- 22 Haziran 2012
- 12.163
- 5.598
- 2.013
ne koduk ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sene bu sene mi?
City zor rakip, Manu ne yapar bu sene?maalesef manc var
City zor rakip, Manu ne yapar bu sene?
Manu sadece Pogba'ya verdiği para ile bambaşka bir takım kurabilirdi, sanırım hata yaptılar. Kılop üzerine koymuş geçen seneye nazaran, City'i izledim gladbach karşısında, ilk yarı çok iyilerdi özellikle.mounun takımı belli olmaz, ama artık onun vakti geçti diye düşünüyorum.
Pep iyi oynatıyor son 3 maçını da izledim baya iyiler. Liverpool çok hızlı ve iyi pas yapıyor , Manc pas ve hızlı futbol oynuyor. Manu'da daha bir şey göremedik hücum varyasyonları iyi değil. Zlatan çok hareketsiz, Rooney vasat. Bence Liverpool-Manc maçı her şeyi belirler, şu açıdan kimin ne yapacağına az çok karar verebiliriz.
Umarım bu 2 takım olur.
Manu sadece Pogba'ya verdiği para ile bambaşka bir takım kurabilirdi, sanırım hata yaptılar. Kılop üzerine koymuş geçen seneye nazaran, City'i izledim gladbach karşısında, ilk yarı çok iyilerdi özellikle.
En kötüsü chealse sanırım, izleyemedim ama çok kötü yorumlar var hakkında.
City 1 adım önde sanki genel havaya bakınca.
Manu sadece Pogba'ya verdiği para ile bambaşka bir takım kurabilirdi, sanırım hata yaptılar. Kılop üzerine koymuş geçen seneye nazaran, City'i izledim gladbach karşısında, ilk yarı çok iyilerdi özellikle.
En kötüsü chealse sanırım, izleyemedim ama çok kötü yorumlar var hakkında.
City 1 adım önde sanki genel havaya bakınca.
Olm bilmiyorsun bari sallamaDivock Origi
Emre Can
Alberto Moreno
Mamadou Sakho
Lucas Leiva
Gibi kullanmadıkları bir yığın adam var bunlarında alıp kullanabileceğimiz