Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln Zenit'e çok yakın

Lincoln'e 10-15 veren klüp yöneticilerinin aklından şüphe ederim. :)

Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?

Biz zaten 3,5-4 miyon euro verip aldık Lincoln'ü. Hangi Avrupa takımı 7-8 verir Lincoln'e. Adam gelmiş 30 yaşına. Sorunlu olduğu ayyuka çıktı. Piyasası mı kaldı Avrupa'da. Ruslar 7-8 verir ancak. 10 milyon euro falan hayal. Düşüncene saygı duyuyorum ama bu da benim düşüncem.

Bizim Lincoln'e yedirdiğimiz paranın haddi hesabı yok ...

3-4 Lira'yı 3-4 ile çarp, anca çıkar Lincoln'ün Galatasaray'a maliyeti.

Ha, Bir başka kulüp vermez o kadar para, ayrı mevzu...

Sadece Yarım sezondan ibaret zaten ...

Gerisi nerede? ... Yok .

Daha sezonun bitmesine 10 hafta var.Ayrıca bu istatistikleri çıkartan bir adam daha fazlasını da yapabilir.Ama Lincoln kendisini yuhalayan ve her fırsatta eleştiren bir taraftarın karşısında rahat değil artık.

Daha sezonun bitmesine 10 hafta var.Ayrıca bu istatistikleri çıkartan bir adam daha fazlasını da yapabilir.Ama Lincoln kendisini yuhalayan ve her fırsatta eleştiren bir taraftarın karşısında rahat değil artık.

Saçmalık ...

Galatasaray taraftarının belki de şimdiye dek en fazla tevazu gösterip, desteklediği oyuncu olmuştur Lincoln.

EsEs maçında bile trübünlere çağırılmıştır Lincoln.

Her imkan sunulmuştur kendisine; paraParaPara + taraftar sevgisi + popülarite ...

Hep de desteklenmiştir. Ancak kendisi, çok duygusalım ayaklarına yatıp hep triplerdedir...

Sen sanırım Hala Lincoln'den birşeyler bekliyorsun kalan 10 haftada...

Futbolculuguna kimsenin lafı yok, zira oynarsa neler yapabileceğini biliyoruz...Ama iki senedir oynamasını bekliyoruz her nedense. Onun nazını çekip keyfini mi beklesin bu taraftar.?.

Saçmalık ...

Galatasaray taraftarının belki de şimdiye dek en fazla tevazu gösterip, desteklediği oyuncu olmuştur Lincoln.

EsEs maçında bile trübünlere çağırılmıştır Lincoln.

Her imkan sunulmuştur kendisine; paraParaPara + taraftar sevgisi + popülarite ...

Hep de desteklenmiştir. Ancak kendisi, çok duygusalım ayaklarına yatıp hep triplerdedir...

Peh.3 ay önce herkesi tribüne çağırıp Lincoln'ü öylece ortada bırakan taraftarda aynı taraftardı.Gazetelerde her fırsatta manevi olarak Lincoln'e saldırılırken sesini çıkarmayan taraftarda aynı taraftardı.Neyse yuhalamaya ve küfüre devam.:rolleyes:

Lincoln işi erken bitiren adam lige iyi başlar gol ve goller atar ligin ortalarında durgunlaşır,ligin son 1-2 maçında gene iyi oynar!

Peh.3 ay önce herkesi tribüne çağırıp Lincoln'ü öylece ortada bırakan taraftarda aynı taraftardı.Gazetelerde her fırsatta manevi olarak Lincoln'e saldırılırken sesini çıkarmayan taraftarda aynı taraftardı.Neyse yuhalamaya ve küfüre devam.:rolleyes:

3 ay önce, bahsettiğin o performansının zirvesindeydi Lincoln ...

Hani iki senedir yaptıüı en hayırlı şey; 10 gol-20 asist ...

Ben de alkışlıyordum, sen de alkışlıyordun, taraftar da alkışlıyordu...

Lincoln, formanın hakkını verdiği süreç içerisinde kesinlikle taraftar tarafından ortada bırakılmamıştır. Keza, Lincoln, formanın hakkını vermek ne demek bilmezken dahi, yaptıgı iki estetik çalımda bile trübünler inlemiştir Lincoln Lincoln diye.

Basın fazlasıyla gitti Lincoln'ün üzerine, evet.

Son olaylarda tek suçlu Lincoln değil, evet.

Ama düşünülmesi gereken nokta, neden Lincoln ? Neden, yine Lincoln ? ...

Tekrar ediyorum, Lincoln'ün arkasında ben de fazlasıyla durdum, bağırdım. Yeteneğinden de asla şüphe etmedim...

Ama ...

bu haberi görünce nesem yerine geldi, yorgunluk falan kalmadi:) Umarim bir an önce gerceklesir transfer

Ruslar verir abi rahat olsun siz almaya kafaya koymuslarsa 10 dan assagıya vermeyiz bende bunu bilir bunu söylerim.;)

Bizde oynamayan adam o soğuk hava ikliminde hiç oynamaz.Güzel bir satış olur eğer satarsak.

Meira'nın fos olduğunu anladıkları andan itibaren vazgeçerler,ama daha yeni geldiği için anlamıyorlar 1 hafta içinde okutmamız lazım iyi paraya Lincoln'ü!

Yaw beyler bunlar için ne oynadıgı o kadar önemli degil bunlar rusya ligini cekici hala getirmek için isim getiriyorlar anlayın da sunu isim için yapıyorlar o yuzden iyi paraya satabiliriz diyorum.

Katar'a döndürecekler yani :D

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Artık işin cıvığı çıktı ya.

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Adam gibi para verseler benden mutlusu olmaz

10 15 arasına okutursak harika olur ama daha altı kurtarmaz güzel bir pazarlık yapılmalı:D

Geri
Üst Alt