Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln satıldı (mı) ?

Evet Lincoln konusunda biz taraftarlarında çok suçu var ne yazık ki,adam her haltı yedi sonra bi maçta bikaç hareket yaptı,bikaç asist yaptı hemen I love you Lincoln,çok yanlıştı bence..

Ben en başından beri bunu savunan bir taraftarım yani Lincoln ü büyütmeme anlamımda bize çok kötü şeyler yaşattı 1-2 harekete tav olmayın diyenlerdendim ama tepki almıştım nedense yine çekinmeden söylüyorum Faruk Süren in dediği gibi Lincoln Galatasaray a ihanetten başka birşey yapmamıştır.Geçen sezon yani yeni biten sezonda ilk yarı müthiş oynadı biz ne yaptık biraz haklı olarak övdük ama abarttık o yine şımardı Arda, beyenilmesede bir kesim tarafından da BARIŞ SONRA Servet Kewell bu futbolcularımıza ona verilen değer verilmedi .Tamam kabul hepsi alkışlandı ama Arda nın yaptığını Lincoln yapsa başımızın üstünde taşırdık ona taç felan takar ayağını yere sürttürmez omuzlarımızda taşırdık vs vs .

Para çok umrumda değil.Bu adam gitsin çiftetelli oynayacağım.

Bu kadar olaydan sonra yönetim yada teknik kadro ona forma giydirip sahaya koyamazlar.

Bence kesin satılacaktır.

Rijkaard yok satmayın ben bunu adam etcem dersede .Benim gözümde lig -1 başlar.

ama öyle bi hata yapacagını sanmıyorum.

Lincoln'e Bundesliga yolu gözüktü

Milliyet gazetesinin haberine göre Sarı-kırmızılı yönetim en kısa sürede yollarını ayırmak istediği sambacının bağlı bulunduğu menajerlik şirketi ROGON’un yetkilileriyle İstanbul’da masaya oturdu. Toplantıda Lincoln’ün, Almanya şampiyonuna satılması için anlaşma sağlandı.

Galatasaray’ın problemli yıldızı Cassio Lincoln’e Bundesliga yolu gözüktü.

Milliyet'in haberine göre, İki yıldır oynadığı futboldan çok sorunlarıyla gündeme gelen ve Hollanda kampına da katılmayan Brezilyalı futbolcuya ihtarname çekip, İstanbul’daki evine tebligat gönderen sarı-kırmızılılar, sambacının menajerlik şirketi ROGON’la masaya oturdu. Yapılan toplantıda, Lincoln’e takım bulunması kararlaştırıldı.

ROGON yetkililerinin, Lincoln’ü Bundesliga’ya götürme noktasında kararlı oldukları ve bu konuda Galatasaray’a garanti verdikleri öğrenildi.

ROGON’un, Brezilya’dan Sao Paulo’nun yanı sıra daha önce Werden Bremen ve Schalke için ismi geçen Lincoln’ü, geçen yıl Almanya’da şampiyonluğa ulaşan Wolsfburg’a götürecekleri ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi şansı

Milliyet gazetesi ROGON yetkililerinin, “Wolfsburg bize yakın bir takımdır. Bu kulüpte forma giyen bazı yıldız futbolcular bizim menajerlik şirketine bağlıdır. En kötü olasılıkla böyle bir çözüm bulabiliriz” dediklerini yazdı.

Bu kadar olaydan sonra yönetim yada teknik kadro ona forma giydirip sahaya koyamazlar.

Bence kesin satılacaktır.

Rijkaard yok satmayın ben bunu adam etcem dersede .Benim gözümde lig -1 başlar.

ama öyle bi hata yapacagını sanmıyorum.

Aynen..:ka21:

Forever Lincoln deeermişim :D Futbolunu severim de şu ara acaip tokatlayasım var...

Galatasaray bu sözde yildizi bu sezon yollamazsa büyüklügünden cok sey kaybedecek.Bunu biliyor olmalari lazim..Lincoln kalirsa, Galatasaray´dan büyük oldugunu kanitlamis olacak...

Cevap: Lincoln'e Bundesliga yolu gözüktü

bu adamdan ne kadar az zarar etsek kardır. bir an önce halledilsin artık 3-5 ne veriyorsa alısınlar önemli değil.

Bu kaçıncı Lincoln haberi anlamadım gitti.Allah bir daha Lincoln ve türevlerini nasip etmesin:D

ya suç yine yönetimin yıllarca bize yıldız getirmediler lincoln gelince de yıldız sandık.şimdi de adam resmen kulüple alay ediyor.

lincolde o tapu olduktan sonra kendi isteği dışında takımdan ayrılamaz gibime geliyor ama şampiyonlar liginde bir takım isterse eğer(çok düşük bir ihtimal)o zman gider belki:D

Bundan sonra da gelirse takima zarari olur diye düsünüyorum. Körle yatan Şaşı kalkar derler ya.. Lincoln disiplinsizligini öbür oyunculara da yayabilir..

eğer oyun kurucu bir oyuncu alabilirsek lincolnü kesinlikle elden çıkarmalıyız :)

lincolde o tapu olduktan sonra kendi isteği dışında takımdan ayrılamaz gibime geliyor ama şampiyonlar liginde bir takım isterse eğer(çok düşük bir ihtimal)o zman gider belki:D

Nasıl ayrılamazmış lincoln? Kaç gündür antremana çıkıyor? Sözleşmesi ne olursa olsun sonuçta sözleşmeye istediği zaman top oynar istediği zaman oynamaz gibi bir madde koyduramayacağına göre gönderilir hertürlü.Yeterki değerini veren bir takım bulunsun...

Geri
Üst Alt