Linderoth ameliyat oldu! | 1 Ay Yok

Cevap: Linderoth ameliyat olacak

Artık gitme vakti geldi Tobi için.Boşa akıtılan paranın yerine bir an önce sözleşmesi fesh edilmeli.

Yeri elbet doldurulur diyeceğim ama yeri hiç olmadı ki.

Cevap: Linderoth ameliyat olacak !

3. yıl ı 10 maç oynamadı şiştim hep sakat hep sakat:):)

Evet Linde'nin sonu artık ;):).

Şimdiden kendisine bulacağı yeni takımında başarılar ;).

bu adamınki şanszlık falan değil bence. hasta ve her defasında nüksediyor bence. ama geldiğinden beri sempati duyduğum bi tipti. kendide ço üzülüyodur mutlaka ama yapcak bişi yok. inamatolardan barussolardan sonra sevinmiştim çok ama......oldum.

bence sezon öncesi gönderilmeliydi,sözleşmesi nezaman bitecek acaba bilmiyorum

Tobiyi Özhan Canaydın getirmişti onun laneti bulaştı kesin :D:D

bu senede yat lindero son yatışın ya bu nedir ya yeter ya senin yüzünden adnanpolatla galatasaryın arası acilcak:) iyi niyetlisin ama yok kardeşim sen müzmin sakatsınnnn

bu son damlaydı, gidiş biletini aldı eline.

linde yi cok seviyordum hem oyununu hem karekterini ama bu kadar sakatlıktan sonra yapacak bişe yok yolun acık olsun linde.

linde yollanacak aurelio alıncak galiba.

Sakatlandi diye adami kovdunuz ya helal olsun. Sanki kendi kendini sakatladi.

Arkadaslar her sakatlanan futbolcuyu yerden yere vurmak yakisir mi bize ? Hic bir futbolcu istemez sakatlanmayi, sahalaran uzak kalmayi keza futbol hayatini bitirebilir bu durum. Uzun sure sakatlik varsa iki tarafinda zarar gormeyecegi bir plan öngörülür ve anlasmaya varilir. Lincoln gibi bir futbolcuyla Linderoth`a ayni tepkiyi verdiginizin farkindamisiniz ? Keske oynasa ama keskeyle olmuyor. Sakat sakat oynayacak degil adam.

Arkadaslar her sakatlanan futbolcuyu yerden yere vurmak yakisir mi bize ? Hic bir futbolcu istemez sakatlanmayi, sahalaran uzak kalmayi keza futbol hayatini bitirebilir bu durum. Uzun sure sakatlik varsa iki tarafinda zarar gormeyecegi bir plan öngörülür ve anlasmaya varilir. Lincoln gibi bir futbolcuyla Linderoth`a ayni tepkiyi verdiginizin farkindamisiniz ? Keske oynasa ama keskeyle olmuyor. Sakat sakat oynayacak degil adam.

Madem o kadar iyi niyetli, sözleşmesini dondursaydı geçen senelerde. 2 yıldır sakat, doğru düzgün maç yapmadı ama yılda 1.5 m € almayı biliyor.

Lincoln'e haksızlık etme. Lincoln ligi asist kralı olarak tamamladı. Linderoth kaç maç yapmışta, Galatasaray'a ne katmışta Linderoth'u savunmamızı bekliyorsun?

Artık bu adamla ipleri koparmanın zamanı geldi.

Tek kuruş para verilmeden gönderebiliriz,uefanın bizi haksız bulacağını pek sanmıyorum bir insan 3 sene sakat olmazki ya:cool::cool:

Tobi birazcık iyi niyetliyse bu senenin parasını istmeden sözleşmesini fesh eder.

Lincoln isterse her mac 10 gol atsin. Adam gibi adam lazim bu takima. Galatasaray ruhunu tasiyan adam gibi adamlar. Takima olan katkisi göz ardi edilemez ama bu yaptiklarindan sonra boyle bir oyuncuyu kabullenmemi nasil bekliyorsun ? Galatasaray Kulubu yol gecen hani degildir, adam gibi oynarsan, yüregini verirsen gönlümde her zaman yer acarim, sonuna kadar desteklerim, ama koskoca kulübü basite alip $aklabanlik yaparsan yol alir gidersin. Bu takimda yerin yoktur.

2 yıl toplam 10 mac yapmadı ve yıllık 1,700 gibi bişe alıyor.

söylenenlere göre en az 2 ay uzak kalacak, biz vefasızlık yapmıyoruz,sadece mantıklı davranmalıyız.kaldiki kimse 2 yıl sabretmezdi.

linderoth tan bu saaten sonra hayır gelmez.

yollanmalı.

Arkadaslar ben takimda kalsin gibi bir sey dedim mi ? Boyle ates püskürme ile olacak isler degil diyorum.

Lincoln isterse her mac 10 gol atsin. Adam gibi adam lazim bu takima. Galatasaray ruhunu tasiyan adam gibi adamlar. Takima olan katkisi göz ardi edilemez ama bu yaptiklarindan sonra boyle bir oyuncuyu kabullenmemi nasil bekliyorsun ? Galatasaray Kulubu yol gecen hani degildir, adam gibi oynarsan, yüregini verirsen gönlümde her zaman yer acarim, sonuna kadar desteklerim, ama koskoca kulübü basite alip $aklabanlik yaparsan yol alir gidersin. Bu takimda yerin yoktur.

Linderoth nerden bilsin Galatasaray ruhunu. O anca yıllık 1.5m € almasını bilir. O kadar Galatasaray ruhuna sahip olsaydı, o kadar Galatasaray'ı düşünseydi iyileşme süreci 1 yılı bulan kalça rahatsızlığı ortaya çıktığında sözleşmesini dondururdu. 2 yıldır doğru dürüst maç yapmamış bir adamın takıma katkısı nedir acaba???

Bu arada Lincoln ne şaklabanlığı yapmış bir açıkla bakalım.

Geri
Üst Alt