Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.061
- 2.098
- 1.078
Ronaldo zu Psg olmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben aynı şeyi messi suarez neymar üçlüsü için düşünüyorum, izlemesi inanılmaz keyifliydi, özellikle bencil oynamamak için çabalayıp sürekli birbirlerine asist yaparlardıMessi-Mbappe-Neymar tarihteki en inanılmaz 3'lü olabilir hepsi kendi jenarasyonunun en iyi oyuncusu nerdeyse. Tabi bu kadar dominant üç oyuncu ile oynamak kolay değil sahada nasıl birşey çıkacak görmek lazım ama kağıt üstünde olağanüstü bir hücum hattı oldu. PSG maçlarını baya ilgiyle takip edeceğim bu sezon.
psg hesabının hiç goat keçi paylaşımı yapmamasını buna yoruyorlar seneye ronaldo da gelebilir diyeRonaldo zu Psg olmalı.
psg hesabının hiç goat keçi paylaşımı yapmamasını buna yoruyorlar seneye ronaldo da gelebilir diye
Psgnin ronaldoya ihtiyacı yok messi neymar mbappe di maria icardi vs bir ton oyuncusu var ronaldonun bu durumda juvede kalmasına bir ronaldo fanı olarak üzülürüm bayern münih yakışır aslında ronaldoyaRonaldo zu Psg olmalı.
EkspresKamil Anaaaan Kuzey ...... Gazetesi !
Aradaki kelimeyi cikartamadim.