Arjantin Teknik Direktörü Jorge Sampaoli: "Futbol, tarihin gelmiş geçmiş en iyisi olan Leo Messi'ye Dünya Kupası borçlu."
Messi: "Umarım futbol, bana olan borcunu öder."

Arjantin Teknik Direktörü Jorge Sampaoli: "Futbol, tarihin gelmiş geçmiş en iyisi olan Leo Messi'ye Dünya Kupası borçlu."

"Dünya kupası borçla senetle tahsil edilmez.
Emek alın teri ve zeka gerekir."

Fatih Karadağ

Gscimbom Mobile

Demekki almanlarda daha fazla varmış.

Gscimbom Mobile

Tamam da bu adamın şanssızlığı milli takım arkadaşlarının turnuvalarda kendisi kadar iyi performans gösterememesi sorun Messi'de değil yani.Messi olmasa bu turnuvaya katılabilmesi bile zordu Arjantin'in.

Higuain denilen malı dövseler haklılar. Finallerde gol kaçırma üstadı koduğum.

2018'de sampiyon olmalarini isterim. Guzel olur Arjantin icin.

Arjantin yarı final görsün, öpsün başına koysun. Ne kupası ne finali yahu !

Geçsin bu işleri istim üstünde olan Almanya'yı final maçında kitlemişsin gol atamamış sana 90 dakikada bir zahmet bu kadar büyük topçuysa eğer bir şekilde golü atıp kupayı alırdı. Maradona ve Zidane gibi topçuların final maçlarında daha zor şartlarda neler yaptığını biliyoruz.

Geçsin bu işleri istim üstünde olan Almanya'yı final maçında kitlemişsin gol atamamış sana 90 dakikada bir zahmet bu kadar büyük topçuysa eğer bir şekilde golü atıp kupayı alırdı. Maradona ve Zidane gibi topçuların final maçlarında daha zor şartlarda neler yaptığını biliyoruz.
Verdiği pasları o allah'ın ayısı Higuain denen kazma atsaydı birde hakem faciası olmasaydı çoktan almıştı o kupayı...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt