Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln: "Galatasaray'dan ayrılmam"

Benim Lincolnu suan desteklemem goruntusuyle filan alakasiz bi kere onu anla renkdas,ben Lincolnu cok severdim,sonra sevmedim,simdi tekrar seviyorum,bizim iliskimiz karisik :D,son yapilanlarla birlikte Bulent Korkmaz ve Yonetimde Lincolne yapilanlara goz yuman herkes beni tekrar Lincolnu desteklemeye itti,nasil bir cumleyse artik :D

dış görüntüsünü kastetmem,topicte yazanlar içinde destek veren sadece 2 kişinin olması ve 2'sinin de bayan olması.o yüzden biraz espri katmak istedim olaya sonuna da smile koydum.zaten bu forumda onu destekleyen çok sayıda erkek üye de var.ama bu topicte 2 kişi vardı ve bu da ilgimi çekti.durum bundan ibaret.

dış görüntüsünü kastetmem,topicte yazanlar içinde destek veren sadece 2 kişinin olması ve 2'sinin de bayan olması.o yüzden biraz espri katmak istedim olaya sonuna da smile koydum.zaten bu forumda onu destekleyen çok sayıda erkek üye de var.ama bu topicte 2 kişi vardı ve bu da ilgimi çekti.durum bundan ibaret.

Yok sadece Bayanlar desteklemiyor bende varim isin icinde :)

Ahlaksiz mi,ne zaman nerde kimin irzina gecerken gordun :m26:

sadece ırza geçenler mi ahlaksız oluyor senin gözünde :) kötü oynadığı bir maçta oyundan alınırken hocasına fuck off diyen,diğer maçta oyundan alınırken arkadaşlarının emeğini hiçe sayıp direk soyunma odasına giden,yarın dönüyorum deyip 1 hafta sonra dönen bir adam basit tabirle ahlaksız olur bana göre.sen farklı değerlendirebilirsin tabi :)

sadece ırza geçenler mi ahlaksız oluyor senin gözünde :) kötü oynadığı bir maçta oyundan alınırken hocasına fuck off diyen,diğer maçta oyundan alınırken arkadaşlarının emeğini hiçe sayıp direk soyunma odasına giden,yarın dönüyorum deyip 1 hafta sonra dönen bir adam basit tabirle ahlaksız olur bana göre.sen farklı değerlendirebilirsin tabi :)

Birinin irzina gecti kismini ciddiye alma zaten,o lafin gelisi,bu ligde Lincolne gelene kadar birinin irzina gecmesine gerek kalmadan turlu terbiyesizlik yapan o kadar cok futbolcu varki,bizde olsun olmasin onlari asacaginiz yerde medyanin gaziyla isiniz gucunuz Lincoln olmus :rolleyes:

Bakti susmuyorsun geldi tabii :p,Bi Emir var forumda,seni onun elinden kimse alamaz :asd:

valla herkes düşüncesinde özgür.Emir de olsa faketmez bir başkası da farketmez.ben bu adamı zaten geçen sene silmiştim bu son yaptıklarından sonra iyice sıtkım sıyrıldı.

Ümit'in golünden sonra Volkan'a saldırdı ya!

Lincoln oynatılmamış,saygısızlık yapmış cartta curtta.. Abuk subuk boş boş sebebler..

Lincoln gibi futbolcular kolay gelmiyor malesef.. Öyle bir futbolcuya sahipsen oynatmak zorundasın.. Heleke şampiyonluğa oynadığımız UEFA'ya oynadığımız maçlar ise..

Bu takım Bület Korkmaz SK. değil ! veya Lincol SK. değil. Koca Galatasaray camiyası.. Hangi futbolcu olursa olsun hangi Tenik heyet olursa olsun Galatasaray için çalışmak zorunda. Futbolcu ise o forma için ter dökmek zorunda..

Kavgasıymış şuymuş buymuş beni alakadar etmez.. Böyle bir futbolcu ne pahasına olursa olsun çıkıp oynatılmalıydı. Kimsenin kavgası beni bağlamaz. Gitsinler ne halleri varsa dışarıda görsünler.

Hagi gibi futbolcununda ne saygısızlar ne terbiyesizler yaptığına çok kez şahit olduk.. Hakemlerin suratına tükürmelerimi ararsın, kaç kez tesisleri terketmeyi mi ararsın..

Ama sonuçta kazanan biz olmuştu o saygısızlara rağmen.. Lincoln konusununda fazla abartılı olduğunu düşüyor,Bülent Hocanın bir an önce Lincoln'e sahip çıkmasını canı gönülden istiyorum..

Emrah,bu mesajına hitaben,benim msajlarımdan kendine pay çıkaracağın yerler var. Senin için mesajlarımı araştırıp bulup getirdim. Özellikle koyu altı çizili siyahla başlayan satırlar.

Hagi ile Lincoln kıyaslanamaz bir kere.hem Hagi disiplinsiz değildi.sinirliydi biraz.o da takımı daha büyük başarılara taşımak için yani bize fayda sağlayacak sinirler.üstelik de 5 sene boyunca kötü oynadığı maç sayısı 1 elin parmaklarını geçmez.ya lincoln.iyi oynadığı maçlar nerdeyse 2 elin parmaklarını geçmez.bu yüzden ikisini bir tutmak saçma.onun kadar süper oynasa disiplinsizlikleri de sineye çekilebilir ama hem birşey oynamıyor hem de bu kadar laubali.e o zaman neyini seveyim bu adamın

Sorun aslında Lincoln'ün iyi veya kötü oyuncu olup olmaması değil. Bunu anlayamıyor bazı taraftarlar. Sorun Galatasaray'ın değerlerinin bu denli ayağa düşürülmeye çalışılması. Galatasaray'a Lincoln'den iyi veya kötü 100'lerce futbolcu gelecek ama bir Bülent Korkmaz daha gelmeyecek. Böyle bir değere saygısızlık yapan, küfreden bir adama 2 maç yedek kulübesinde oturtmak ceza bile değildir. Bunu anlamak lazım.

Bu disiplin gösterisi falan değil. Bu böyle olmalı. Lincoln'den hem çok daha iyi futbolcu hem de çok daha kariyerli oyuncular olan Baros ve Kewell, takımdaşlık dersi verirken Lincoln'ün bu denli takımı yıpratmasına ben artık, şahsen dayanamıyorum. Üstelik sorun inanın iyi veya kötü oynaması değil. Kötü oynasa kötü oynadı deriz geçeriz. Ama bilerek oynamamak(bana göre) çok farklı bir konu.

Savunulmasını anlamıyorum. Umarım aklını başına alır. Yoksa gitmesine üzülmem bile.

Cevap: Lincoln İstanbul'da

Sabah kalk Lincoln akşam yat Lincoln :o

Hem o kadar para alıyo hemde bu kadar rahat. Dünya umrunda değil. Hey yavrum be. Koçum benim. Dünyanın tadını çıkaranlardansın helal sana..

Umit Karani linc edin,gidin baska kurban bulun kendinize,Rahat birakin adami yahu,yeter,burda insani sogutuyorsunuz,kim bilir bu kadar baski uzerinde o neler hiss ediyordur..

Anıldan beklemediğim yorumlar. Kendi açımdan ne üzücü.

Umit Karani linc edin,gidin baska kurban bulun kendinize,Rahat birakin adami yahu,yeter,burda insani sogutuyorsunuz,kim bilir bu kadar baski uzerinde o neler hiss ediyordur..

Aysel hangi baskı bu ben merak ettim?

Yönetim her dediğini yapıyor ki yapmasa bile adam kendi başına yapıyor, taraftarlar ona tapıyor, iyi oynasa da kötü oynasa da ismini bağırıyor, seviyor, Bülent Korkmaz ile olan tartışmasında bile Bülent Korkmaz'ın ıslıklandığını gördük Lincoln alkışlanırken.

Ayrıca 2 senedir hem parasını almakta sorun yaşamamakta hem de sürekli ilgiyle, sevgiyle yaşamakta.

Şimdi bunun neresi baskı? Çok mu şey istiyoruz anlamadım ki? Sadece oynadığı formaya azıcık saygı duysun. Budur.

Anıldan beklemediğim yorumlar. Kendi açımdan ne üzücü.

Ben bu takımı oyuncular yüzünden sevmedim. Hagi'yi gördüm mesela. Ama Fleurquin'i de izledim. Bruno Quadros'u gördüm. Bu yüzden Lincoln, Ahmet, Mehmet benim için sorun değil. Hepsi gider, başkası gelir. Kalıcı olan armadır, formadır, sembollerdir.

Bülent Korkmaz semboldür. Bunun dışında teknik direktörümüzdür. İşini yapacaktır. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz karışmam. Ama ona edilen küfürü, ona yapılan saygısızlığı Galatasaray'a, yani sana, yani bana yapılmış sayarım. Gerekirse, aklını başına devşirmezse gitsin. Ama yok düzeltecekse kendini, saygılı olacaksa kalsın da varsın formunu kaybetmiş olsun, kötü oynasın.

Ama yeter ki kasten oymamazlık yapmasın, saygısızlık yapmasın. Cihan'ın gidişine üzülen ben, böyle devam ederse Lincoln'ün gidişine sevineceğim. Cihan'ın yarısı kadar Galatasaray'a değer vermedi çünkü bu adam.

Geri
Üst Alt