Lionel Messi Basın Toplantısı Düzenledi

Tamam da gonul bagi varken sonucta ona 5 yillik sozlesme vermisler yillardir ekmek yedigi yer griezman atletico dan geldi rakibinden bence bos yapıyor
Tamam işte 5 sene vermişler, 2 sene maaş alacakmış adam, buna ok vermesi değerli değil mi?

Bir halt yapamayan Griezman 45, oynamayan Coutinho 20 alıyor yav, Barca'nın nasıl bir mal olduğundan bahsediyorum burada. Geçen sene ölüsü 50 gollük skor verdi Messi'nin.

zenginin ihtiyacı fazla olur ihtiyacı kadar harcar ucuz düşünme futbolcular o kadar zengin insanlar değil global dünyada
ucuz düşünürüm pahalı yaşamıyorum ki zaten adamın tek geliri futbol degil bu iki

Total Earnings: $126 million

Salary: $92 million | Endorsements: $34 million

kötü degilmiş global dünyada gene yeter torunlarına

Tamam işte 5 sene vermişler, 2 sene maaş alacakmış adam, buna ok vermesi değerli değil mi?

Bir halt yapamayan Griezman 45, oynamayan Coutinho 20 alıyor yav, Barca'nın nasıl bir mal olduğundan bahsediyorum burada. Geçen sene ölüsü 50 gollük skor verdi Messi'nin.
Ayni seyden bahsetmiyoruz ki messi nin kalitesini tartismak futbola hakarettir barcelona dan ayrilmak istemiyorsa sonucta bunun daha makul bir ucreti vardir gonul bagi olan ona uygun davranir gorusundeyim ha bence gitmesi lazim artik baska takimda gorelim

ucuz düşünürüm pahalı yaşamıyorum ki zaten adamın tek geliri futbol degil bu iki

Total Earnings: $126 million

Salary: $92 million | Endorsements: $34 million

kötü degilmiş global dünyada gene yeter torunlarına
euroyu türkiyede harcarsa yeter torunlarına evet

Countinho 5 milyon euro griezman 7 milyon felan almali futbolda herseyi paraya doktuler

Ayni seyden bahsetmiyoruz ki messi nin kalitesini tartismak futbola hakarettir barcelona dan ayrilmak istemiyorsa sonucta bunun daha makul bir ucreti vardir gonul bagi olan ona uygun davranir gorusundeyim ha bence gitmesi lazim artik baska takimda gorelim
Evet olabilir yani ona çok bir şey diyemem ama duygulanabilir yine de.

Griezmann konusunu Messi'dsn ayrı olarak Barca'nın aptallığı için yazdım hele Coutinho, Dembele falan ne maaşlar gömmüşler.

Büyük top tepicilwrinin bir klüp ile anılması her zaman hoşuma gitmiştir
Messi barca
Maradona napoli gibi
Cr 7 klüpsüz mesela

20 senedir çalıştığınız iş yerinizden ayrıldığınızı düşünün bedava çalışır mısınız çok garip yorumlar mevcut gerçekten
20 sene sonra milyarlar kazandıysam ve yaptığım işten hala zevk alıyorsam. Üstüne bir de bu iş yerinin bana ihtiyaçı varsa. Gönül rahatlığıyla evet diyebilirim.

birim olarak avrupada da yeter renktaş üstüne bodrumda kendine yazlık da alabilir
ali koç bu adamın kazandığı kadar fenere para vermiş renktaş türkiyede bir koç holding kuramıyor, bu adamın kazandığını nbade amerikada falan çoğu sporcuya veriliyor, ayrıca tamamen paracı biri olsa şimdiye kadar arabistana gitmişti

Adam futbol tarihinin yaşayan efsanesi yıllardır bağlı olduğu kulüpten ayrılıyor ağlaması falan mı batıyor cidden ?

Geri
Üst Alt