Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de realden nefret ederim ama zidane'ı severdim hepBarca nefretim 2001-2002'de 2-0dan dönen bizim maçla başladı. Fb nefretim de bu yıllara dayanır. Bu da Barca'da oynadığı için uyuz oluyordum hala devam ediyor
Arda Güler Real'e gidince Barca'ya anca geçtim.Ben de realden nefret ederim ama zidane'ı severdim hep

messi'nin güncel halini kaç kişi 90 dk izledi ?
ona göre yorum yapın lütfen . 20 yaşında ballon doorlu messi öleli çok oluyor bilginiz olsun .
ben baktım o yüzden yorum yapabilirim.
* sahada koşmuyor yürüyor ara ara jog atıyor enerjisini ekonomik kullanıyor zaten bastırmıyorlar pek dokunulmazlığından dolayı. top gelirse enerjisini oraya verip bir iki çalım atıyor şut ya da pas yapıyor bunun sonunda bile nefeslenme ihtiyacı oluyor.
* tekniği aynen duruyor ama vücudu " bir huzur ver eve gidelim duş alıp yatalım" diyor.
* zekası aynen devam ediyor
* vuruş kalitesi aynen devam ediyor
başına fizikli hızlı zebellah gibi bir stoper dikersen ( davinson veya skriniar ) sahada ismini pek duyamazsın frikik olacak ki gol atma şansı olsun.
youtubede kesitler halinde miami skill videolarına bakıp da gaza gelmeyin derim.
fikirlere saygınız olsun
takıma gelsin ister misin dersen ?
- reklam ve vizyon gibi nedenler yüzünden gelsin derim bitli ligimizin izlenirliği artar.
- ama arena'da show yapsın milleti ipe dizsin dersen hayal kırıklığına uğrarsın
eyt emeklisi messi dayı geldiğinde dili dışarda 70. dkya girince küfretmeyin ama. ligimiz fizik önceliklidir mls gibi emekli veteran diyarı değil ..
örnek : icardi. fiziği bitince kendisi de bitti icardi gibi top class bir forvet ligimiz için messi'den çok da alt kalmıyor
adam 38 yaşında vücudu kafasındakilere uyum sağlayamıyor bu yüzden değil cl'de ligimizde bile mesela hamsilerin defansının arasında kaybolur gider. skriniar'ın derbide buna omuz koyduğunu adım atamadan yatarak top kaptığını düşümnmek zor değil. siz barça messi'si sanıyorsunuz herhalde. isteyeceği astronomik bedeli önemsemiyorum bile.
biz o devirleri geçtik bitik dayılarla işimiz yok reklamı kendisine kalsın sahada top oynayacak adam istiyoruz
ligimiz hindistan ya da mls ligi değil. fiziği ve belli bir hızı olmayan adama sopa atıyorlar bunun örnekleri çoktur falcao da yakın zamanda yaşanmıştır. el tigre lakaplı bitirici 1. seviyedeki forvet yok oldu köyüne döndü. sneijder de kilo alıp hantallaştığı anda ne asisti ne şutu kaldı bizden sonra tutunamadı . evet kalite anlamında bitlidir ama fizik anlamında hiç de öyle değiliz.
osimhen transferi bu anlamda çok önemli.
bitik dayıları değil enerjik forvetleri istiyoruz artık cl'de ileri gidersek bu anlamda büyük sükse de yaparız. posası sıkılmış adam messi de olsa önüne top getirene kadar takımı 10 kişi oynatır gol de yedirir.
messi'ye gelene kadar icardi pekala kayboluyor mesela. leroy da öyleydi. son haftalar kıpırdandı. Bu iki adam dünya starı değiller miydi ? MLS'de Messi'nin dokunulmazlığı var ligimizde bir omuz koysalar yerle bir olur. singo dünya starı gakpo'yu hayata küstürdü mesela. yine onuachu'nun bizim defansı sırtına alması gibi. insanlar zihin imajını güncelleyemiyor hali hazırdaki messi'nin iki koşu atınca nasıl nefes nefese kaldıgını görmüyorlar tabi. messi'nin güncel videolarına bakmanızı öneririm. bu kumarı oynayıp haklı oldugumu hep birlikte görebiliriz çok da yaşanmış örnekleri de var ama bu sene messi dayıdan daha önemli önceliklerimiz var. cl'de messi gibilerin arenada yeri yok artık .
yav hepsini geçtim bizim presli ve alan daraltıcı oyunumuza hızlı kontramıza messi nasıl uyacak ? fikriniz var mı ?
ben şahsen ikna olamadım mantıklı cevaplara açığım .
* her maç topu messsi'nin ağzına sokamayız al da at yapamayız icardi'ye bile yapamıyoruz mesela.
* tüm dünya maçlarımızı izleyecek kısmına büyük oranda katılıyorum ama ligin marka değeri artmayacağından sadece ivmelenme olur messi fanları arasında.
* cl düzeyinde inan hayal kırıklığı olur. fiziği bitmiş adam ne yapabilir ? lig maçlarında bile eksik kalınca zorlanıyorken o arenada messi bizi 10 kişi oynatır perişan oluruz .
* saçma sapan para istemez kısmından açıkçası emin değilim tek ümidim yarıştıgımız kulvarın pozitif etkisi. bu yüzden dediğine katılırım.
* her yönden olmaz oyunu tamamen onun düzenine göre kurmak zorunda kalırız messi eski klasik 10 numara olur tüm takım ona kürek çeker kişisel becerilerinden ne kadar istifade edersek artık. bunun yanında takım oyunundan alan daraltan tarzımızdan hızlı kontramızdan vazgeçeriz ki bence çok daha büyük eksi yazar hanemize.
Bu kadar post niye atmış ya cristiano ronaldo türkiye hesabının admini falan mıBu herif birkaç ay önce messinin artık bitik olduğunu ve gsye gelmemesi gerektiğini iddia ediyordu 60 satır postlar yazarak![]()
Premier ligde oynayamaz furyasıda bizim forumdan çıkmıştırBu herif birkaç ay önce messinin artık bitik olduğunu ve gsye gelmemesi gerektiğini iddia ediyordu 60 satır postlar yazarak![]()
GsArda Güler Real'e gidince Barca'ya anca geçtim.
Gs
Barça
Arjantin
Messi
Bunlar doğru adresler
Real ile oynadığımız bütün maçlarda hakemler katletmiştir bizi. O yüzden Barca - Real arasında Barca tercihi yapmamız doğru olacaktır. Gerçi Barca da o maçın rövanşında 2 metre ofsayt gol ile yendi bizi Samiyen'de. Luis Enrique atmıştı. CL 2. tur gruplarında 5 beraberlik ile 5 puanımız vardı. 6 olsa ne olurdu bilmiyorum da belki kalan dakikalarda saplardık da 1 tane. Neyse onun dışında ciddi hakem hatası hatırlamıyorum ama Barca maçlarımızda. Ama Real'e karşı turlar elimizden alınmıştır. Süper kupa finalinde bile Suat'ın koluna yapışık pozisyonda penaltı almıştı bit yavruları.Barca nefretim 2001-2002'de 2-0dan dönen bizim maçla başladı. Fb nefretim de bu yıllara dayanır. Bu da Barca'da oynadığı için uyuz oluyordum hala devam ediyor
6 yaşındaydım baya üzülmüştüm barca maçındaReal ile oynadığımız bütün maçlarda hakemler katletmiştir bizi. O yüzden Barca - Real arasında Barca tercihi yapmamız doğru olacaktır. Gerçi Barca da o maçın rövanşında 2 metre ofsayt gol ile yendi bizi Samiyen'de. Luis Enrique atmıştı. CL 2. tur gruplarında 5 beraberlik ile 5 puanımız vardı. 6 olsa ne olurdu bilmiyorum da belki kalan dakikalarda saplardık da 1 tane. Neyse onun dışında ciddi hakem hatası hatırlamıyorum ama Barca maçlarımızda. Ama Real'e karşı turlar elimizden alınmıştır. Süper kupa finalinde bile Suat'ın koluna yapışık pozisyonda penaltı almıştı bit yavruları.
İzleyemez, Messiyide yapay zeka zannederlersu adamin sahada yaptiklarini izleyip nefret beslemek ilginc geliyor
korkunc bir sey umarim torunlarimiz falan soyle birini izleyebilir
Abartmayın yav insanları alt tarafı top oynuyorlar devrim mi yapmışlarömrünüzde bir daha benzerini değil
kategorisini bile göremeyeceğiniz
çocuklarınızın ve torunlarınızın dahi ömürlerinde göremeyecekleri
eşi ve benzeri asla var olmayacak tek player
eğri oturup doğru konuşmak gerekmekte ise ŞAYET