GSCimbom
LL 15/16 H:26 | Real Madrid 0-1 Atlético Madrid | M.S | 27 Şubat | Lig TV 3
Alper Altun

LL 15/16 H:26 | Real Madrid 0-1 Atlético Madrid | M.S | 27 Şubat | Lig TV 3 Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
118
Okunma
5,4K
Sayfa
3/6
CanlıReal Madrid01Atlético MadridM.S
Hakem desteği ile kazanmış kupa sayısı Denayer'in giydiği forma numarasından daha fazla olan Barcelona fc İspanya'nın FBsi diyebilirsiniz :ka19: Önce 10 kere CLi kazansınlar heh

Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş.

Başın öne eğilmesin
Aldırma Real aldırma
En büyük sen değil misin ?
Aldırma Real aldırma..

Real Madrid'i bilmem de Barcelona'lı oyuncular çok antipatik geliyor bana. Çok çirkefler, bu anlamda ülkemizdeki malum kulüp ile benzerler. Hakem desteği de aşikar, Barcelona lobisi sağlam hem La Liga'da hem de Cl'de kollanıyorlar.

Hakem desteği ile kazanmış kupa sayısı Denayer'in giydiği forma numarasından daha fazla olan Barcelona fc İspanya'nın FBsi diyebilirsiniz :ka19: Önce 10 kere CLi kazansınlar heh
Real Madridi çok seviyorsun anlaşılan baksana hemen savunmaya geçmişsin,Sen şimdi Reali bu kadar savunuyorsun ya mesela Reallimisin Galatasaraylı mı merak edilen soru bu?Realin belkide 5 maçını bile izlemedin gerçek hayatta ama savunuyorsun,bu durum yapmacık görünüyor,Gsyi tutan biri olarak bu takımların maçından keyif alabilirim sadece fanlıktan ziyade.

Real Madrid'i bilmem de Barcelona'lı oyuncular çok antipatik geliyor bana. Çok çirkefler, bu anlamda ülkemizdeki malum kulüp ile benzerler. Hakem desteği de aşikar, Barcelona lobisi sağlam hem La Liga'da hem de Cl'de kollanıyorlar.
Eski çirkeflikleri yok, ki çirkeflikleri sadece kendilerini yere atmalarıydı. Bi de Alves'in aşırı puşt olması. :D Neyse, sonuç olarak geçmişe oranla daha çok futbola odaklılar ve en az Real Madrid kadar iyilerdir bu konuda da.

Kollanma olayı tamamen yanlış. CL'de kollanan her büyük takım kadar kollanıyorlar, aynısı Bayern, Real'e falan da oluyor. La Liga'da ise Real'in yanında sıfır kalır kollanmaları.

Zaten çoğunluk için olması gereken bu, ben de Messi için Barcelona'ya daha fazla sempati duyuyorum. Olmaz da hani Messi yarın Real'e gitse Hala Madrid diye dolaşırım :D
Banada Messiden ötürü sempatik geliyor büyük oranda tabi Neymarı İniestayı falanda çok beğeniyorum ama burda tartışıp baya baya savunanları samimi bulmuyorum.

Şampiyon barça ya tebrik etmek düşer bu saaten sonra real madridcilere. Seneye de kupayı katalonya ya yolaya bilirler şimdiden.

NKFVaklınaK

Florentino, Benitezi takıma getirerek sezonun içine etmişti.

En çok Di Mariayi özledik. Çok çalışkan tek ofansif oyuncumuz olduğu için. BBC küçük takımlara karşı çalışır ama büyük takımlara kadar çalışamiyor. Di Maria her maç kıçını yırta yırta sahadaki dengesizliği ortadan kaldırıyordu. Şu an sadece Modric tek sürekli iyi oynayan oyuncular.

Gelecek sezon Verratti veyahut Pogbayi alıp James veya İscodan birisini takıma getirmek lazım. Hücum hattına Di Maria tarz oyuncu bulmak lazım ve en az 2 forvet getirilmesi lazım. Sadece Benzemayla olmuyor bu iş

Müzesinin temellerini Franco'nun üstün çabalarıyla oluşturmuş bir takımın taraftarlarının rakibin kollanmasından bahsetmesi :ddd

Realin bu sene apaçık ofsayttan 3 tane gol attığını hatırlıyorum tüm para mi sıfırladı milyarlık balonlar

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Real Madridi çok seviyorsun anlaşılan baksana hemen savunmaya geçmişsin,Sen şimdi Reali bu kadar savunuyorsun ya mesela Reallimisin Galatasaraylı mı merak edilen soru bu?Realin belkide 5 maçını bile izlemedin gerçek hayatta ama savunuyorsun,bu durum yapmacık görünüyor,Gsyi tutan biri olarak bu takımların maçından keyif alabilirim sadece fanlıktan ziyade.

04' den beri her sezon Realin neredeyse tüm maçlarını izledim. Gerçek hayatta izlemedim diye takımı tutamazmiyim? Die hard Rm taraftarı değilim ama Galatasarayin yanında bir kulübü çok uzun zaman takip ettiysem o kulüp Real Madriddir.

Son düzenleme:
İspanya federasyonuna mektup yazmak gerekir. Aradaki puan farkı 12 puan mı olacak. Real e 12 puan ekleyin de biraz heyecan olsun. Sonuç yine beli nede olsa :)

NKFVaklınaK

04' den beri her sezon Realin neredeyse tüm maçlarını izledim. Gerçek hayatta izlemedim diye takımı tutamazmiyim? Die hard Rm taraftarı değilim ama Galatasarayin yanında bir kulübü çok uzun zaman takip ettiysem o da Real Madriddir.
Bence çok mantıklı değil,en fazla sempati duyarsın burda sen ve bide haber editörü var o da boş konuşuyor Barça hakkında,Doğduğunuzdan beri bu takımları desteklemiş gibi bir haliniz var sanki.Bende 2010'dan beri Barçayı takip ederim ama fan değilim.

Geri