Şükrü Erden
Baba Gündüz
Hakem desteği ile kazanmış kupa sayısı Denayer'in giydiği forma numarasından daha fazla olan Barcelona fc İspanya'nın FBsi diyebilirsiniz :ka19: Önce 10 kere CLi kazansınlar heh
Real Madridi çok seviyorsun anlaşılan baksana hemen savunmaya geçmişsin,Sen şimdi Reali bu kadar savunuyorsun ya mesela Reallimisin Galatasaraylı mı merak edilen soru bu?Realin belkide 5 maçını bile izlemedin gerçek hayatta ama savunuyorsun,bu durum yapmacık görünüyor,Gsyi tutan biri olarak bu takımların maçından keyif alabilirim sadece fanlıktan ziyade.Hakem desteği ile kazanmış kupa sayısı Denayer'in giydiği forma numarasından daha fazla olan Barcelona fc İspanya'nın FBsi diyebilirsiniz :ka19: Önce 10 kere CLi kazansınlar heh
Eski çirkeflikleri yok, ki çirkeflikleri sadece kendilerini yere atmalarıydı. Bi de Alves'in aşırı puşt olması.Real Madrid'i bilmem de Barcelona'lı oyuncular çok antipatik geliyor bana. Çok çirkefler, bu anlamda ülkemizdeki malum kulüp ile benzerler. Hakem desteği de aşikar, Barcelona lobisi sağlam hem La Liga'da hem de Cl'de kollanıyorlar.
Banada Messiden ötürü sempatik geliyor büyük oranda tabi Neymarı İniestayı falanda çok beğeniyorum ama burda tartışıp baya baya savunanları samimi bulmuyorum.Zaten çoğunluk için olması gereken bu, ben de Messi için Barcelona'ya daha fazla sempati duyuyorum. Olmaz da hani Messi yarın Real'e gitse Hala Madrid diye dolaşırım![]()
Real Madridi çok seviyorsun anlaşılan baksana hemen savunmaya geçmişsin,Sen şimdi Reali bu kadar savunuyorsun ya mesela Reallimisin Galatasaraylı mı merak edilen soru bu?Realin belkide 5 maçını bile izlemedin gerçek hayatta ama savunuyorsun,bu durum yapmacık görünüyor,Gsyi tutan biri olarak bu takımların maçından keyif alabilirim sadece fanlıktan ziyade.
Bence çok mantıklı değil,en fazla sempati duyarsın burda sen ve bide haber editörü var o da boş konuşuyor Barça hakkında,Doğduğunuzdan beri bu takımları desteklemiş gibi bir haliniz var sanki.Bende 2010'dan beri Barçayı takip ederim ama fan değilim.04' den beri her sezon Realin neredeyse tüm maçlarını izledim. Gerçek hayatta izlemedim diye takımı tutamazmiyim? Die hard Rm taraftarı değilim ama Galatasarayin yanında bir kulübü çok uzun zaman takip ettiysem o da Real Madriddir.
Herseyi gectim de Ümit nerede yav, Barcelona'yi savunmamis burada![]()