Cevap: lionel messi

messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu bence,

futboldan anlayan bir erkeğin ronaldo daha iyi demesini anlayamıyorum,buyuk bir ihtimalle yakışıklılık olarak bakıyorlar ve içlerinde gizli kalan ama dışarı çıkmak için fırsat arıyan birşeyler ronaldo diyor onların kulağına :) başka acıklaması yok

Bu adam için;

- Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu değil diyebilirsiniz

- Dünyada şu an için en iyi futbolcu değil diyebilirsiniz

- Barcelona'da oynamasa fazla etkili olamaz diyebilirsiniz

- Beleş goller atıyor diyebilirsiniz

- Ronaldo ondan daha iyi diyebilirsiniz

- Bir halta yaramaz futbolcu diyebilirsiniz

Bu denilenlerin hepsi Messi'ye çamur atma çabasıdır bana göre ama yine de yorum olarak anlayabiliriz biz Messiseverler olarak. Ama bu adama "Adam değil, karaktersiz, çirkef, şopar" diyenler, hakaret etmeye çalışanlar, küfür edenler... Sizleri anlamak zor. Bunca yıl boyunca bu kadar başarılı olmuş bir futbolcu şımarıklığın ş'sini, çirkefliğin ç'sini ukalalığın u'sunu göstermedi. Hep mütevazıydı, hep alttan aldı. Hiç böbürlenmedi, hiç kimseye laf etmedi. Sadece takımı için birşeyler yapmak istediğini söyledi. Hep biz dedi ben demedi, Barcelona'dan başkasını istemedi. Böyle efendi, cana yakın, uysal, dürüst bir insanı nasıl olur da ağır ithamlarla eleştirebilirsiniz. Anlam veremiyorum..

Bu adam için;

- Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu değil diyebilirsiniz

- Dünyada şu an için en iyi futbolcu değil diyebilirsiniz

- Barcelona'da oynamasa fazla etkili olamaz diyebilirsiniz

- Beleş goller atıyor diyebilirsiniz

- Ronaldo ondan daha iyi diyebilirsiniz

- Bir halta yaramaz futbolcu diyebilirsiniz

Bu denilenlerin hepsi Messi'ye çamur atma çabasıdır bana göre ama yine de yorum olarak anlayabiliriz biz Messiseverler olarak. Ama bu adama "Adam değil, karaktersiz, çirkef, şopar" diyenler, hakaret etmeye çalışanlar, küfür edenler... Sizleri anlamak zor. Bunca yıl boyunca bu kadar başarılı olmuş bir futbolcu şımarıklığın ş'sini, çirkefliğin ç'sini ukalalığın u'sunu göstermedi. Hep mütevazıydı, hep alttan aldı. Hiç böbürlenmedi, hiç kimseye laf etmedi. Sadece takımı için birşeyler yapmak istediğini söyledi. Hep biz dedi ben demedi, Barcelona'dan başkasını istemedi. Böyle efendi, cana yakın, uysal, dürüst bir insanı nasıl olur da ağır ithamlarla eleştirebilirsiniz. Anlam veremiyorum..

Katılınası bir yorum. :yenieek:

Bu adama gelmiş geçmiş en iyisi dememek sanırım diğer dönemleri görmediğimiz için temkinli konuşmak olur sadece. Yoksa hakakten en iyisi gibi duruyor :)

messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu bence,

futboldan anlayan bir erkeğin ronaldo daha iyi demesini anlayamıyorum,buyuk bir ihtimalle yakışıklılık olarak bakıyorlar ve içlerinde gizli kalan ama dışarı çıkmak için fırsat arıyan birşeyler ronaldo diyor onların kulağına :) başka acıklaması yok

:SS:

ronaldo daha iyi, sorry

messi sadece barca'da iyi, ronaldo heryerde ayni. messi kucuk bi takimi tek basina yukari cikaramaz ronaldo cikarir

finish.

c9IDH.gif

Ronaldo daha hoşuma gidiyor oyun tarzı olarak.

İyisini kötüsü bilmem, tartışmam da..Pek çok insan katılmasa da takım değiştirmesinin elzem olduğunu düşünüyorum. Şu anda gelmiş geçmiş en iyi deniyor olabilir ama 20 yıl sonra Barcelona'nın efsane kadrosunun en iyi oyuncusuydu diye anılır böyle giderse. (bence)

xavi iniesta falan abartılıyor , messi çogu gölünde rakibi ipe dizip takıyor zaten. messi xavi iniestayla oynuyorsa ronaldoda m.sarpla oynamıyor. messi daha iyi ve daha yararlı . umarım giderde başka takıma susturur iyice

ronaldo'yu izlemek te daha zevkli, ronaldo'nun bireysel olarak yaptiklarida cok daha etkili f'sher

barca rakibin ustune ortu gibi cullanmasin messi oynadiginin yarisini anca oynar, oysa ortada gecen maclarda da ronaldo her an bisey yapabilir, kornerden gelen topa cakar kafayi, frikik atar, kanattan yardirir 4 kisiyi ipe dizer, orta sahadan gol atar vs. barca rakibin ustune cullanmadigi zaman (10 dakika falan) messi tobla okadar bulusmuyor.

ronaldo her zaman bir tik onde, daha komplete futbolch.

ronaldo izlemek daha sıkıcı hele rm de . iyice robotlaşmış resmen. topsuz oyunda ve takım oyund etkisi az. maç kötü olsa bile sadece ayagına gelince kendine oynuyor gibi hissettiriyor. messi her türlü daha sade. messi madridde ronaldonun yaptıklarını yapar ama ronaldo barçada aynı etkiyi yapamaz

mssi rnldo'nun yaptgi nyi ypmis haytnda

{irony alert needed for son cumle f'sher}

orantı yanlış mate

ronaldo=lab experiment

messi=all skillz

ikiside farkli oyuncu BNC ama bana kalirsa ronaldo daha bi spektakuler daha napacaga belli olmuyo messinin futbolu hep ayni

*edit; ronaldo barcada oynasa dunyayi tvuz eder acik konusalim

Geri
Üst Alt