Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

okudum ama yinede neden Skibbe'ye kizdigini anlamis degilim.

Böyle bir takımın hocası Skibbe olmasaydı bile bu takım ilk 3 te olurdu zaten.O adamın bize katkısı 0 dı.Disiplin yok,yardımcıları kovuluyor istifa edemiyor.Neden 15 sakat var çünkü kondisyon yok.Adnan Sezgin'in oyuncağı oldu adam.Hamburg maçında bizim kondisyonumuz olsaydı biz Hamburg'a 2-0 dan tur mu verirdik zannediyosun sen?

Cevap: Lincoln dönüyor!

Tamam o konuda haklısın istikrar lazımdır, ama istikrar T.D konusunda da lazımdır.. İsimli, deneyimli, taktik-teknik bilen, futbolcu dostu bir hoca 2 senedir takımımızın başındaymış gibi konuşmayın lütfen.. Futbol takımında bir istikrar yokki futbolculardan bekleyeyim..

Lincoln adam olsa Schalke göndermezdi zaten ya!

Yahu ne biçim konuşmalar bunlar.Bu forum nasıl yönetiliyor ? Mod'lar bu tür mesajları takip ederek uyarsın.Burası Galatasaray forumu ve Lincoln Galatasaray'ın Futbolcusu !

ee ?

galatasarayın futbolcusunun hatuna ihtiyacı olmuyo mu ?

Benden önce Lincolne hatırlatılması lazım Galatasarayın futbolcusu olduğu..

Uyarılacak nesi var yahu postumun :D

Bundan uyarı alacaksam Mehmet Güvene Sabriye söylenenlerden adam vurulur ben diyim :)

ee ?

galatasarayın futbolcusunun hatuna ihtiyacı olmuyo mu ?

Benden önce Lincolne hatırlatılması lazım Galatasarayın futbolcusu olduğu..

Uyarılacak nesi var yahu postumun :D

Bundan uyarı alacaksam Mehmet Güvene Sabriye söylenenlerden adam vurulur ben diyim :)

Şimdi konumuzun hatunla falan alakası yok.Sırf dalga geçmek için yazılıyor bu mesajlar...Bende Lincoln'ü beğenmiyorum gönderilmesinden yanayım ama şimdi değil.Herkesi her futbolcuyu eleştirebilrsin ama bu şekilde değil.

Şimdi konumuzun hatunla falan alakası yok.Sırf dalga geçmek için yazılıyor bu mesajlar...Bende Lincoln'ü beğenmiyorum gönderilmesinden yanayım ama şimdi değil.Herkesi her futbolcuyu eleştirebilrsin ama bu şekilde değil.

bence mevzu hatun, beğenmedi Türk hatunlarını gitti latin hatunlara :)

Mevzu güneş,deniz,plaj,terlik,gözlük mevzusu :asd:

Adnan Sezgin durdukça Galatasaray'a kariyerli yabancı hoca gelmez!

Adnan Sezgin durdukça Galatasaray'a kariyerli yabancı hoca gelmez!

Tesislerde antreman izliyip fosur fosur sigara içiyor bu mantelitedeki bir adam nasıl o görevin başında durdurulur.Maçta stadyumda içerler o başka ama Avrupa'da çoğu stadda skorboarda sigara içilmez ibaresi var ve yasak.Futbolcular antreman yaparken orada sigara içmek hem sakıncalı, hemde kötü alışkanlığa özendirici bir davranış.Orada 7 yaşından 18 yaşına kadar genç ve çocuklar var.Spor etkinliği olan biryerde sigara içilmesi çok çirkin...

bence sezon sonuna kadar gelmesin bol bol ceza yer

Lincollncular hava limana gitmiyormu linccollln lincoln diye bagirmaya???

Doğru ise,çok sevindim. :)

Bir daha bizi bırakmaman dileğiyle.

İsterse babası teknik direktör olarak gelsin.Gelecek sezon takımda kalırsa -ki zor- yine aynı olaylar başımıza gelecek.Takıma geç katılmalar,açıklamaları,oyundan çıkarken ki tavırları,devre arasında habersiz gitmeler.

Okan,bir hoca futbolcusuyla iyi olduktan,anlaştıktan sonra bu tür davranışları kesinlikle o futbolcunun yapıcağına inanmıyorum.

Kimsede buna yok diyemez. Çünkü M.Lucescu dönemini hatırlayın diyorum. Bir Teknik adam bu kadar mı futbolcu psikolojisinden anlar. Futbolcuların suyuna gider.

Okan,bir hoca futbolcusuyla iyi olduktan,anlaştıktan sonra bu tür davranışları kesinlikle o futbolcunun yapıcağına inanmıyorum.

Kimsede buna yok diyemez. Çünkü M.Lucescu dönemini hatırlayın diyorum. Bir Teknik adam bu kadar mı futbolcu psikolojisinden anlar. Futbolcuların suyuna gider.

Çoğu Brezilyalı bu tarzdır.Yeteneklidir,sorunludur,ülkelerine aşırı bağlıdır.Her tatilde bir insan ülkesinemi gider ulan !? Kal işte.Döndüğünde müthiş bir performans gösterse bile ona eskisi gibi bakamayacağım ben valla.Ha yine sevineceğim fakat eskisi gibi olmayacak işte.

Bazı kesime Bülent Korkmaz'ı kötü gösteren birisi kendisi.Bizim için kaç sene ter dökmüş birisi , Lincoln yüzünden yuhalanıyor şuan.

Yaptıklarına doğru ya da yanlış demiyorum.Onuda belirtiyim.

Geri
Üst Alt