Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.574
- 90.138
- 5.003
Antonella'da hanımda sağlam bir karı ve hanımefendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antonella hanımda sağlam bir karı hanımefendi
Helal münsBunu paylaşmaya gelmiştim
Herkes cr7 x messi düşmanlığı algısını bir kenara koymalı
Herkesin bir düşüncesi olabilir, bana göre dünyanın en iyisi messidir ama bu ronaldo'dan nefret edeceğim anlamına gelmez
?Messi karısını teşhir etmeyi seviyor mu diyorsun?bilemiyorum Ronaldo hanımını böyle dans ettirip sosyal medyaya atar mıydı?
arkadaş bariz adama dünya kupasını hediye ettiler. buda içine sindire sindire kupayı havaya kaldırdı. DK Finali ilk 30 dk yı futbol gözüyle izleyen herkes ne demek istediğimi anlamıştır.
120 dk da Arjantin in kalecisi topu ayağıyla çıkarmasa bu dediklerin çöpe gidecekbilemiyorum Ronaldo hanımını böyle dans ettirip sosyal medyaya atar mıydı?
arkadaş bariz adama dünya kupasını hediye ettiler. buda içine sindire sindire kupayı havaya kaldırdı. DK Finali ilk 30 dk yı futbol gözüyle izleyen herkes ne demek istediğimi anlamıştır.
Aynen yaw adama hediye ettiler ama adamlar 2 finalle beraber turu penaltılarla geçip final maçında da aleyhlerine 2 penaltı verildi.bilemiyorum Ronaldo hanımını böyle dans ettirip sosyal medyaya atar mıydı?