LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Rezil yemin ediyorum bu Real'li futbolcular, bu kadar çirkeflik olur eziklikten. :)

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Madrid çirkefleşti.

Khedira'nin bizim Sarp'tan ne farki var, onu çözemedim.

Mourinho tarihte şampiyonlar ligi kupası olan, ama futbolu katleden adam olarak geçecek.. Futbol yazanlar bir tarafta Barca'yı anlatacaklar bir tarafta O'nun kirli futbol anlayışını.

yemın ederım ben boyle top cevıren bır takım gormedım peste olamaz boyle bısey gormedım barca tecavuz edıyor morınhonun kadar rezıl oldugunu gormemıstık nerde morınho avatarlı arkadaslar :D:D yaaaaaaaaaaaaa

Aha Krkiç girdi 1 tanede o atar

Allah belamı versin Barça Real'e top göstermez demiştim,şahitlerim var aile içinde. :D

öyle bir maçki başa sar izle,hatta floryaya eğitim amaçlı izlettir.yok böyle paslar,ortalar.

makine gibi takım barça,herkez birbirini tanıyor,biliyor.real madrid,kurulduğundan beri bu kadar pas manyağı olmamışdır herhalde,ercan taner bile maçmı izliyoruz yoksa balemi diyerek çok güzel özetledi olayı.messi gene sahnede ama golü yok,birde golü olsa süper olacak.

5-0 olur bu maç zira real bitti,morinhonun kurnazlığı ise sökmedi barçaya zira barça gerçekten son yılların en iyi takımı oldu.

realde ise ronaldo hayal kırıklığı yarattı,büyük maçların adamı olmadığını bir kez daha gösterdi.gereksiz hareketler,olaylar ronaldoya yakışmadı.kısaca barça ve messi önünde ezilidi.

bu maç ile barça taraftarının ne denli şanslı olduğunu görebiliyoruz,barça taraftarı olmak varmış şimdiki zamanda..

biz barça gibi takım asla olamayız,bu maçla bunu gördüm ben..

Mosmorinho..

Bojan çabuk alıştı :D

Bu ihtimal Mourinho'nun takımları için geçerli olamazmı?

4-0 ve rezil bir sonucun açıklaması bu olamaz. Barça o gün arkadaşın dediği gibi gayet net pozisyonları harcadı. Tam benzer örnek olmasada Kayseri maçının ilk yarısı o 2 pozisyonu gol yapsaydık ve dünde Bjk maçında bugün belki bu kadar karamsar olmayacaktık. Adamlar bildiğin eziliyor. Gole ihtiyacı varken 2 defansif oyuncu aldı bay dahi :)

Ayakta kalabilse 5.

Madridli oyuncular bu kadar küçülemezdi.. İsteksiz olabilirsin.. kapasiten düşük olabilir ama önce karakterli olmalısın.. Bu kadar da şerefsiz futbolcular topluluğu olamaz..

B planı diyorsunuz yahu hala. :D Rijkaard'ı da bu B planı muhabbetti yedi zaten. Şu Barça'yı hiçbir türlü tutamazsınız zaten. Barça dünyanın en iyi takımıysa Madrid 2. takımı falandır. Lakin onlar bile 4 yiyebiliyor dahası 2 pas yapamıyor.

Mourinho'yu sevmesenizde saygı duymak zorundasınız yani. Interdeyken İtalya'da yendi, İspanya'da maça yatarım aga dedi. Mesela Rijkaard güzel oynayalım ama kaybedelim görüşünü savunur. PEP falan öyledir. Ama Mourinho kötü oynayalım ama kazanalım der. Millet arkamdan sövsün ama ben en iyisi olayım der. Bu görüşe de saygı duymak zorundasınız işte.

Mourinho dünyanın en iyisidir. Veya Ferguson'ın ardından 2. sırada falan gelir. Bunu anlamak yada düzeltiyorum kabullenmek gerekir.

5 olsun :D olacak gibi de.

Bojan süremedi topu :)

Realin 4 tane yemesi normal agalar. Barca bizim gibi takımlara istese 10 tane atar o kadar yani.

Çok zevksiz maç oldu.Barca'nın karşısına Çorumspor çıksa en az bu kadar oynardı zaten.Moruinho allah cezanı verdi.Burnu büyük kendini ilah sanan herif

Ezim ezim eziliyor şuan Madrid.Maçtan önce Mouronho Apaçi9 diye coşanlarada selam olsun.

Maçtan önce dedim Reali top diye oynarız.Akıllı olsun herkes işte bu kadar.Real Madrid ve Mourinhonun takımı ancak çirkeflikle bala maç kazanır.

Show yapmaya kalkmasa Barcelona 8 tane atacak. Ama sadece show pesindeler artik

Geri
Üst Alt