Bu adamın Ronaldo'dan farkı aşikar. Dünkü Juve-Real maçının nasıl şekil alacağı çok belliydi mesela ilk 15-20 dakikadan. Bunu değiştiren de olmadı. Maçı 3-0 Real de kazansa, Juve de kazansa maçın aldığı şekil yine farklı olmazdı.

Messi'nin farkı şu. Bugünkü maçın nasıl şekil alacağı yine belliydi ilk 15-20 dakika sonrasında. Öyle de devam etti. Ama Messi sihirbazlığını konuşturdu. Messi'deki sihir Ronaldo'da yok. Ronaldo'da maç değiştirecek kapasite var ama o "sihir" yok. Zidane'da, Ronaldo9'da, Ronaldinho'da falan da vardı mesela o sihir.
Ben de yazsam aynı şeyleri yazardım herhalde. Bu cidden aşikar bir durum.

Bu adam dünyanın tartışmasız en iyisi hatta belki de tüm zamanların :) Ronaldo iyi bir oyuncu doğrudur lakin Messi'nin yanında lafı edilmez ayıptır günahtır :asd22:

Ronaldo > Messi

Bunu hemen hemen her sene kanitliyor zaten. Ayip olmasin diye Messi'ye haketmedigi halde osuruktan dunya kupasi en iyi oyuncusu falan odulu veriliyor. Rezillik resmen

Ronaldo'nun yaş olarak gerisindedir, kabul edelim. :sleeping-26:

#CL
Messi 97 maç 77 gol
Ronaldo 114 maç 76 gol

Dünya Kupası ödülü resmen komedi, orada ödülü vereceğin adam bir başkası olmalıydı. Messi ne yaptı Dünya Kupasın da ?

Cok şükür 2 yıl sonra messi mi cr7 mi tartışmalar bitecek.

Ya boş verin kim daha iyi... illaki sidik yarışı peşindeler

Ronaldo yakisikli ve boylu postlu manken gibi oldugu icin sempati duyamiyor insanlar, Messi biraz daha böyle halktan gelme bir cayci tipi ve vücut yapisi olmasindan insanlar daha fazla sempati duyuyorlar. Kim daha iyi bilemem, ancak ikisi de bir birine cok yakin kaliteye sahipler.

1986dan ncesini bilemem ve 86-90 arası da zihnimde bulanık ama bence gelmiş geçmiş en iyi oyuncu Messi ve sonrası da Ronaldo.Bu ikiliden sonrası uçurum.Belki 1950lerde 60larda 70lerde harika oyuncular vardı ama o zamanın fizik gücüyle şimdikinin arasında uçurumlar var.1970 model mercedes ve 2015 model mercedes arasında ne fark varsa Messi-Pele arasında da o kadar fark var.Dünya kupası palavrasına da gerek yok.Şampiyonlar ligi>Dünya kupası+Avrupa kupası.
1-Messi
2-Küçük Roni
3-Büyük Roni
4-Zidane

Ronaldo yakisikli ve boylu postlu manken gibi oldugu icin sempati duyamiyor insanlar, Messi biraz daha böyle halktan gelme bir cayci tipi ve vücut yapisi olmasindan insanlar daha fazla sempati duyuyorlar. Kim daha iyi bilemem, ancak ikisi de bir birine cok yakin kaliteye sahipler.

Allah senden razi olsun. Olayin psikoanalizi budur. George Best'de bu durumdan zamaninda nasibini almis ve hosnutsuzlugunu su sozlerle dile getirmistir.

"Eğer biraz çirkin olsaydım, ne Pele ne de Maradona'nın adı hatırlanmazdı."

Messi bu gezegenin en iyi topçusu ama maradona Samanyolu galaksisinin en iyi futbolcusu.

Benim top 5
1- maradona
2- messi
3- gerçek ronaldo
4- ronaldinho
5- Apaçi ronaldo

Messi yahudi oldugu icin medya tarafindan pohpohlanan bir adamdir. Ronaldonun mekanikligi bir baskadir. Messi yeteneklidir ama bir tanri degildir.

HTC One cihazımdan gönderildi

Allah senden razi olsun. Olayin psikoanalizi budur. George Best'de bu durumdan zamaninda nasibini almis ve hosnutsuzlugunu su sozlerle dile getirmistir.

"Eğer biraz çirkin olsaydım, ne Pele ne de Maradona'nın adı hatırlanmazdı."

Imana gelmene sevindim Ersin kardesim.

Messi gibi adam mı var yav, eleştirildiği maçlarda bile futbolunu izlettiriyor pasları top sürüşü her şeyiyle futbol için bir şans.

bencede ronaldo daha iyi..yetenekleri birbirine çok yakın ama ronaldo ayrı bir manyak ne sakatlanıyor ne yoruluyor performans olarak düşüşe geçtiği bir dönem hatırlamıyorum ben messide oluyor bunlar.Ayrıca bayerne gol attı diye hemen pohpohlanmaya başlanmış yine messi

https://www.youtube.com/watch?v=ZVbtrpdoDTc

bayernde tam kadro hatırlatırız

bencede ronaldo daha iyi..yetenekleri birbirine çok yakın ama ronaldo ayrı bir manyak ne sakatlanıyor ne yoruluyor performans olarak düşüşe geçtiği bir dönem hatırlamıyorum ben messide oluyor bunlar.Ayrıca bayerne gol attı diye hemen pohpohlanmaya başlanmış yine messi

https://www.youtube.com/watch?v=ZVbtrpdoDTc

bayernde tam kadro hatırlatırız

ronaldo 619 maç429 gol 162 asist lionel messi 504 maç 418 gol 163 asist messi iki yaş daha küçük bu istatistiklerde senin tezini çürütür kardeş.

ronaldo 619 maç429 gol 162 asist lionel messi 504 maç 418 gol 163 asist messi iki yaş daha küçük bu istatistiklerde senin tezini çürütür kardeş.

hiç bir halt yiyemez kardeş o istatistikler....

Arjantin milli takımında oynadığı 91 maçta toplam 34 gol atmıştır.

Oynadığı klüp takımlarında 588 maçta 311 gol atmıştır.

maradona toplam 345 gol atmış 700 maçta. hadi messiye hayransın maradonadanda iyi dersin tamamen zırvalık olur ama anlayış gösteririm fakat ronaldoda iyi demek zorundasın o zaman ki oda saçmalık olur.Ayrıca mesajımda toplam attıkları gollere değinen hiçbirşey demedim kardeş

Geri
Üst Alt