LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

R.Madrid'liler de topa dokunabiliyor arada. O'da güzel.

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Top toplayıcılar bile R.Madrid'den daha fazla topla oynadı..

Bize Lassana Diarra gibi adama lazim orta sahaya.

Xavi pas hatası yaptı mı? Ben hatırlamıyorum da...

acaba diyorum bizim yonetim degisse ve futboldan anlayan adam gibi bir kadro kuracacak bir yonetim gelse, rijkaard ve neskensi geri cagirip 2-3 sene sabretsek bu adamlarin oynadigi futbola yakin birseyler oynayabilirmiyiz cunku olay sadece sistemle alakali,yazik ettik rijkaard la neskense :(

enerji istek futbol . Allah bizim liglerimizde de böyle maçlar izlemeyi bize nasip etsin dicem de yaşar mıyız o zaman biz görür müyüz o günleri :SS:

Ah şu Barçacı arkadaşlar herşeyin bir spor olduğunu farketse ve normal hayata dönse? :D Ek olarak Galatasaray'ı da gerektiği zaman bu kadar koyu savunabilse? Rijkaard'ı falan mesela? Toz kondurmama gibi.

Hayatım boyunca Galatasaray dışında bir takım tutmamış insan (ki hala tutmuyorum) olarak (bir tek Barca,Real değil mesela senin gibi United'ı tutanları da garipserim :) ) bu takım tutulmayacak gibi değil be Okan. Ama çok gereksiz tartışmalar çıkıyor o ayrı.

Galatasaray'ın da savunulacak bir tarafı kalmamış. Dün akşam itibariyle Galatasaray defterim açılmamak üzere bir süreliğine kapandı :)

Cevap: LL H:13 | Barcelona 2-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Devre Arası | Ntv S

Yakisikli adamin seveni de az olur.

George Best'in meshur bir lafi var. "Anamin karnindan cirkin dogsaydim bugun kimse Pele'yi konusmazdi"

Bu isler boyle. Ronaldo icin konusuyorum.

george best ve apaçi ronaldo yakışıklı yani çok ilginç:o,o kadar parayla ünle istediğin kişiyle birlikte olma şansına sahip zaten,best bunu algılayamadan pele'ye laf çaktığını sanmış,yakışıklı olduğunu zannetmesi ayrı komedi:o

Mourinho kariyerinde ilk defa 4 farkla kaybediyormuş :)

yalniz bu hakem Xavi'nin yaslanmis hali.

Ya off be Ender. Yenilebilir abi her takımın başına gelir bu olaylar. Sen bize tanrıyı anlat boşver gerisini:)

Mourinho evet iyi bir hocadır ama abartıldığı gibi değildir. Bknz: dk 82

Tanrı demedik, futbolun tanrısı dedik.

Oda her maçı kazanmayı gerektirmez, başarıyı gerektirir.

bkz.inter-barca

bkz.inter'le şampiyonlar ligi şampiyonluğu

bkz.inter-barca

Anti futbol ile Yunanistan bile şampiyon oldu.. Bana futboldan bahset arkadaşım. Futboool..

bkz.inter-barca

Mesajı buldurtma bana şimdi Ender. Evet Tanrı dedin. Futbolun tanrısı demekle ne farkı var ayrıca onu anlamış değilim. Neyse maç sonu ne söyleyecek onu bekliyorum. Schuster gibi objektif olacak mı acep :)

5 :d

5 oldu gol Jeffren milli oldu :)

Arabada 5.

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Allah'tan maç bitiyor :lol:

Geri
Üst Alt