Tarihin en iyi iki futbolcusunun rekabetine tanıklık ettiğimiz için çok şanslıyız. Çoğu zaman goygoyuna postlar atıyoruz. Lakin gerçekte benim düşüncem her zaman ilk cümle olmuştur.

bilemiyorum Ronaldo hanımını böyle dans ettirip sosyal medyaya atar mıydı :asd: ?

arkadaş bariz adama dünya kupasını hediye ettiler. buda içine sindire sindire kupayı havaya kaldırdı. DK Finali ilk 30 dk yı futbol gözüyle izleyen herkes ne demek istediğimi anlamıştır.

bilemiyorum Ronaldo hanımını böyle dans ettirip sosyal medyaya atar mıydı :asd: ?

arkadaş bariz adama dünya kupasını hediye ettiler. buda içine sindire sindire kupayı havaya kaldırdı. DK Finali ilk 30 dk yı futbol gözüyle izleyen herkes ne demek istediğimi anlamıştır.
Messi karısını teşhir etmeyi seviyor mu diyorsun?

120 dk da Arjantin in kalecisi topu ayağıyla çıkarmasa bu dediklerin çöpe gidecek

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen yaw adama hediye ettiler ama adamlar 2 finalle beraber turu penaltılarla geçip final maçında da aleyhlerine 2 penaltı verildi.

fransa 80 dk topa değemedi 30 dk yorumu daha da rezalet olmuş. :asd:

1672649650523.webp

Messiye hediye ettiler , Messi alsın diye oynandı DK diyenler gerçekten gitsinler bir tedavi felan görsünler psikolojileri gerçekten hiç iyi değil paranoyaklık zor.

Geri
Üst Alt