Sezona bu kadar moralsiz ve depresyon halinde girmesine ragmen bu sene de 40 gole dogrudan katki verecek gibi.
Mal herifler Suarez'i vermeselerdi %100 liderlerdi.

Messi, Arjantin'in yeni iç saha formasıyla.

1616426660423.webp

Evrenin gelmiş geçmiş en büyük topçusu.

En üst düzey golcülüğüne, çalım yeteneğine girmiyorum da... Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi pasörü olduğu gerçeğine değinmeden edemiyorum.

Sırf şu 10dklık videoda al da at olan 20 30 tane asisti yenmiş ona da bir posta üzüldüm an itibariyle.

Evrenin gelmiş geçmiş en büyük topçusu.

En üst düzey golcülüğüne, çalım yeteneğine girmiyorum da... Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi pasörü olduğu gerçeğine değinmeden edemiyorum.

Sırf şu 10dklık videoda al da at olan 20 30 tane asisti yenmiş ona da bir posta üzüldüm an itibariyle.
Bunu git bir Arjantinlilere sor.
Bir tane Copa America alamadı 15 senede.
Gurur kibir içten pazarlık hepsi var.
Lider ruhu sıfır.
Futbolculuğuna bir şey demiyorum ama sadece futbol oynamak yetmiyor bu unvanı almak için.

Gscimbom mobil

Lider ruhu sıfır.
Futbolculuğuna bir şey demiyorum ama sadece futbol oynamak yetmiyor bu unvanı almak için.

Gscimbom mobil
kokocu marafona mı kibirli pele mi en büyük yıldız o zaman :D

Lider ruhu sıfır.

Gscimbom mobil
Kızımıza damit aramıyoz yav ben futbol sever olarak oynadıgı futbola bana izlerken verdigi zevke bakarım

Lider ruhu sıfır.

Gscimbom mobil

Yeter yeter. Futbolu en iyi oynayan adam olduktan sonra geri kalan kişilik özelliklerinin bir ehemmiyeti yok.

Kızımıza damit aramıyoz yav ben futbol sever olarak oynadıgı futbola bana izlerken verdigi zevke bakarım
Bende kızıma damat aramıyorum onun için kokocu Maradona diyorum.
Bana ne koko çekmesinden, Napoli gibi bir takımı tek başına şampiyon etmesi zaten Messi'nin bütün yaptıklarına bedel.

Adam Barcelona gibi bir takımı 5 senede ne hale getirdi.
Transferleri bu yapıyor, teknik adamı bu getiriyor, senede 100 küsur milyon bu götürüyor.
Sonra da Bayern 8leyince küsüp ben kaçar diyor.
Diva'nın önde gideni.

Gscimbom mobil

Bende kızıma damat aramıyorum onun için kokocu Maradona diyorum.
Bana ne koko çekmesinden, Napoli gibi bir takımı tek başına şampiyon etmesi zaten Messi'nin bütün yaptıklarına bedel.

Adam Barcelona gibi bir takımı 5 senede ne hale getirdi.
Transferleri bu yapıyor, teknik adamı bu getiriyor, senede 100 küsur milyon bu götürüyor.
Sonra da Bayern 8leyince küsüp ben kaçar diyor.
Diva'nın önde gideni.

Gscimbom mobil
Napolinin şampiyonlugunda mafyanın rolü en az Maradonanın katkısı kadar

artık yerini bir alman'a bırakmanın zamanı geldi de geçiyor.

Dünyanın gelmiş geçmiş gelecek en iyi futbolcusu bir futbolcunun hücum alanındaki bütün özellikleri mi 20 üzerinden 20 olur arkadaş frikik,uzak yakın mesafe şut,çalım,oyun zekası,arapas,uzunpas topa ilk dokunuşu falan futbolu bırakınca yokluğu çok hissedilecek 2016 yılında manchester city transferi gerçekleşseydi +3 şampiyonlar ligi daha olabilirdi.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt