Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?

Of ya gene mi başladı bu haberler.Bu sefer iyi para verirlerse kesin satar yönetim.

Zaten olmayan şampiyonluk umudu böylece tamamen bitmiş olur.

Yalnız 15 Mart'da bitti Rusya'da transfer dönemi.Bizim lig bitince onlarında devre arası olunca alırlar büyük ihtimalle...

Sacma haber, Lincoln gidemez boyle bir kural yoktur. Ancak serbest kalirsi Zenite gidebilir.

10-15 mn € satılırsa yönetim basarısı olur.

O paraya kranjcarı alabiliriz:)

Meira gibi bir adama 6.5 milyon euro verenler lincoln içinde 15 milyon euro verir.Ruslar bu anlamda çok bonkör dolayısı ile 15 olmasa bile 10-13 arası yönetim gönderebilir,o paraylada gidin avrupadan istediğiniz 10 numarayı alın..

Sacma haber, Lincoln gidemez boyle bir kural yoktur. Ancak serbest kalirsi Zenite gidebilir.

Nasıl gidemez? Gidemezmi gitmemelimi?

Oyuncu ayrılmak istiyor yönetimde'de iyi paraya satarım dusuncesi var sezon sonu koydular onune 10 mn € niye gidemez?

her yerde bu haber çıkmaya başladı ?

Acaba bu saate gitmesi mümkünmü ? transfer sezonu bitmedi mi :o

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Lincoln dön ne olur. Dönde satalim seni, baydin iyice ne saniyon sen kendini ya? Bu adama iyice kil kapmaya basladiim

Sezon sonu gitmesi zaten garanti nereye giderse gitsin ben belki şimdi gider diye umutlanmıştım :D

Özel izin filan alamazmıyız ya alan razı satan razı :f68.gif:

15 mn € versinler ben bavullarını bizzat kendi elimle toplarım şimdiden zahmet etmesin o:)

LİNCOLN ZENİT'E ÇOK YAKIN!

Lincoln, ST.Petersburg yolcusu. Bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün samimi olduğu bazı takım arkadaşlarına "Bunun geri dönüşü yok. Gidiyorum ve bir daha geri gelmeyeceğim" dediği öğrenildi.

Kafasında Galatasaray'ı bitirdiği belirtilen Brezilyalı oyuncunun ilk tercih olarak Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Peterburg'u istediği konuşuluyor. Lincoln'ün İstanbul'dan ayrıldıktan sonra Almanya'da menajeri Marcelo Cipriano ile kısa bir görüşme yaptığı ve Zenit'e gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Rusya Ligi'nin henüz başında olunması nedeniyle bu transfer için Zenit yönetiminin kısa süre içinde Galatasaray yönetimi ile görüşmeye hazırlandığı ifade edildi.

Sarı-Kırmızılı yönetimin de sorunlu futbolcusundan bir an önce kurtulmak istemesi nedeniyle; Meira'yı Galatasaray'dan kopartıp Zenit'e götüren menajer Marcelo Cipriano'nun Lincoln'ün transferinden de Galatasaray'a bir miktar para kazandırması bekleniyor.

Kaynak : DHA

Cevap: Lincoln Zenit'e çok yakın

DhA yalan söylemez :)

Hayırlısı olsun,

Gidecekse, Gideceği kulüp Zenit olsun ...

Rusya'da henuz sezon baslamadi, ya da tam emin degilim ama adamlarin transfer sureleri dolmadi. O yuzden oyuncu alabiliyorlar diger liglerden. Lincoln'den bu saatten sonra Galatasaray'a yarar gelmez. Herkes kendi yoluna. Kendisine verilen 5 milyon euro bonservisin uzerinde bir rakama satilmalidir.

LİNCOLN ZENİT'E ÇOK YAKIN!

Lincoln, ST.Petersburg yolcusu. Bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün samimi olduğu bazı takım arkadaşlarına "Bunun geri dönüşü yok. Gidiyorum ve bir daha geri gelmeyeceğim" dediği öğrenildi.

Kafasında Galatasaray'ı bitirdiği belirtilen Brezilyalı oyuncunun ilk tercih olarak Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Peterburg'u istediği konuşuluyor. Lincoln'ün İstanbul'dan ayrıldıktan sonra Almanya'da menajeri Marcelo Cipriano ile kısa bir görüşme yaptığı ve Zenit'e gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Rusya Ligi'nin henüz başında olunması nedeniyle bu transfer için Zenit yönetiminin kısa süre içinde Galatasaray yönetimi ile görüşmeye hazırlandığı ifade edildi.

Sarı-Kırmızılı yönetimin de sorunlu futbolcusundan bir an önce kurtulmak istemesi nedeniyle; Meira'yı Galatasaray'dan kopartıp Zenit'e götüren menajer Marcelo Cipriano'nun Lincoln'ün transferinden de Galatasaray'a bir miktar para kazandırması bekleniyor.

Kaynak : DHA

En az 10 falan verseler de giren kazığın bir kısmını çıkarsak.

İyi paraya satılsın. bundan sonra hayır gelmez zaten.

Gidecek galiba. Kaynaklar sağlam, anlaşmak üzereymiş.

Valla bu Zenit'e Sabri'yide satsat o kadar sevinirim ki :D inşallah 5-10 arası ittiririz!

Bi de Nonda'yı alın ne olur sinir katsayım azalsın biraz.Üstüne bir de Ümit verebiliriz seneye için.

Bu yazdıgın avrupa takımları için gecerli ama rus takımları için gecerli degil lincolnun avrupada dahi piyasası vardır 7-8mn € arası rusyaya gayet normal olur 10 15 satılması zaten daha azına verirsek rusyaya basarısızlık olur benim kendi dusuncem.

Biz zaten 3,5-4 miyon euro verip aldık Lincoln'ü. Hangi Avrupa takımı 7-8 verir Lincoln'e. Adam gelmiş 30 yaşına. Sorunlu olduğu ayyuka çıktı. Piyasası mı kaldı Avrupa'da. Ruslar 7-8 verir ancak. 10 milyon euro falan hayal. Düşüncene saygı duyuyorum ama bu da benim düşüncem.

Geri
Üst Alt