak tutmadığımıza göre kendi teamülleri ve dinamikleri içinde her türlü fikir üzerine tartışabiliriz. Olay hakarete gitmediği sürece başlığın kilitlenmesine hiç gerek yok.

Sonuçta bir fikir, fikirdir. Katılan olur, katılmayan olur. Bazılarımızı katılmıyoruz diye kilit vurarak doğrusunu yapmış olmayız. Her daim tartışmakta fayda vardır.

Hiç yoktan şu başlık kaldırılsın.Bu nedir ama yaa?Nasıl seyirci kalınıyor bu başlığa?

Galatasaray kurumu içinde her türlü konu hakaret olmadığı sürece konuşulabilir ve paylaşılabilir. Malum Galatasaray kurumu içindeki düşünceleri olduğu gibi yansıtma serbestliği ve demokratik yapısı hiçbir kulüpte yok. Kulüp içinde yer alanlar böyle bir kültürden gelmişlerdir. Biz de Galatasaray'ı salt futbol kulübü olarak tutmadığımıza göre kendi teamülleri ve dinamikleri içinde her türlü fikir üzerine tartışabiliriz. Olay hakarete gitmediği sürece başlığın kilitlenmesine hiç gerek yok.

Sonuçta bir fikir, fikirdir. Katılan olur, katılmayan olur. Bazılarımızı katılmıyoruz diye kilit vurarak doğrusunu yapmış olmayız. Her daim tartışmakta fayda vardır.

Katılıyorum, farklı yönde fikirler tartışılmayacaksa bir forum olmasına gerek kalmaz. Herkes aynı düşüncede olacak diye bir durum söz konusu bile değil zaten.

Hallacı Mansur da en'el hak (ben tanrıyım) dediği için öldürüldü söylenen sözün gerçek manasını anlamak istemeyen yobazlar tarafından.

Takmışsınız bir cümleye. Adam üşenmemiş koskoca bir paragraf yazı yazmış. Katılırsınız yada katılmazsınız. Ama bu eleştiri tarzı işte tam eyyamcılık. Acaba topic adını okuyup büyük bir öfkeyle konuya giren arkadaşlardan kaçı yazılan yazıyı objektif olarak ve yazı bitse de kinimizi kusalım demeden okudu.

Ayrıca şu topicde öfke kusan arkadaşlar. Geçen sezon ilk devre sonunda Lincoln ile ilgili mesajlarınızı görmek isterim. Bu sezon 5 maç iyi oynasın yine herkes yalakası olur adamın.

Benim görüşüm Lincoln'ün becerebiliyorsa Galatasaray yönetimi Baptista gibi iki yönlü bir oyuncuyla değiştirilmesi. Ama takımda kalırsa da bence aynı Ronaldinho'nun sol açığa adapte edildiği gibi sağ açığa adapte edilebilir. En azından ben objektif olarak yorum yaptığımda şunu görüyorum Lincoln 2 li mücadelelerde çok güçsüz ancak herkesin dediğinin aksine bu adam pres yapıyo ve çok da top kapıyo. Verim alınabilirse bu takımı Avrupa'da yukarı taşır.

En büyük sorunu oynamadığında küsmesi. Onu da sanırım yeri geldiğinde Barca'da Deco'yu yedek oturtmasını bilen Rijkaard çözer. Zaten bunu yapabildiği için büyük hoca.

Niye konuyu kapatmaktan bahsediliyor ?. Özgür platform diğil mi burası ?... Çoluk çocuğun hoşuna gitmedi diye, insanları susturacaksanız forum yürütmenin ne alemi var.

Bu başlığa yazılan mesajların %80'i, yazımı okumayan insanlar tarafından yazılmış mesajlar, hakaretler vs.

Birde işi, Galatasaraylılığıma getirdiler... Benim Galatasaray'lılığımı kulüp bilir. Ali Sami Yen bilir... Bana laf atanlar önce maçlara gitsinler...

Lincoln konusuna gelince, ben Galatasaray adını Lincoln'e vermedim. Galatasaray Lincoln'dır demedim. Lincoln Galatasaray'dır dedim. Simgesidir manasında. Nasıl istiyorlarsa öyle anlıyorlar tabi, ortalığı bulandıracaklar ya... Avını kendi avlayan bir aslana 20 sırtlanın saldıması mezvusu... Her neyse...

Ben düşüncelerimi belirttim. Sonuna kadar arkasındayım. Lincoln nefret ederleri, (niye nefret ettiklerini bir anlasam...) yazılarına pişman olacaklar. Ahanda buraya yazıyorum.

Geçen sezonun ilk yarısında, şu an burada O'na hakaret eden insanların yazılarını uğraşıp bulurdum ama gerek yok. Önümüzde yeni bir sezon var. Bakalım kim sözlerine daha sadık. Göreceğiz.

Ulan şimdi kimse beğenmiyor bu adamı ama varya sırf takımda kalmak için 1 sene oynar diğer sene yine yatar..

Bu durumda da olucakları yazıyım size.

- Lincoln çok iyi oyuncu diye bir başlık atılır sonra altına yazan kişi görüşlerini yazar ;

Ben sezonun kapandığı ilk günlerde yazdığımda hepiniz bana karşı çıktınız hadi şimdide aynısını söyleyin diye.

- Sezon biter diğer sezonun ortalarında bi başlık daha açılır : YETER LİNCOLN.. diye ;

Bu seferde bu itiraz edenlerden birileri yazar :

Lincoln canı istiyince oynuyor 1 sene oynuyo 1 sene oynamıyo keyif çatıyo v.s v.s ve sonuç yine aynı burda ne kadar tartışırsak tartışalım G.S S.K takımda tutmaya devam eder Lincoln'ü...

Sevgiyle kalın...

Niye konuyu kapatmaktan bahsediliyor ?. Özgür platform diğil mi burası ?... Çoluk çocuğun hoşuna gitmedi diye, insanları susturacaksanız forum yürütmenin ne alemi var.

Bu başlığa yazılan mesajların %80'i, yazımı okumayan insanlar tarafından yazılmış mesajlar, hakaretler vs.

Birde işi, Galatasaraylılığıma getirdiler... Benim Galatasaray'lılığımı kulüp bilir. Ali Sami Yen bilir... Bana laf atanlar önce maçlara gitsinler...

Lincoln konusuna gelince, ben Galatasaray adını Lincoln'e vermedim. Galatasaray Lincoln'dır demedim. Lincoln Galatasaray'dır dedim. Simgesidir manasında. Nasıl istiyorlarsa öyle anlıyorlar tabi, ortalığı bulandıracaklar ya... Avını kendi avlayan bir aslana 20 sırtlanın saldıması mezvusu... Her neyse...

Ben düşüncelerimi belirttim. Sonuna kadar arkasındayım. Lincoln nefret ederleri, (niye nefret ettiklerini bir anlasam...) yazılarına pişman olacaklar. Ahanda buraya yazıyorum.

Geçen sezonun ilk yarısında, şu an burada O'na hakaret eden insanların yazılarını uğraşıp bulurdum ama gerek yok. Önümüzde yeni bir sezon var. Bakalım kim sözlerine daha sadık. Göreceğiz.

Bu mesajından önce düşüncelerinin kendi fikrin olduğunu sanıp cevap yazmıştım, eleştirmiştim ve hatta kızmıştım.

Bu mesajını okuduktan sonra yalnızca ortalığı karıştırmak istediğini seziyorum.

Bu mesajından önce düşüncelerinin kendi fikrin olduğunu sanıp cevap yazmıştım, eleştirmiştim ve hatta kızmıştım.

Yanlış seziyorsun. Ben Lincoln'ı burada ki kelle avcılarına karşı, haysiyetsiz basına karşı, ona hakaret eden taraftara karşı herzaman ölümüne savundum. Herzaman.

Bu topiğin ilk mesajı, samimi düşüncelerimdir. 100 kişiye 1'im. Umrumda bile diğil.

Benim düşüncelerime, objektifliğime basın yön vermiyor... Önce futbolcularınızı tanıyın. Onlara destek olmasını bilin. Bu değerleri siz yaratmıyorsunuz. Ama siz mahfediyorsunuz.

Arkadaşlar bu arada hakaret v.b kelimeler kullanmayalım kavga çıkmasın...

Uyarı ilk ve sondur.

Sezginiz yanlış Emir'i bilen bilir Lincoln'ün bu forumdaki en büyük hayranıdır tamamen halisane, samimi duygularla açtığı bir konudur bu ve kendi fikirleri olduğuna sizi temin ederim.

Arkadaslar lütfen bu konu hakkında daha mesaj yazmayalım, çünkü biraz daha tartışırsak taraftar olarak birbirimize düşeceğimizi seziyorum.

Geri
Üst Alt