Messi bu dünya kupası hariç tüm kariyeri boyunca tırsak ve sönük bir topçu idi.

Geçmişte kendisini koruyup, kollayan tim arkadaşları tüm hocaları ona en büyük kötülüğü yaptılar. Ancak 35 yaşında kendi ayakları üzerinde durabilen bir karaktere erişti.

Bakın yeteneksizsi demiyorum sadece başarabilmek ve savaşma becerisi yeni ortaya çıktı. Bu da bize nasıl iyi birer ebeveyn olmamız gerektiğini ortaya çıkarıyor.

Dayak mı yemesi gerekiyordu yiyecekti. Gidip Pique ve suarez onu korumayacaktı. Ben messiyi bu dk da takdir ettim ayakları üzerinde durdu ve pes etmeden savaştık. Aferin çocuk yürüyedur

Acayip guldum bu yorumuna üstad hahaha

Niye la psg 2 maç kaybedince 100 kişi balon yazıyor Messiye onlara da güleydin biz normal fikrimizi yazdık, adamın goat olması için zaten dk ya ihtiyacı da yok yazmışım Messiye kuma mı gideceksin anlamadım ne bu şiddet bu celal.

1671397969986.webp

Sir ünvanı gibi isminin başına kalıcı olarak GOAT ünvanı gelmeli.
Goat Lionel Messi 🐐

Messi hak ettiği şekilde kariyerini dünya kupasıyla taclandırması bile en iyisi olduğunun kanıtıdır. Tanrının hediyesidir bu kupa bu yeteneğe. Yetenek olarak karşılaştırılabileceği topçu yoktur bundan sonra da böyle bir yeteneğin gelmesi zordur diye düşünüyorum. Bizim maradonalara pelelere yaşımız yetmedi ama onları izleyen büyüklerimiz messi ayrı bir yetenek diyebiliyor çok rahat şekilde. Messinin tek şanssızlığı kariyeri boyunca ceza sahası golcüsü olan ronaldoyla attığı gol sayisi bakimindan kiyaslanmasidir. Bakın bu adam hiç bir zaman ceza sahası içinde gol bekleyen rolünde olmamasına rağmen muht gol sayısında da geçecektir yaptığı asistleri ve oyuna katkısını söylemiyoruz bile. Böyle bir efsaneye tanıklık ettiğimiz için şanslıyız

Messi,ronaldodan hep daha iyiydi.ama maradonayi izleyipte maradonadan iyi diyeni ben gormedim.olmasi da mümkün degil zaten.maradona baska seviye,baska bi hikaye.bir diego var,bi de saha dışındaki maradona.belgeseller,videolar var.izleyen anlar zaten.o donemdeki sartlari,her takimdaki dunya yildizlarını anlatmaya luzum yok.maradonayi isin icine katmayin.ronaldodan devam edin 👨‍💻

Messi,ronaldodan hep daha iyiydi.ama maradonayi izleyipte maradonadan iyi diyeni ben gormedim.olmasi da mümkün degil zaten.maradona baska seviye,baska bi hikaye.bir diego var,bi de saha dışındaki maradona.belgeseller,videolar var.izleyen anlar zaten.o donemdeki sartlari,her takimdaki dunya yildizlarını anlatmaya luzum yok.maradonayi isin icine katmayin.ronaldodan devam edin 👨‍💻
Ben izledim, Messi net daha iyi, hatta Ronaldo da daha iyi. Ayrica, sence Maradona'nin yapabildigi ama Messi'nin yapamadigi ne olabilir?

Ben izledim, Messi net daha iyi, hatta Ronaldo da daha iyi. Ayrica, sence Maradona'nin yapabildigi ama Messi'nin yapamadigi ne olabilir?
Yorumuna saygi duymakla beraber maradona kadar estetik futbolcu yok.bi brezilyalı ronaldo,birazda ronaldinho vardi iste.messi ve cristiano ronaldo maradona kadar yetenekli de,degil zaten.ama maradonaya kiyasla cok istikrarli ve caliskanlar,oynadiklari donem acısından da her türlü firsat ve sans ellerinde.maradona gibi ozel futbolcuları korumuyodu fifa simdiki gibi.maradonanin şampiyonlar ligi gibi bir lig olan italya liginde yaptiklarini anlatmaya gerekte duymuyorum,izlediysen bilirsin.platinili juventusu,rjikard,gulitli ve van bastenli milani.iyi geceler abi

Böyle büyük bir efsaneyi izleyebildiğimiz için kendimizi çok şanslı hissetmeliyiz. Bu kupayı sonuna kadar hak etti. Tebrikler Messi.

Yorumuna saygi duymakla beraber maradona kadar estetik futbolcu yok.bi brezilyalı ronaldo,birazda ronaldinho vardi iste.messi ve cristiano ronaldo maradona kadar yetenekli de,degil zaten.ama maradonaya kiyasla cok istikrarli ve caliskanlar,oynadiklari donem acısından da her türlü firsat ve sans ellerinde.maradona gibi ozel futbolcuları korumuyodu fifa simdiki gibi.maradonanin şampiyonlar ligi gibi bir lig olan italya liginde yaptiklarini anlatmaya gerekte duymuyorum,izlediysen bilirsin.platinili juventusu,rjikard,gulitli ve van bastenli milani.iyi geceler abi
Iyi de soruma cevap vermemissin. Maradona'nin yapip da Messi'nin yapamadigi ne var? Madem daha yetenekli, mutlaka iyi bir sey yaptigi vardir. Bence siz estetik ve yetenegi karistiriyorsunuz.

aga bosverin ne takıyosunuz bu kadar Maradona, Messi bunlar kimdir necidir, ne faydası oldu size

öyle büyütülecek mevzularda değil koyayım bunlara

rashica alayından iyi topçu

ha Ronaldo daha iyiymiş ha Ali ha Veli, amaaaaaan ne önemi var

zaten hepsi iyi, biri diğerinden iyi olsa sizden ne eksilebilir anasını satayım :asd:

Abartin bakalim :) Neyse buyuk bir kupa koleksiyonu oldugu gercegi acik. Ancak artik sahne kapaniyor.

Geri
Üst Alt