- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.130
- 3.923
HT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan zeytin

Temas daha hafif zaten Arda - Bjk pozisyonunda, bugünkü kadar net değilArda'nin penalti pozisyonunu her yonunden izlemistim, hic birinde temas goremedim.
Saka-Neuer pozisyonu aklimda yok, neydi bilmiyorum.
Temas daha hafif zaten Arda - Bjk pozisyonunda, bugünkü kadar net değil
Saka - Neuer pozisyonu şu:
Bence bunlara penaltı verilmesi kepazelik, savunmacıların hamle yapmasını imkansız kılıyor. Hücumcuya bir tek savunmacının hamle yapmasını bekleyip açıkta olan uzuv neyse ona doğru kendini takarak uçmak kalıyor
Geçen sezon Enner Valencia bu sezon Osayi Samuel sürekli şunu kovalıyor
Bunların hiçbiri penaltı değil, olmamalı, futbol böyle bir oyun olmamalı
Bize de böyle penaltı çalınmıyor. Mertens'in de böyle penaltı kazandırdığı bir pozisyon yok
Hala demiyon penaltı mı değil mi? Yok o verirdi bu vermezdi bu veriliyor bunlar suyu bulandıran laflar. Bir pozisyon ya penaltıdır ya değildir. Bu pozisyon penaltı mı?Saka'nin pozisyonunda Neuer ayagini kosu alanin onune dogru uzatmis olsaydi net penaltiydi ama Neuer birsey yapmiyor, orada Saka hizli gelip bir anlik manuvreyle sola kacmaya calisinca carpiyor. Zaten dikkatli izlersek top 2 metre arkasinda kaliyor. Oradaki karar dogruydu.
Bugunku penaltiya gelirsek, Barcali oyuncu sag ayagini normal dogal halinden cok asiri aciyor ve Realli oyuncunun kosu alanin onune dogru birakiyor. Vazquez istese ustunden ziplayabilirdi ama akilli davranip yapmadi, boylece aldi penaltiyi. Bu penaltida topla giden Vazquez dogal dribbling halinde ilerleyip aldi resmen penaltiyi. Bazilari vermezdim diyor zaten her hakem calmayabilir ama Avrupa'da bunlara cok penalti veriliyor.
Dedim ya az once zaten, penaltiydi bu. Cunku hatali olan Barcali oyuncu, bacagini onune dogru uzatiyor.Hala demiyon penaltı mı değil mi? Yok o verirdi bu vermezdi bu veriliyor bunlar suyu bulandıran laflar. Bir pozisyon ya penaltıdır ya değildir. Bu pozisyon penaltı mı?
Saka - Neuer pozisyonunu doğru yorumlamışsın. Saka yön değiştiriyor o yüzden Neuer'in yaptığı hamle boşa çıkmış oluyor kendisini Neuer'e takmasa takılmaz yani
Birebir aynı durum bugünkü pozisyonda da var. Öyle fotoğraftan pozisyon falan anlaşılmaz zaten
Vazquez de aynı Saka gibi top sürerken yön değiştiriyor, Barçalının ayağı aslında Vazquez'in yeni yönünde devam etse takılacağı bir ayak değil ama Vazquez kendi sağ ayağını açarak herife kendi kendini takarak uçuyor. Bırak penaltıyı sarı kart bile gerektirir bu pozisyonlar. Tekrar görmen gerekirse:
![]()
Real Madrid [1] - 1 Barcelona - Vinicius Junior 18' (Penalty)
Video Real Madrid [1] - 1 Barcelona - Vinicius Junior 18' (Penalty) was uploaded to Streamin.me on Apr 21, 2024.streamin.me
Barcelona: „Türk Hakem istiyoruz“
Zaten Xavi kotu sonuclar sonrasi duygusal davranip kendi aldi bu karari. Bence Barca yonetimi de kalmasini istiyor cunku yerine iyi birini getirmeleri zor olacak.Barca yönetiminin yerinde olsam xavi ile yolları ayırmam