LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Bu Barça takımında Mustafa Sarp oynasa bile iş yapar :D

Dön de süper lig izle şimdi Barcelonayı gördükten sonra.

Yahu bu Barca oyunculari cok garip... Bizim takim hep dripling yapiyor ama, zorda kalinca mecburen tek pas yapiyor. Ama adamlar hep tek pas oynuyor, zorda kalinca dripling yapiyor. Hakikaten futbol basit oyun, ama basit oynamak zor...

scaled.php

Bu aykırıyı da tebrik etmek lazım ama :)

çok kötü maç çıkardık.el classicoyu kaldıramadı mesut,di maria. higuain in olmaması çok kötü oldu benzema sahada yoktu..

MANETA.jpg

Real in Barca yı Yenme Formülünü Açıklıyorum

kilit adam xavi,pas trafiğini yönlendiren sistemi işleten isim,onu birebir adam markajıyla tutmalı ve sahaya çift santrafor çıkmalı bu iki santrofor mutlaka önde baskı yapmalı pas trafiği geriden başlamasın örneğin ronaldo higuian ileride başlayabilir orta sahadaki dörtlü di maria lass xabi granero

Cevap: Real in Barca yı Yenme Formülünü Açıklıyorum

Tamam.

Forumda teknik sorun mu var ? Mourinho avatarlı arkadaşlar avatarlarını değiştirememişler ? :asd: !!!

Forumda teknik sorun mu var ? Mourinho avatarlı arkadaşlar avatarlarını değiştirememişler ? :asd: !!!

1 maç için avatarı koymadım ki bir maçta avatarı değiştireyim. aradaki fark bu işte bazıları güne göre zırt pırt avatar değiştirir kimi sonuna kadar arkasındadır real madrid& mourinho

1 maç için avatarı koymadım ki bir maçta avatarı değiştireyim. aradaki fark bu işte bazıları güne göre zırt pırt avatar değiştirir kimi sonuna kadar arkasındadır real madrid& mourinho

Geçmiş olsun. Büyük konuşmasaydınız kimsenin gıkı çıkmazdı, çok büyük konuştunuz. Sonucu da ağır oldu. :)

büyük takımı tutuyorsan büyük konuşacaksın. sonuçta yenilebilirsin de futbol bu. la liga da namağlup şampiyon zordur. real de mağlubiyet alarak şampiyon olacak...

Barcelona = fener Real Madrid = Galatasaray aynı hesap işte Barcelona Real Madrid maçlarında hep Barcelona üstün hemde farklı bi şekilde ama bizim kupalarımız daha çok bizde başarı daha çok tıpkı Real Madrid de olduğu gibi.

Arsenal dağıtır bu Real'i olası ŞL eşleşmesinde :asd:

Geçmiş olsun. Böyle bir intikam bekliyordum. Mourinhonun en büyük hezimeti olarak da tarihe geçti. yalnız gelecek maçta real aynı skor için baya çabalayacaktır

Maçı izlerken bir ara barça dalga geçer gibi pas yapıyordu ya, gülme krizine girdim.:asd:

Son dakikada bir adam da çıkıp geçiremedi yumruğu Sergio Ramos'un ağzının ortasına.

Görünen köy klavuz istemez arkadaş düşündüklerimi aynen jose mac sonu dile getirdi bi yanda gözü kapalı aynı sistemle oynayan barca daha kaliteli oyuncuları olan barca sürekli beraber oynayan oyuncular bi yanda daha toy real böyle olacagı cok bariz ortadaydı 2 senesi var realin 2 sene sonra buyuk takım gibi oynamaya baslar.

Barcanın paslasmaları harikaydı tam bi resitaldi uzun zamandır böyle keyifli ve böyle bariz ezici bi derbi izlememiştim. Tesekkürler El clasico

Barcelona = fener Real Madrid = Galatasaray aynı hesap işte Barcelona Real Madrid maçlarında hep Barcelona üstün hemde farklı bi şekilde ama bizim kupalarımız daha çok bizde başarı daha çok tıpkı Real Madrid de olduğu gibi.

Bu benzetme farklı şekilde ele alınırsa farklı sonuç doğurur ama. Mesela Barcelona altyapı tabanlı yıldız yaratan bir kulüp Galatasaray gibi..Real Madrid ise büyük paralar harcayarak yıldız alan bir kulüp fb gibi. Tabii bizim takımlarımız daha küçük organizasyonlar.

Bir de aralarındaki maçlarda Barcelona her zaman yenmiyor Real Madrid'i. Son yıllarda böyle,genel toplamda Real Madrid üstün.Ben 90'larda Barça'nın bayağı bir süre Real madrid'i yenemediğini biliyorum.

fb,GS benzetmesi zor...

Maça gelirsek Ramos'un çirkefliğinin benzerini bütün Barca'lı futbolcular yaptı bana göre. Rakiple bu derece dalga geçilmez. Hani Ronaldo'ya artist, apaçi falan diyorsunuz ya hiçbir farkları yok artık gözümde.

Mourinho'nun hücumcu dörtlüyle çıkacağını biliyordum. İddiaya bile girdim hatta bir arkadaşla. Biliyordum çünkü Mourinho'nun birşey göstermek isteyeceğinin farkındaydım. Belki de ilk kez duyguları mantığını yendi bu da Madrid'in sonunu hazırladı. Kötü oldu.

Geri
Üst Alt