Lionel Messi Resmen PSG’de

Messi-Mbappe-Neymar tarihteki en inanılmaz 3'lü olabilir hepsi kendi jenarasyonunun en iyi oyuncusu nerdeyse. Tabi bu kadar dominant üç oyuncu ile oynamak kolay değil sahada nasıl birşey çıkacak görmek lazım ama kağıt üstünde olağanüstü bir hücum hattı oldu. PSG maçlarını baya ilgiyle takip edeceğim bu sezon.
Ben aynı şeyi messi suarez neymar üçlüsü için düşünüyorum, izlemesi inanılmaz keyifliydi, özellikle bencil oynamamak için çabalayıp sürekli birbirlerine asist yaparlardı

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ronaldo zu Psg olmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Psgnin ronaldoya ihtiyacı yok messi neymar mbappe di maria icardi vs bir ton oyuncusu var ronaldonun bu durumda juvede kalmasına bir ronaldo fanı olarak üzülürüm bayern münih yakışır aslında ronaldoya

Parayla bir kulübün şahlanışına şahit oluyoruz. 10 sene önce Mevlüt'ün as forvet olduğu takım nerelere geldi.
Yurt dışı yorumlarında da PSG'yi köklü bir kulüp olarak görmüyorlar, başında ki sahibi ve paraları ile dalga geçer tarzda yorumlar var.

Şahsen bana kalırsa da bu değirmenin suyu bittiğinde Fransa'nın eski popüler takımları tekrar ön plana çıkar kendileri ilk 8'e doğru yol alır.

1970'li yıllarda kurulmuş kulüp 2011'den sonra para ile diğer büyük kulüplerin önüne geçiyorsa bu da büyük futbol kulüplerinin ayıbı olsun.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt