Cevap: lionel messi

En büyük futbolcu rakipleri gibi bir iki maç dahi kötü oynamaya hakkı olmayan futbolcu.

Kötü oynadığı zaman balon iyi oynadığı zaman ise gitsin kendisini başka takımlarda kanıtlasın ve Xavi-Iniesta denilen futbolcu.

11 kişi defans yapan takıma karşı etkili olamadığı için yerden yere vurulan über futbolcu.

Chelsea tarafından büyü yapıldığı düşünülen futbolcu.

Balon-i%25C4%259Fne.jpg

patladı fena patladı.

barcelona kötüyse o da kötü.

(bkz. hahaha)

Çok iyi bir futbolcu ama yenildiği zaman pislik yapıyor ya. İşte kendisinden soğutuyor aga.. Ama şuan Ronaldo ile birlikte en iyi futbolcu.

Keske futbolcu olsaydım diyorum. Ben bile 2 senedir çözdüm Messi'nin yapmak istediği şeyi su defans oyuncuları daha bu sene yeni yeni çözebildi.

Şaka bir tarafa Messi'de ne kadar yetenekli olursa olsun yapabilecekleri belli bir oyuncu. Topu sağına da alsa soluna da alsa rakibi terse yatırmaya calısıp ara pası atıyor, yada ceza sahası dısında yayın orda topla bulusup stoperlerin arasına mal mal dripling yapıyor. Bu saatten sonra sadece sıradan İspanyol takımlarına karsı hattrick yapabilir. Büyük maclarda iş yapması cok zor.

adama kötü diyorlar simdi ama biraz sansli olsaydi bugün 2 gol daha atmis olacakti.

o zaman messi milli maçlarda hep kötü olduğundan arjantin de kötü

o her takımda degişir. arjantinde oyun messinin üstüne kurulu degil dogaclama oynuyorlar. ama barcelonada messinin üstüne kurulu. o yalpalayınca yardımcısı iniestada 2. yarı oyunda gözükmeyince sadece pas yıgını barcelona cıkıyor ortaya. forvette yok.

edit:arjantinde takım düzeni yok corba gibi takım. barcelonada tam tersi.

Geri
Üst Alt