Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Önemli olan ne dediğinden çok olayın yeri ve zamanıdır.Çok zorlu bir maç oynuyorsunuz,takım 10 kişi kalmış,taktik gereği çıkıyorsunuz,kenarda bir sürü hareket.Yeri orası mı ? Maçtan sonra konuşursun td ile.

Aaaah ah .. Lincooooooln Lincooooooooln

Tabiki Lincoln´ün tepkisi dogru deyil ama Neden öfkelendiginide anlayabiliyorum.

Cok oynamak istedi ve böyle bir macta cikacagini tahmin etmiyordu ve o sinir ile bir hata yapti. Ardindan Cezasini da aldi olay bitti.

İşte bizde oalyın bitmediğini görüdğümüz için bu adama yükleniyoruz bu kadar

Sen hoca bana nasıl ceza verir diye hambug maçında yürürsen bu laflarıda işitirsin

Cevap: Lincoln Zenit'e çok yakın

Bu kadar kolay kaybedilmemeli bir oyuncu

İyi paraya satılır değerinde her oyuncu satılabilir.Ama lincolnün yerine yok tabataymış yok şuymuş buymuş demeyelim adam gibi sağlam orta saha oyuncusu alalım.Örneğin sene sonu chelsea ile deconun yolları ayrılabilir gelmesi çok zor ama alacağımız adamlar bu nitelikte olmalı.

Arkadaşlar umarım zarar etmeden bu adamdan kurtuluruz.Koskoca G.S bu şımarığın insafına kaldıysa çok yazık.Utanmaz adam G.S tv de çıkmış benim Uefa kupası hayalim var , geceleri bu hayalle uyuyorum diyordu. Ne oldu inat uğruna 2. maçta bir tek sorumluluk almadı.Formayı öpmeler falan hep numaraymış.Lincoln benim için bitmiştir.Daha da olsa istemem

Lincoln'de son durum Galatasaray yönetiminin izinsiz olarak ülkesi Brezilya'ya giden Cassio Lincoln'e ağır bir ceza vermeye hazırlandığı öğrenildi. İşte ayrıntılar...

28 / 03 / 2009 17:03

Sarı-Kırmızılı yönetim Sambacı'ya ağır bir fatura çıkarmaya hazırlanıyor...Brezilya'ya giderken "pazartesi günü dönerim" açıklaması yapmasına rağmen yönetimin Lincoln'ün tam olarak ne zaman takıma katılacağını bilinmediği belirtildi.

Ligtv'nin haberine göre; Yöneticilerin Lincoln'e ulaşamadığı belirtilirken, Başkan Adnan Polat'ın bu konuda pazartesi günü bir basın toplantısı yapacağı ifade edildi

Brezilyalı futbolcunun pazartesi günü de takıma katılmaması durumunda yönetimin Lincoln'le ilgili radikal bir karar alarak brezilyalı futbolcuyu kadrodışı bırakabileceği ileri sürüldü

Pazartesi günü takıma katılması durumunda ise yönetimin Lincoln'le biraraya gelerek ayrıntılı bir görüşme yapacağı düşüncelerini alarak "gerekirse sezon sonunda yolların ayrılacağının kendisine bildirileceği" öğrenildi.

Evet Fuck off küfür degil, defol demek.

O zaman Shit, Bloody Hell, Fuck, Damn'de küfür :D

Evet Fuck off küfür degil, defol demek.

O zaman Shit, Bloody Hell, Fuck, Damn'de küfür :D

ingilizce edebiyatını bilmiyorsanız belirtme yapmayın ingilizcede 1 kelimede 15 anlam çıkabiliyor türkçe ile farklı dil ailelerinden gelme.

kısacası Fuck Off o dediğiniz küfürde oluyor Defolde oluyor.

Shit : Küfür olmasada sı....tık kahretsin lanet olsun anlamlarına gelebiliyor

Ah İliç ah ...

Ne böyle kaprisi vardı ne de teknik direktörüyle sorunu.Golünü atardı,asistini yapardı,oyundan çıkardı,çıkar çıkmaz gol olurdu,taraftar gibi sevinirdi.Koşardı,pres yapardı,herkesle iyi anlaşırdı.Anlaşmayı imzaladığında 10 numarayı teklif ettiler,"10 numara Hagi'nin,ben giyemem " dedi,22'yi seçti.Karakterliydi,paşaydı,sevgilimizdi.

Lincoln diye balonun teki geldi hemen sepetleyiverdik onu,kıymetini bilemedik.

İliç demişken

Ah İliç ah ...

Ne böyle kaprisi vardı ne de teknik direktörüyle sorunu.Golünü atardı,asistini yapardı,oyundan çıkardı,çıkar çıkmaz gol olurdu,taraftar gibi sevinirdi.Koşardı,pres yapardı,herkesle iyi anlaşırdı.Anlaşmayı imzaladığında 10 numarayı teklif ettiler,"10 numara Hagi'nin,ben giyemem " dedi,22'yi seçti.Karakterliydi,paşaydı,sevgilimizdi.

İliç demişken

Lincoln'den çok daha iyiydi.

Ilıc herşeyden önce birçoğumuzdan çok Galatasaraylıydı.O formayı öpmek için öpmüyordu.Her zaman işini yapıyordu.Hala aklımda Fenerbahçe ile olan Türkiye Kupası maçı var.Oyundan çıktıktan sonra atılan bir gole Arda,Bülent Korkmaz tarzında sevinişi.Ayakkabılarını çözüyordu sanırım.Öyle bir durumda koşmuştu.

Hani belki Lincoln kadar yetenekli değildi ama adam bir türlü oynuyordu.Arda-Sasa-Ümit(sanırım Ümitti) 3lüsü çok canlar yakmıştı.Paslasmalarına karşı gelen takım pek azdı.

Lincoln'e bağırdığımızın yarısını ona bağırmadık.En basitinden maç boyunda iğrenç oynayan Lincoln,en ufak frikikte ''Liiinncoolllnnn Liinncoolllnn'' tezahuratı ile karşılaşıyor.Benim bildiğim geldiğinden beri frikikten gol atmadı kendisi.

Şimdi soralım birbirimize.Hangimiz Sasa'yı özlemedik?Bazen bir futbolcuyu haketmessin.Aynı o durum.Sasa'yı hiç haketmedik.Bende dahil hiçbirimiz.Lincoln geldi,Murat'ın dediği gibi unuttuk Sasa'yı.Oh ulaan çektik hepimiz.Sonuç ortada.

Şimdi Emir çıkıp Linncolllnn,Linncoolnn desin hadi.

Fenerli tarzında düşünerek Lincoln > Messi ise Sasa > Maradona diyor,mesajıma burada son veriyorum.

Hani belki Lincoln kadar yetenekli değildi

Sasa'nın adamlığı yeterdi.Duygusallıkmış,peeeeh.Lincoln'ün maaşının yarısını alır Lincoln'ün yaptığı istatistiğin 2 katını yapardı.

Hey gidi hey,yedik o adamı yedik.Alex'le karşılaştırdık,Hagi'yle karşılaştırdık,kötü dedik yolladık.

İliç'i göndermenin cezasını Lincoln'le çekiyoruz.

Sasa'nın adamlığı yeterdi.Duygusallıkmış,peeeeh.Lincoln'ün maaşının yarısını alır Lincoln'ün yaptığı istatistiğin 2 katını yapardı.

Hey gidi hey,yedik o adamı yedik.Alex'le karşılaştırdık,Hagi'yle karşılaştırdık,kötü dedik yolladık.

İliç kaç asist yaptı merakımdan soruyorum? Lincoln bu sene 21 yaptı, İliç bundan fazlasını yaptıysa helal olsun derim ve kafamı taşlara vururum.. :)

Ilic ile Lincoln'ün aynı dönemde oynama ihtimali vardı ama yolladılar.Gerçekten 2 tek pası seven oyuncu yanyana oynasaydı bugünkü İspanya gibi olurduk. :)

Gittiği takım doğru dürüst oynatmıyor bile Ilic'i...

Ah İliç ah ...

İliç demişken

Ankara'ya otele gitmiştim yine 2006 senesinde.O zamanlar İliç yeni gelmişti ve çok fazla etkili olamadığı bir dönemdi.Bülent Tulun ile konuştuğumda bana Partizan'da kendi liglerinde asist ve gol kralı olduğunu,kendi milli takımında da çok başarılı olduğunu ve çok ucuz bir miktara transfer edildiğini söylemişti.Yanlış hatırlamıyorsam 900 bin Euro demişti ama tam emin değilim.Göreceksin çok iyi oyuncu demişti ve gerçekten şimdi İliç'i çok arıyoruz.

Geri
Üst Alt