LL 17/18 H:7 | Barcelona 3-0 Las Palmas | MS | 1 Ekim | beIN Sports 3

Barcelona'siz La Liga yaklasiyor..

Aynı şeyin laciverdi.

DLDO6sFWAAEKeQK.jpg:large

Bu yaptıkları uluslararası hukuka aykırı. Aynı Kuzey Irak referandumu gibi.

Barcelona olsa da olmasa da la liga güzel olur, zaten her sene veriyoruz ellerine.

Nerde oynarlarsa oynasınlar bu saatten sonra.

Barcelona olsa da olmasa da la liga güzel olur, zaten her sene veriyoruz ellerine.

Nerde oynarlarsa oynasınlar bu saatten sonra.

Barca olmazsa Real bir süre sonra gücünü kaybeder ama... Bu ikisini bu kadar güçlü kılan rekabetleriydi.

Barcelona ile rekabete girmek kulübümüze katkı sağlayacaktır.

Come to Super League.

Bu arada uluslararası hukuk açısından oluşan durum hariç IKBY ile Katalonya referandumu arasında en ufak benzerlik yok.

@tribundergi
Barcelona, maça çıkmama kararı aldı. Erteleme kararı La Liga'dan değil. Dolayısı ile resmi karar değil. Şu anda erteleme kararı illegal.
La Liga yönetiminden 17:15'e kadar resmi erteleme kararı çıkmazsa Barça hükmen mağlup olacak + 3 puanı silinecek.

Son Dakika:

Hukmen maglup karari cikabilirmis + 6 puani silinebilirmis.

kaynak: RAC1

O pankart ne lan öyle? Önce Ronaldinho sonra da Messi sonra da oynadıkları futbol tarzı sayesinde Barcelona sempatim var uzun bir süredir lakin adamı zorla Real Madrid sempatizanı yapar bunlar :red: Kafasına esen referandum yapıyor bu nedir böyle aga?

Hoaydaaaaaaaaaaaa

Şu anda Camp Nou'nun önü: Eğer kapılar açılırsa taraftarlar stadyuma girmek istiyorlar. (Foto: @tsf_podcast )

DLDgmrcX0AEmENe.jpg

Las Palmas Yardımcı Teknik Direktörü David Caneda: "Bir erteleme kararı bize ulaşmadı. Biz maça çıkacağız gibi hazırlanıyoruz" (BeINSpain)

Goal Türkiye‏ @GoalTurkiye

Son durum:

● Katalan Polisi güvenlik garantisi vermedi
● Barça bu nedenle maça çıkmama kararı aldı
● Federasyonun resmi erteleme kararı yok

● Las Palmas hâlâ Camp Nou'da ve bir erteleme haberi almadıklarını söylüyorlar.
● Barcelona maça çıkmazsa puan silme cezası alabilir.

Las Palmas, Barcelona maçının 11'ini açıkladı.

DLDiq9OWsAAK2wm.jpg

O pankart ne lan öyle? Önce Ronaldinho sonra da Messi sonra da oynadıkları futbol tarzı sayesinde Barcelona sempatim var uzun bir süredir lakin adamı zorla Real Madrid sempatizanı yapar bunlar :red: Kafasına esen referandum yapıyor bu nedir böyle aga?

Yeni bir şey değil ki,yıllardır var o pankartlar.

Barcelona - Las Palmas maçı seyircisiz oynanabilir. (@beINSPORTSes)

Barcelona kadrosunu açıklamamış, normalde maçtan 1 saat önce açıklardı.

Geri
Üst Alt