Şükrü Erden
Baba Gündüz
Akıllı olsun, aklını alırım.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Nuriyi mi göndereceksin
Akıllı olsun, aklını alırım.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Oha yaşıyla övündü işte bu,aranan Gsc tarzı,anlama kapasiten çok düşük yazdıklarıma mantıklı bir cevabın yok zaten,Takımı desteklemek ve sempatik bulmak vardır birde senin gibi burda boş boş savunan ve Barçaya fln aklınca laf atanlar vardır,Senin bu yaptıkların yapmacık çakma Real sempatizanı,ok?Burda Realli triplerine giriyor bide :asd22: İnteri ve Borussiayı tutanlar kim bilmiyorum ama gerçekten tutuyorlarsa senden daha fazla maçlarını canlı izlemişlerdir veya o ülkede bulunup belirli bir bağlılık yaşamışlardır durduk yere tutmaz bir takımı kimse.Ya burada B.Mönchengladbach, İnteri destekleyen insanlar var. Onlar da benim gibi 2 takim destekliyorlar.
Sırf sen beğenmiyorsun diye kaç yıldır izlediğimiz ve desteklediğimiz kulüpten vaz mi geçelim? Hadi ordan.
Git ev ödevini yap ufaklık
Katılıyorum. Ve insanların bu takımlar üzerine sidik yarışı düzeyinde tartışmaları da aşırı komik geliyor bana. Hangisi daha başarılı, büyük, iyi vs tartışılır şeyler tabi ama bu meseleler üzerine hassaslaşıp da karşı tarafa laf sokma çabasına girmek son derece gereksiz.Birden fazla takıma sempati duyulur ama birden fazla takımın taraftarı olunmaz bence
Saçma yani
Yarın bir gün bu 2 takım karşılaştığında ne yapacaksınız
Demirspor süper lige çıksın tabiki onu destekleyeceğim
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben demirspor büyüdüm çocukken onun maçlarına gittim halada gidiyorum . Memleket takımı başkadır abi anlatılmazkiTabii ki onu destekleyeceksen GS'li değilsin o zaman sen öyle zannediyorsun
Oha yaşıyla övündü işte bu,aranan Gsc tarzı,anlama kapasiten çok düşük yazdıklarıma mantıklı bir cevabın yok zaten,Takımı desteklemek ve sempatik bulmak vardır birde senin gibi burda boş boş savunan ve Barçaya fln aklınca laf atanlar vardır,Senin bu yaptıkların yapmacık çakma Real sempatizanı,ok?Burda Realli triplerine giriyor bide :asd22: İnteri ve Borussiayı tutanlar kim bilmiyorum ama gerçekten tutuyorlarsa senden daha fazla maçlarını canlı izlemişlerdir veya o ülkede bulunup belirli bir bağlılık yaşamışlardır durduk yere tutmaz bir takımı kimse.
Şöyle düşün sen bir yemeği seviyorsun ama ulaşamıyorsun uymuyor konumu,ama başka bir yemek her zaman ulaşabileceğin bir konumda.Bir takımın maçlarını canlı izlememiş insanlar o takımın taraftarı değil. Anlaşıldı.
ben demirspor büyüdüm çocukken onun maçlarına gittim halada gidiyorum . Memleket takımı başkadır abi anlatılmazki
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle düşün sen bir yemeği seviyorsun ama ulaşamıyorsun uymuyor konumu,ama başka bir yemek her zaman ulaşabileceğin bir konumda.
pohohohahahaReal vurdukça katalanlar kuduracak. Hala Madrid
-Tapatalk-
Cristiano Ronaldo: "Basın benim çok kötü olduğumu söylüyor ama tüm takım benim seviyemde olsaydı şu an liderdik."
xd