Burak Özgen
Tecrübeli Üye
- 25 Ekim 2011
- 5.250
- 854
- 1.258
Bence Maradona bile icin den diyordur
kendine yazık ediyordur o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Maradona bile icin den diyordur
avrupa kupası ne ya? ayrıca zidaneın fransası kadar kaliteli bir arjantinle oynamadı messi hiçbir zaman. ikinci etmen de kupanın Fransada olması. Ve zidaneın kahraman edilmesi muhtemelen fransaya ilk dünya kupasını kazandırmasından mütevellittir. Her şeye rağmen dünya kupası geyiğini sevmiyorum. Dünya kupası hariç başaramadığı hiçbir şey yok messinin.
avrupa kupası ne ya? ayrıca zidaneın fransası kadar kaliteli bir arjantinle oynamadı messi hiçbir zaman. ikinci etmen de kupanın Fransada olması. Ve zidaneın kahraman edilmesi muhtemelen fransaya ilk dünya kupasını kazandırmasından mütevellittir. Her şeye rağmen dünya kupası geyiğini sevmiyorum. Dünya kupası hariç başaramadığı hiçbir şey yok messinin.
zidane benim için büyük Ronaldo ile eş değer bir oyuncudur vesselam
Çok kolay bi seçim değil ama Zidane demek istiyorum.
Messiyide barca dan baska bir takımda izlemedik , keza milli takımı kısas alırsak messi ortalama bir futbolcu gibi gözükür.
Ama zidane - ronaldo9 gibi adamlarla messiyi kıyaslamam.
onlar başka messi sadece barca da messi
Messi hiçbir zaman iyi bir milli takımda oynamadı. Keza Cronaldo da öyle. Ona rağmen bu sene finale çıktılar. Agüero İngiltere liginin en iyisi iken Messiyi barça ile sınırlamak mantıklı değilMessiyide barca dan baska bir takımda izlemedik , keza milli takımı kısas alırsak messi ortalama bir futbolcu gibi gözükür.
Ama zidane - ronaldo9 gibi adamlarla messiyi kıyaslamam.
onlar başka messi sadece barca da messi
boş bahaneler bunlar arjantinin her zaman kaliteli bir takımı olmuştur messinin barcada gol atmak tan başka başardığı hiçbirşey yok.Sırf messiyi öne çıkaracam diye avrupa ve dünya kupasını yok sayman komik olmuş onur kusura bakmaavrupa kupası ne ya? ayrıca zidaneın fransası kadar kaliteli bir arjantinle oynamadı messi hiçbir zaman. ikinci etmen de kupanın Fransada olması. Ve zidaneın kahraman edilmesi muhtemelen fransaya ilk dünya kupasını kazandırmasından mütevellittir. Her şeye rağmen dünya kupası geyiğini sevmiyorum. Dünya kupası hariç başaramadığı hiçbir şey yok messinin.
Messinin oynadığı Arjantin kadro kalitesi geçtim zamane Ronaldo brezilyasını, zidane fransasını, son dönemlerin önemli milli takımlarının (hollanda almanya ispanya) yanına bile yaklaşamamıştır. Bu bahane değil gerçeğin ta kendisidir.boş bahaneler bunlar arjantinin her zaman kaliteli bir takımı olmuştur messinin barcada gol atmak tan başka başardığı hiçbirşey yok.Sırf messiyi öne çıkaracam diye avrupa ve dünya kupasını yok sayman komik olmuş onur kusura bakma

Konu açılmıştır
böyle provokatif mesajlar yazarsan küfür etmeleri gayet normal bence.Adam aydin yilmazin bi gomlek ustu. .
böyle provokatif mesajlar yazarsan küfür etmeleri gayet normal bence.