Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.835
- 17.597
- 1.918
Dembele, Messi giderse belki rahatlar. Bana hep Messi'den dolayi cekingen gibi gorunuyordu. Ustune sakatliklar filan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav işte 50 kağıt teklif ederlerken Barca'dan 25 alacaktı."Sözleşmenden fedakarlık yapmayı teklif ettin mi?" Lionel Messi: "Gazeteler yüzde 30 yazıyor ama aslında yüzde 50'lik bir fedakarlık yapmayı teklif ettim. Benden daha fazlasını istemediler. Barça'da kalmak için yapabileceğim her şeyi yaptım."
psgde 25 imza parası, her sezonda 25 net olmak üzere 33-35 arası alacakmış 50 yazdığın acaba vergi dahilindeki para mı abiYav işte 50 kağıt teklif ederlerken Barca'dan 25 alacaktı.
Şimdi PSG'de net 50 alacak. Chelsea de 50 teklif etmiş.
tebrikler pepsi@Yunus Emre paranın bu adam için o kadar mühim olmadığını düşünüyorum
"Barcelona'da devam etmen neden mümkün değil?" Lionel Messi: "Kulüp büyük bir borç içinde. Benimle devam edemezler. Bu mümkün değil. Benim de kendi kariyerim hakkında düşünmem gerekiyor."
İmza parasından vergi yok. Maaş da net 25 diye okudum ben.psgde 25 imza parası, her sezonda 25 net olmak üzere 33-35 arası alacakmış 50 yazdığın acaba vergi dahilindeki para mı abi
laporte neden teklif yapmamış kafamda bir soru işareti o zaman10-15 civarına ok dese devam edebilirdi
Bence messinin anlatımına göre %50 yapanileceği indirim bile yetmemiş ,daha da fazlasına demese de messi kabul etmemiş oluyorlaporte neden teklif yapmamış kafamda bir soru işareti o zaman