Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln satıldı (mı) ?

Bu adam gelirde antremana katılırsa kesinlikle yuhalanması gerekir. Galatasarayla resmen dalga geçiyor adam zaten rijkaardda antremana alırsa benim gözümde o da biter

Lincoln diye sonuna kadar destekleyen taraftarlarda artık bu adamın galatasaraya zarar verdiğini görsünler bu adamı yuhlamayan taraftarın tarftarlığından şüphe ederim yeter artık gitsin nerde oynuyorsa orda oynasın ...

Araştırmalarıma göre Cuma günü yönetimimiz son 3 gün süresi vermiş.Ve Lincoln hala ortalıkta olmadığı için istersek Lincoln'ün sözleşmesini feshedebiliyoruz şu anda biz.

Lincoln un Galatasaray ile bağlantısı kalmamıştır ve önümüzdeki 3-4 gün içinde bu oyuncu ile yolların ayrıldığının haberini göreceğimizi tahmin ediyorum umarım transferinden en azından onun aldığı 1 yıllık ücreti kazanabiliriz.Kendisi bu formaya ve ona verilen değere layık olamamış,sorumsuzlukları kaprisleri ciddiyetsizlikleri ile kendi sonunu hazırlamıştır.Mümkünse bir dah yollarımız hiç kesişmez inşallah:)

Bir gitmedi bu adam ya.

Şu adam gitse yılın transferini yapmışız gibi sevinicem.

LINCOLN ADAM DEĞİL...

İşte eski başkanımız Alp Yalmanın Lincoln için dedikleri:

"Lincoln adam değil"

Yalman Lincoln konusu sorulduğunda ise şu sert sözleri söyledi: "Bana Lincoln'den bahsetmeyin... Lincoln benim için evvela adam değil.. Adam olmadığı için de iyi futbolcu mu değil mi diye olaya bakmıyorum..."

Alp başkanın görüşlerine sonuna kadar katılıyorum. :)

lincoln den koparsinlar tazminati,yemin ediyorum ben olsam fakirlere dagitirdim :D

lincoln bi davayi yesin, ardindan birde agir ceza alsin bizden degil. cas mi oluyor bu futbolcular ve kuluplerin arasindaki problemleri yargiya alan kurum..

verdigimiz parayi bu sekilde bir geri alalim sonra ne yaparsa yapsin bizden uzak olsun.

Neye icim yaniyor biliyormusunuz?

Taraftar olarak bu hadsizin dersini vermedigimiz icin...

Keske Istanbul´a dönseydi de karsiladigimiz gibi anormal derecede ülkesine postalasaydik onu..Ama görülmemis sekilde..O yumusak arkadasimizin yüzünü de görmek isterdim ve rahatlardim...Keske dönseydi...Icime oturdu simdi

Neye icim yaniyor biliyormusunuz?

Taraftar olarak bu hadsizin dersini vermedigimiz icin...

Keske Istanbul´a dönseydi de karsiladigimiz gibi anormal derecede ülkesine postalasaydik onu..Ama görülmemis sekilde..O yumusak arkadasimizin yüzünü de görmek isterdim ve rahatlardim...Keske dönseydi...Icime oturdu simdi

Bazıları hava alanında lincoooooln lincoooln diye bi yerlerini yırtmaya devam eder:ka10:

Bazıları hava alanında lincoooooln lincoooln diye bi yerlerini yırtmaya devam eder:ka10:

Gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama dün akşam ki serhat uluerenin programında lincolnün tesislerden evine koli koli su,meyve suyu,et götürdüğünü söylediler,eğer doğruysa adam kene gibi yapışmış bizim takıma

Gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama dün akşam ki serhat uluerenin programında lincolnün tesislerden evine koli koli su,meyve suyu,et götürdüğünü söylediler,eğer doğruysa adam kene gibi yapışmış bizim takıma

Evet bende duydum. Acaba gercekten yapmismisidr:confused:

hatta yanında getirdiği kendi adamınada para vermediğini söylediler...o garibimde tesislerde doyuruyomuş karnını

Eger dogruysa bunlar bu adam bizi resmen sömürmüs yahu.

bunlar doğruysa kesin bu herif büyük marketlere gidip alış-veriş yapıp onun faturasını da kulübe kestirmiştir.

zaten paşa tek başına kaldığı için akşam yemeklerini de sefer taslarına doldurup götürüyormuş.gariban arkadaş,

valla elime verseler işkence ederim lincolne inşallah o meyve suları son kullanma tarihi geçmiştirde oranda buran kaşınır.

bakkala gider adnan polatın hesabına yazdırır bu herif

Geri
Üst Alt