Ne yahudisi yahu? Adam Italyan gocmeni Arjantinli.

messi400_640659251fe50d45dca8.jpg

evet. nerdeyse tek başına ülkesine avrupa ve dünya şampiyonluğunu kazandırmış bir efsaneyi sadece barcelonada çok gol atan bir adamla mı kıyaslayacaktık.Çok basit bir mantıkla şunu messiye yaptıkları gün belki ikisini kıyaslayabilirim

avrupa kupası ne ya? ayrıca zidaneın fransası kadar kaliteli bir arjantinle oynamadı messi hiçbir zaman. ikinci etmen de kupanın Fransada olması. Ve zidaneın kahraman edilmesi muhtemelen fransaya ilk dünya kupasını kazandırmasından mütevellittir. Her şeye rağmen dünya kupası geyiğini sevmiyorum. Dünya kupası hariç başaramadığı hiçbir şey yok messinin.
zidane benim için büyük Ronaldo ile eş değer bir oyuncudur vesselam

avrupa kupası ne ya? ayrıca zidaneın fransası kadar kaliteli bir arjantinle oynamadı messi hiçbir zaman. ikinci etmen de kupanın Fransada olması. Ve zidaneın kahraman edilmesi muhtemelen fransaya ilk dünya kupasını kazandırmasından mütevellittir. Her şeye rağmen dünya kupası geyiğini sevmiyorum. Dünya kupası hariç başaramadığı hiçbir şey yok messinin.

Messiyide barca dan baska bir takımda izlemedik , keza milli takımı kısas alırsak messi ortalama bir futbolcu gibi gözükür.

Ama zidane - ronaldo9 gibi adamlarla messiyi kıyaslamam.

onlar başka messi sadece barca da messi

foto madrıd sanırım

o fotoya cevap ınıesta zaten

Messiyide barca dan baska bir takımda izlemedik , keza milli takımı kısas alırsak messi ortalama bir futbolcu gibi gözükür.

Bu konuya çok mesaj attım

r9 r7 kıyasında madrıd kıyası yaparsan r7 sollar
zıdane ınıesta kıyasında makul bir açıklama yapın gıdeyim

Messi hiçbir zaman iyi bir milli takımda oynamadı. Keza Cronaldo da öyle. Ona rağmen bu sene finale çıktılar. Agüero İngiltere liginin en iyisi iken Messiyi barça ile sınırlamak mantıklı değil

boş bahaneler bunlar arjantinin her zaman kaliteli bir takımı olmuştur messinin barcada gol atmak tan başka başardığı hiçbirşey yok.Sırf messiyi öne çıkaracam diye avrupa ve dünya kupasını yok sayman komik olmuş onur kusura bakma

boş bahaneler bunlar arjantinin her zaman kaliteli bir takımı olmuştur messinin barcada gol atmak tan başka başardığı hiçbirşey yok.Sırf messiyi öne çıkaracam diye avrupa ve dünya kupasını yok sayman komik olmuş onur kusura bakma
Messinin oynadığı Arjantin kadro kalitesi geçtim zamane Ronaldo brezilyasını, zidane fransasını, son dönemlerin önemli milli takımlarının (hollanda almanya ispanya) yanına bile yaklaşamamıştır. Bu bahane değil gerçeğin ta kendisidir.
Barçada gol atmakla başlayan cümlen ise sadece komedi. Messiyi gömmek için kendinin bile tekrar okuyunca gülüp "ne demişim lan ben" diyeceğin şeyler söyleme lütfen.
dipnot: dünya kupası ne kadar önemli de olsa benim için messinin kendisini ispat etmek için ihtiyacı olmayan bi formalitedir

Adam dun ne dokturdu be

O top hakimiyeti ve neuer'e attigi 2. gol muhtesemdi... Onu yeryuzunde belki bir tek ronaldo yapabilir o da belki...

Amma buyuttunuz su messiyi. Adam aydin yilmazin bi gomlek ustu. tek numarasi topla cok hasir nesir olabilmesi. Oyle agam sagam top teknigide veya calim kabiliyeti de yok. Sutlari zayif. Hava toplarina hakim degil. Oyunu okuyabilme kabiliyeti sifir. Barca degilde ispanyanin ortanca takimlarindan birinde oynasa iki sene sonra Konyaspor veya Rizede goruruz.

Niye kavga ediyorsunuz?
Ikisini de izleyip keyfinize bakın :hat:

Son düzenleme:
Sonrada bana küfrettiler diye konu açıp ağlıyor bu arkadaş enteresan bir tip

Geri
Üst Alt