Futbol sevda oyunudur geçim borcun mu vardı şerefsiz ne vardı seni sevenleri üzmesen

Lionel Messi: "Kendimi dışarıda bırakıp ailemi düşünmem gereken bir zamana girdim. Ailem için son iki sene çok iyi geçmemişti. Çocuklarımın yeniden otelde kalmak zorunda kalmalarından korkuyordum. Kendi kararımı vermek istedim."

Lionel Messi: "Avrupa'dan başka teklifler de vardı ancak benim Avrupa'dan istediğim tek takım Barcelona'ydı."

Lionel Messi: “PSG kariyerimin daha farklı noktalanmasını isterdim, genel anlamda benim açımdan 2 zor sezon oldu, fakat o günler artık geride kaldı.”

Lionel Messi: "Umarım bir gün Barcelona'ya dönebilirim. Nasıl olur bilmiyorum ancak orayı çok seviyorum. İnsanların ilgisini takdir ediyorum ve bir gün oraya dönmek istiyorum."

Malın önde gideni. Arabistan’dan 1 milyar dolar deniyor oraya gitmeyip Amerika’ya gidiyor iş gibi

Para icin gidiyor olsa Arabistan'a giderdi. Bence ima ettigi sey Barcelona'nin buna duzgun bir teklif yapamadigi
Bos kagida imza atin demeye getirmisler, bunlar da yine bazi arkadaslarin dedigi gibi para derdinde yoksa ben olsam bos kagida imzayi atardim madem o kadar cok seviyorsun Barcelona'yi.

Bos kagida imza atin demeye getirmisler, bunlar da yine bazi arkadaslarin dedigi gibi para derdinde yoksa ben olsam bos kagida imzayi atardim madem o kadar cok seviyorsun Barcelona'yi.
Aynen ama racon geregi Barcelona'nin o bos kagida da helalinde €20m net yazmasi lazim gerekir

Parayi onemsemiyor anlaminda demedim esas derdi para degilmis anladigim kadariyla

Bu arada 1 milyar dolari reddetmesine ne denmeli? Akillica mi delice mi cozemedim. Bu para , para degil cunku, baska birsey.

Lionel Messi: "Bir gün Barcelona'ya; Alba'nın, Busquets'in ve Xavi'nin veda ettiği gibi veda edebilmek istiyorum."

Geri
Üst Alt