- 8 Mayıs 2009
- 18.855
- 6.332
- 2.493
Sana giren çıkan ne anlamadım kendi yorumumu yapmışım.Ya maradonayi 1 kez 90 dk izlememissin ne anlatiyosun ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana giren çıkan ne anlamadım kendi yorumumu yapmışım.Ya maradonayi 1 kez 90 dk izlememissin ne anlatiyosun ya
Ben de senin yorumunun saçmalığı üzerinden kendi yorumumu yapmışım.Sana giren çıkan ne anlamadım kendi yorumumu yapmışım.
Acayip guldum bu yorumuna üstad hahaha
Ben izledim, Messi net daha iyi, hatta Ronaldo da daha iyi. Ayrica, sence Maradona'nin yapabildigi ama Messi'nin yapamadigi ne olabilir?Messi,ronaldodan hep daha iyiydi.ama maradonayi izleyipte maradonadan iyi diyeni ben gormedim.olmasi da mümkün degil zaten.maradona baska seviye,baska bi hikaye.bir diego var,bi de saha dışındaki maradona.belgeseller,videolar var.izleyen anlar zaten.o donemdeki sartlari,her takimdaki dunya yildizlarını anlatmaya luzum yok.maradonayi isin icine katmayin.ronaldodan devam edin![]()
Yorumuna saygi duymakla beraber maradona kadar estetik futbolcu yok.bi brezilyalı ronaldo,birazda ronaldinho vardi iste.messi ve cristiano ronaldo maradona kadar yetenekli de,degil zaten.ama maradonaya kiyasla cok istikrarli ve caliskanlar,oynadiklari donem acısından da her türlü firsat ve sans ellerinde.maradona gibi ozel futbolcuları korumuyodu fifa simdiki gibi.maradonanin şampiyonlar ligi gibi bir lig olan italya liginde yaptiklarini anlatmaya gerekte duymuyorum,izlediysen bilirsin.platinili juventusu,rjikard,gulitli ve van bastenli milani.iyi geceler abiBen izledim, Messi net daha iyi, hatta Ronaldo da daha iyi. Ayrica, sence Maradona'nin yapabildigi ama Messi'nin yapamadigi ne olabilir?
Iyi de soruma cevap vermemissin. Maradona'nin yapip da Messi'nin yapamadigi ne var? Madem daha yetenekli, mutlaka iyi bir sey yaptigi vardir. Bence siz estetik ve yetenegi karistiriyorsunuz.Yorumuna saygi duymakla beraber maradona kadar estetik futbolcu yok.bi brezilyalı ronaldo,birazda ronaldinho vardi iste.messi ve cristiano ronaldo maradona kadar yetenekli de,degil zaten.ama maradonaya kiyasla cok istikrarli ve caliskanlar,oynadiklari donem acısından da her türlü firsat ve sans ellerinde.maradona gibi ozel futbolcuları korumuyodu fifa simdiki gibi.maradonanin şampiyonlar ligi gibi bir lig olan italya liginde yaptiklarini anlatmaya gerekte duymuyorum,izlediysen bilirsin.platinili juventusu,rjikard,gulitli ve van bastenli milani.iyi geceler abi