- 23 Aralık 2008
- 64.989
- 62.834
- 5.103
mbappe ile karıştırdın dimiyanlış başlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mbappe ile karıştırdın dimiyanlış başlık
mbappe ile karıştırdın dimi
Gece gece karşıma ne cıktı
O pozisyonda vuran messi degil. Savunma oyuncusu uzaklastiyor topu.Sirf bizim takimda kazma var saniyordum
Megersem arjantin milli takiminda da varmis bide üstüne bu kazmaligi yapan bücür hobbit
Hüzünlü geceme nese kattigin icin saygilar rengim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu git bir Arjantinlilere sor.Evrenin gelmiş geçmiş en büyük topçusu.
En üst düzey golcülüğüne, çalım yeteneğine girmiyorum da... Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi pasörü olduğu gerçeğine değinmeden edemiyorum.
Sırf şu 10dklık videoda al da at olan 20 30 tane asisti yenmiş ona da bir posta üzüldüm an itibariyle.
kokocu marafona mı kibirli pele mi en büyük yıldız o zamanBunu git bir Arjantinlilere sor.
Bir tane Copa America alamadı 15 senede.
Gurur kibir içten pazarlık hepsi var.
Lider ruhu sıfır.
Futbolculuğuna bir şey demiyorum ama sadece futbol oynamak yetmiyor bu unvanı almak için.
Gscimbom mobil
Kızımıza damit aramıyoz yav ben futbol sever olarak oynadıgı futbola bana izlerken verdigi zevke bakarımBunu git bir Arjantinlilere sor.
Lider ruhu sıfır.
Futbolculuğuna bir şey demiyorum ama sadece futbol oynamak yetmiyor bu unvanı almak için.
Gscimbom mobil
Bunu git bir Arjantinlilere sor.
Lider ruhu sıfır.
Gscimbom mobil
Bende kızıma damat aramıyorum onun için kokocu Maradona diyorum.Kızımıza damit aramıyoz yav ben futbol sever olarak oynadıgı futbola bana izlerken verdigi zevke bakarım
Napolinin şampiyonlugunda mafyanın rolü en az Maradonanın katkısı kadarBende kızıma damat aramıyorum onun için kokocu Maradona diyorum.
Bana ne koko çekmesinden, Napoli gibi bir takımı tek başına şampiyon etmesi zaten Messi'nin bütün yaptıklarına bedel.
Adam Barcelona gibi bir takımı 5 senede ne hale getirdi.
Transferleri bu yapıyor, teknik adamı bu getiriyor, senede 100 küsur milyon bu götürüyor.
Sonra da Bayern 8leyince küsüp ben kaçar diyor.
Diva'nın önde gideni.
Gscimbom mobil