- 28 Temmuz 2019
- 46.753
- 47.895
- 3.633
Futbol sevda oyunudur geçim borcun mu vardı şerefsiz ne vardı seni sevenleri üzmesen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amerikada miami gibi şehirde yaşamak varken Allah'ın bir çölünde yaşamamayı kabul etmemesi kadar normal bir şey yok.Malın önde gideni. Arabistan’dan 1 milyar dolar deniyor oraya gitmeyip Amerika’ya gidiyor iş gibi
Nasil vermemis? 2 gundur babasi pazarlik yapiyordu Laporta ile.Barcelona cidden teklif vermemis galiba
Para icin gidiyor olsa Arabistan'a giderdi. Bence ima ettigi sey Barcelona'nin buna duzgun bir teklif yapamadigiNasil vermemis? 2 gundur babasi pazarlik yapiyordu Laporta ile.
Kardeşim sen 1 milyar dolar ne demek biliyor musunAmerikada miami gibi şehirde yaşamak varken Allah'ın bir çölünde yaşamamayı kabul etmemesi kadar normal bir şey yok.
Bos kagida imza atin demeye getirmisler, bunlar da yine bazi arkadaslarin dedigi gibi para derdinde yoksa ben olsam bos kagida imzayi atardim madem o kadar cok seviyorsun Barcelona'yi.Para icin gidiyor olsa Arabistan'a giderdi. Bence ima ettigi sey Barcelona'nin buna duzgun bir teklif yapamadigi
Aynen ama racon geregi Barcelona'nin o bos kagida da helalinde €20m net yazmasi lazim gerekirBos kagida imza atin demeye getirmisler, bunlar da yine bazi arkadaslarin dedigi gibi para derdinde yoksa ben olsam bos kagida imzayi atardim madem o kadar cok seviyorsun Barcelona'yi.