Niye konuyu kapatmaktan bahsediliyor ?. Özgür platform diğil mi burası ?... Çoluk çocuğun hoşuna gitmedi diye, insanları susturacaksanız forum yürütmenin ne alemi var.
Bu başlığa yazılan mesajların %80'i, yazımı okumayan insanlar tarafından yazılmış mesajlar, hakaretler vs.
Birde işi, Galatasaraylılığıma getirdiler... Benim Galatasaray'lılığımı kulüp bilir. Ali Sami Yen bilir... Bana laf atanlar önce maçlara gitsinler...
Lincoln konusuna gelince, ben Galatasaray adını Lincoln'e vermedim. Galatasaray Lincoln'dır demedim. Lincoln Galatasaray'dır dedim. Simgesidir manasında. Nasıl istiyorlarsa öyle anlıyorlar tabi, ortalığı bulandıracaklar ya... Avını kendi avlayan bir aslana 20 sırtlanın saldıması mezvusu... Her neyse...
Ben düşüncelerimi belirttim. Sonuna kadar arkasındayım. Lincoln nefret ederleri, (niye nefret ettiklerini bir anlasam...) yazılarına pişman olacaklar. Ahanda buraya yazıyorum.
Geçen sezonun ilk yarısında, şu an burada O'na hakaret eden insanların yazılarını uğraşıp bulurdum ama gerek yok. Önümüzde yeni bir sezon var. Bakalım kim sözlerine daha sadık. Göreceğiz.