GSCimbom
LL 15/16 H:26 | Real Madrid 0-1 Atlético Madrid | M.S | 27 Şubat | Lig TV 3
Alper Altun

LL 15/16 H:26 | Real Madrid 0-1 Atlético Madrid | M.S | 27 Şubat | Lig TV 3 Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
118
Okunma
5,4K
Sayfa
4/6
CanlıReal Madrid01Atlético MadridM.S
Hakem desteği ile kazanmış kupa sayısı Denayer'in giydiği forma numarasından daha fazla olan Barcelona fc İspanya'nın FBsi diyebilirsiniz :ka19: Önce 10 kere CLi kazansınlar heh

İspanya'nın fb'simi :oley:

Barca sistem takımı ve baslarında diktatör yok, prof. futbol ekibi var.

şike yaptılar mı bilemem ama yapmıslarsa da fb gibi yüzüne gözüne bulastırmadıkları kesin :DD

ha barca sikeci ise real madrid kitabını yazar orası ayrı..

Son düzenleme:
Bu arada Real Madrid 1966'dan beri 4 tane CL kazanmış. Tamam tarih önemli bişey elbette ama futbolun 1966'dan beri evrim geçirdiğini de kabul etmek lazım. Takımların 4-2-4, 3-2-5 oynadığı dönemler falan. Tabi ki o dönem futbol o şekilde oynanıyordu, doğru olan buydu, onu da abartmamak lazım ama Real Madrid'in, Şampiyonlar Ligi'nin kuruluşundan sonraki 10 yıl içerisinde kazandığı 6 kupayla da olağanüstü böbürlenmek bence abes.

Florentino, Benitezi takıma getirerek sezonun içine etmişti.

En çok Di Mariayi özledik. Çok çalışkan tek ofansif oyuncumuz olduğu için. BBC küçük takımlara karşı çalışır ama büyük takımlara kadar çalışamiyor. Di Maria her maç kıçını yırta yırta sahadaki dengesizliği ortadan kaldırıyordu. Şu an sadece Modric tek sürekli iyi oynayan oyuncular.

Gelecek sezon Verratti veyahut Pogbayi alıp James veya İscodan birisini takıma getirmek lazım. Hücum hattına Di Maria tarz oyuncu bulmak lazım ve en az 2 forvet getirilmesi lazım. Sadece Benzemayla olmuyor bu iş

Lucas Moura...

Lan adamlar bilmem kac senedir kazanamiyordu Bernabeu'da.

Simeone geldi, adamlar 3 mactir kazaniyor deplasmanda Real'e karsi :D

Son düzenleme:
Bence çok mantıklı değil,en fazla sempati duyarsın burda sen ve bide haber editörü var o da boş konuşuyor Barça hakkında,Doğduğunuzdan beri bu takımları desteklemiş gibi bir haliniz var sanki.Bende 2010'dan beri Barçayı takip ederim ama fan değilim.

Sana mı soracağız ufaklık

2 trilyon kulüp desteklemiyoruz ya

Bu maçı izlemedim ama sezonun başından beri çoğu maçı izledim özellikle Barça-Real ikilisinin,önceden pek izleyemiyordum D-Smart falan veriyordu,Messi-Ronaldo ikilisine özellikle dikkat ederek izledim birçok maçlarını hep Messi daha iyi gibi geliyordu zatende emin oldum artık,Ronaldoyu oyunun içinde hiç göremediğim sadece gol attığı bir ton maçı var adam o bilinen yaratıcılığını ve aktifliğini kaybetmiş sanki,Çok durağan ve fırsatçı gözüküyordu 3 gol attığı maçlarda hatta 5 gol attığı maçta bile,Messi ise onun kadar skor yapamadı sakatlığında etkisiyle ama adam ne paslar ne asistler yaptı ve müthiş bir oyun içi aktifliği var,Odak noktası Barçada hep o.Topu alanda,getirende,bitirende o Neymar-Suarez ikilisini bu kadar parlatanda Messi bana göre.

Bugünkü maçın hakkı iki takıma da 0 puan olmalıydı, zevksiz bir maç seyrettirdiler. Atletico'nun duran top ve rakip hücuma kalkarken kaptığı toplarla aradığı goller en büyük silahlarından bugün ikincisi ile golü buldular.

Real Madrid'i izlerken Galatasaray'ı anımsamamak mümkün değil.
Önceki iki maçta Semih performansı sunan Varane bu akşam Torres'e de asist yapmayı denedi şansı yaver gitmedi.
Yedikleri golde orta sahada seyretti, tıpkı bizimkiler gibi. Mücadele eden her takım Madrid maçlarında orta saha üstünlüğünü elde edebiliyor.
Maç sonu kaç km fark oldu bilmiyorum ama hemen her maçta rakiplerinden en az 6-7km az koşan bir Madrid var.
Atletico bu kadar zayıfken bile yeniyorsa bir kaç sezon önceki dişli takım olsa ilk yarıdaki skoru bile katlardı bu akşam.
Koca takımda Benzema sakatsa, formsuzsa forvet kalmıyor geriye. Bale bir var bir yok. Ronaldo, takım işlerse iş yapıyor bizdeki Wes gibi.
Benitez koca bir hataydı, Zidane da bir şey sunamadı. Takım yine eski havasına büründü.
James sözleşme meselesinden sonra tıpkı Yasin gibi formu dip yapan, isteksiz bir oyuncuya dönüştü.

Ofansif orta saha ve kale hariç her mevki transfer ister gibi bir durum var. Transferden önce de takım fizik olarak güçlenmeli, mücadele seviyeleri yükselmeli.

İsteyen istediği takımı destekler niye laf atıyorsunuz ki benim içinde 1.sırada memleketim takımı demirspor vardır

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birden fazla takıma sempati duyulur ama birden fazla takımın taraftarı olunmaz bence

Saçma yani

Yarın bir gün bu 2 takım karşılaştığında ne yapacaksınız

İsteyen istediği takımı destekler niye laf atıyorsunuz ki benim içinde 1.sırada memleketim takımı demirspor vardır

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anlamıyolar ki.

misal benim barca'yı destekledigim yok ama gercekleri söylüyom, barca son 10 yılda madrid'i ezip gecti..

bunu kimse inkar etmemeli.

real madrid'in paranın ve show'un takımı oldugunuda..

Geri