GSCimbom
LL 15/16 H:26 | Real Madrid 0-1 Atlético Madrid | M.S | 27 Şubat | Lig TV 3
Alper Altun

LL 15/16 H:26 | Real Madrid 0-1 Atlético Madrid | M.S | 27 Şubat | Lig TV 3 Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
118
Okunma
5,4K
Sayfa
5/6
CanlıReal Madrid01Atlético MadridM.S
Ya burada B.Mönchengladbach, İnteri destekleyen insanlar var. Onlar da benim gibi 2 takim destekliyorlar.

Sırf sen beğenmiyorsun diye kaç yıldır izlediğimiz ve desteklediğimiz kulüpten vaz mi geçelim? Hadi ordan.

Git ev ödevini yap ufaklık
Oha yaşıyla övündü işte bu,aranan Gsc tarzı,anlama kapasiten çok düşük yazdıklarıma mantıklı bir cevabın yok zaten,Takımı desteklemek ve sempatik bulmak vardır birde senin gibi burda boş boş savunan ve Barçaya fln aklınca laf atanlar vardır,Senin bu yaptıkların yapmacık çakma Real sempatizanı,ok?Burda Realli triplerine giriyor bide :asd22: İnteri ve Borussiayı tutanlar kim bilmiyorum ama gerçekten tutuyorlarsa senden daha fazla maçlarını canlı izlemişlerdir veya o ülkede bulunup belirli bir bağlılık yaşamışlardır durduk yere tutmaz bir takımı kimse.

Birden fazla takıma sempati duyulur ama birden fazla takımın taraftarı olunmaz bence

Saçma yani

Yarın bir gün bu 2 takım karşılaştığında ne yapacaksınız
Katılıyorum. Ve insanların bu takımlar üzerine sidik yarışı düzeyinde tartışmaları da aşırı komik geliyor bana. Hangisi daha başarılı, büyük, iyi vs tartışılır şeyler tabi ama bu meseleler üzerine hassaslaşıp da karşı tarafa laf sokma çabasına girmek son derece gereksiz.

Cristiano Ronaldo: "Basın benim çok kötü olduğumu söylüyor ama tüm takım benim seviyemde olsaydı şu an liderdik."

xd

Oha yaşıyla övündü işte bu,aranan Gsc tarzı,anlama kapasiten çok düşük yazdıklarıma mantıklı bir cevabın yok zaten,Takımı desteklemek ve sempatik bulmak vardır birde senin gibi burda boş boş savunan ve Barçaya fln aklınca laf atanlar vardır,Senin bu yaptıkların yapmacık çakma Real sempatizanı,ok?Burda Realli triplerine giriyor bide :asd22: İnteri ve Borussiayı tutanlar kim bilmiyorum ama gerçekten tutuyorlarsa senden daha fazla maçlarını canlı izlemişlerdir veya o ülkede bulunup belirli bir bağlılık yaşamışlardır durduk yere tutmaz bir takımı kimse.

Bir takımın maçlarını canlı izlememiş insanlar o takımın taraftarı değil. Anlaşıldı.

ben demirspor büyüdüm çocukken onun maçlarına gittim halada gidiyorum . Memleket takımı başkadır abi anlatılmazki

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı şeyden bahsediyoruz aslında.

Bir takımın taraftarı olunur diğerlerine sempati duyulur.

Memleket takımının taraftarı olmak da anormal bir şey değil yani, saygı duyulacak bir şey sonuçta.

Şöyle düşün sen bir yemeği seviyorsun ama ulaşamıyorsun uymuyor konumu,ama başka bir yemek her zaman ulaşabileceğin bir konumda.

Die hard Madridci olduğumu demedim zaten dikkatli okuduysan.

Burada "işgalcı" fln dediğimde millete laf sokmak niyetiyle değil daha çok dalga amacıyla söylüyorum. Ölümüne Madridi savunduğum yok ama tartışmayı beğendiğim için bazen uzun uzun yazıyorum.

Ben kendi adima konusacak olursam ilk ve tek askim Galatasaray.

Mönchengladbach ise yasadigim sehir oldugu icin tabiki bu takimida destekliyorum ama asla bir Galatasaray degil.

Bunun yaninda sempati duydugum takimlar da var ama hepimizin vardir zaten. Öyle Barca,Madrid falan umrumda degil. Ben daha cok futbolcular yüzünden sempati duyardim takimlara. Eskiden Bergkamp ve Henry yüzünden Arsenal, bir aralar Hertha Berlin'e sempati duyardim Marcelinho döneminden itibaren, brezilyali Ronaldo'lu Inter vardi eskiden veya Raul ve Carlos'un oynadigi Real Madrid. Yani dönemsel sempati duydugum takimlar bunlar.

Dedigim gibi Galatasaray 1 numaradir ve ona ulasabilecek baska hic bir takim yok ve olamaz da. Gurbette yasiyoruz maclara gelemiyoruz napalim abi, burada ara sira Gladbach macina giderim. Hep tv hep tv olmuyor, insan stadlarin atmosferini de yasamak istiyor. Arena'ya bir kere gidebildim simdiye kadar, Ali Sami Yen'e yikilmadan önce gidemedigim icin hala cok üzülüyorum ve bu icimde bir ukte kalacak her zaman icin.

Neyse biraz uzattim kusura bakmayin.

10 takımı destekleyebilir ve sempati duyabilirsiniz ancak bana kalırsa 1 takımın taraftarı olursunuz.

Ben Galatasaraylıyım ama şehrimin takımı A. Demirspor'un yeri ayrıdır, iki takım karşılaşırsa en çok kimin işine yararsa galibiyet, onun kazanmasını isterim veya nötr kalırım, çıkan sonuca ne sevinir ne üzülürüm.

Diğer yandan; Barcelona, A.Bilbao, İnter, Livorno, S.Lizbon, Club Nacional de Futbol gibi bazı takımları seviyorum ve takip etmeye çalışıyorum.

Çok doğal bence.

Real çok kötü oynuyor, pozisyona giriyor belki ama sistem, taktik vs hiç bir şey yok.

Bale olsa belki bir şeyler değişir ama Real bu yılı yüksek ihtimal kupasız kapatacak.

Ronaldo'nun maçtan sonra dediği lafa bak.

"Cristiano Ronaldo: "Takımdaki tüm oyuncular benim seviyemde olsaydı, bugün La Liga lideri olurduk."

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cristiano Ronaldo: "Basın benim çok kötü olduğumu söylüyor ama tüm takım benim seviyemde olsaydı şu an liderdik."

xd

Yav bu dünyanın en iyi futbolcusu değil miydi :DD

o kadar adamı nerede bulacaklar

Zidane hocam formayı giyip oynasın isterse yine bir şey olmaz

Son düzenleme:
Mourinho lu Real Madrid'in Atletico ve Barcelona ya karsi performansi: 12 mac 8G 2B 2M 24:17
Mourinho suz Real Madrid'in Atletico ve Barcelona ya karsi performansi: 11 mac 1G 2B 8M 11:22

Geri