Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Ne oldu lan, Adana Demir spor almiyormuydu bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok samimi birşey soracağım eğer yanlışsam bana gerizekalı diyin.
simdi barca messiyi alamiyor, cityde alamayacagini belirtti. eeeee psgyi araplar alamamiş olsaydı yani fakir olsalardı, messi kulupsüz mü kalacaktı?
PSG taraftari onu sevmiyor ben o yuzden pek ihtimal vermiyorum.PSG Pogba ile de söz kesmiş. Seneye o da gelecekmiş.
PSG token almak mühim görünüyor.PSG Pogba ile de söz kesmiş. Seneye o da gelecekmiş.
Şimdilik gerek yok.PSG token almak mühim görünüyor.
Alırlar bence, Mbappe'yi tutmak kaldı tek yapmaları gereken o.PSG taraftari onu sevmiyor ben o yuzden pek ihtimal vermiyorum.
Mbappe bu sezon kalir, seneye belese Real'e gidecek.Mbappe'yi tutmak kaldı tek yapmaları gereken o.
Bu iddialı söylemin gerçekleşmezse hatırlatırım sürekli, şimdiden söyleyeyim.Mbappe bu sezon kalir, seneye belese Real'e gidecek.
Admir admiri mıhlayacak diye anladım.Bu iddialı söylemin gerçekleşmezse hatırlatırım sürekli, şimdiden söyleyeyim.
Hayır.Admir admiri mıhlayacak diye anladım.
Real o yüzden de Ramos u yolladı yoksa ben 15 mılyon maaş ve katkı sıfırReal Ronaldo'yu tam zamanında 100 milyona sattı maaşından kurtuldu.
Barcelona satmadı böyle rezil rüsva oldu.
2 sezon önce 150 ederdi.
Son iki senede sıfır başarı, ha Messili ha Messisiz.
200 milyon maaş ve 150 milyon bonservis kasada kalırdı.
Bu bücür gittiği yeri de kurutur.
350 milyon Euro ne demek arkadaş.
Gscimbom mobil