LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Diora Baird:tiphat:

Maça gelirsek Ramos'un çirkefliğinin benzerini bütün Barca'lı futbolcular yaptı bana göre. Rakiple bu derece dalga geçilmez. Hani Ronaldo'ya artist, apaçi falan diyorsunuz ya hiçbir farkları yok artık gözümde.

Mourinho'nun hücumcu dörtlüyle çıkacağını biliyordum. İddiaya bile girdim hatta bir arkadaşla. Biliyordum çünkü Mourinho'nun birşey göstermek isteyeceğinin farkındaydım. Belki de ilk kez duyguları mantığını yendi bu da Madrid'in sonunu hazırladı. Kötü oldu.

Joselik bi durum söz konusu degilki hocam daha interle ilk senesiniydi sanırım manuyla eslestigi dönem sonucta oda insan bişeyler icin zaman gerekli real madride savunma yaptıramaz cunku takım savunması anlayısı inter gibi degil bireysel olarakta isteselerde yapamazlar sonuc beni sasırtmadı yani ha 2-0 bitmiş ha 5-0 oyun olarak ezilmesi bence cok normaldi realin

ne mutlu bize Barcelona gibi bir takımı canlı izliyoruz:D daha iyisi gelmedi gelmeyecekte sanırım:D

Joselik bi durum söz konusu degilki hocam daha interle ilk senesiniydi sanırım manuyla eslestigi dönem sonucta oda insan bişeyler icin zaman gerekli real madride savunma yaptıramaz cunku takım savunması anlayısı inter gibi degil bireysel olarakta isteselerde yapamazlar sonuc beni sasırtmadı yani ha 2-0 bitmiş ha 5-0 oyun olarak ezilmesi bence cok normaldi realin

Mesut'u orta alanda Xavi İniesta'nın arasına sürmek intihar bence.

Bunu geçeyim Madrid savunmasını çok öne çıkardı. 2-0'dan önce de böyleydi. Önde oynamak istedi. Kapatsa yine istediğini alabilirdi. Eto'onun bek oynadığı maçı hepimiz hatırlıyoruz:)

Bana göre Madrid iki sezon önce Kaka-Ronaldo-Benzema'ya bu kadar para bayılacağına Robben'i elinde tutup orta alana Gerrard-Essien-De Rossi gibi adamları almalıydı

Gerrard-Essien için artık geç ama De Rossi-Schweinsteiger ikilisi ve tabii biraz zamanla çok iyi işler çıkarabilir Mourinho.

Edit: Robben'le beraber Sneijder de elde tutulsaydı;

--------Essien---------

Gerrard-----Sneijder

üçlüsünü görebilirdik.

benzema ve di maria topcu degiller

hic sasirmadim

Dün bir kez daha gördüm....Bizim oynadığımız futbolsa Barça ne oynuyor? :))))

mest oldum resmen ama gerçek şu, birdaha dünyada bu futbolu oynayabilecek bir takım olabilecek mi acaba

ne mutlu bize Barcelona gibi bir takımı canlı izliyoruz:D daha iyisi gelmedi gelmeyecekte sanırım:D

Dün neredeyse aynı şeyi düşündüm. Hani eskiler bizlere Brezilyayı anlatırdı,bizlerde Barça yı anlatacaz sanırırm :)

Mesut'u orta alanda Xavi İniesta'nın arasına sürmek intihar bence.

Bunu geçeyim Madrid savunmasını çok öne çıkardı. 2-0'dan önce de böyleydi. Önde oynamak istedi. Kapatsa yine istediğini alabilirdi. Eto'onun bek oynadığı maçı hepimiz hatırlıyoruz:)

Bana göre Madrid iki sezon önce Kaka-Ronaldo-Benzema'ya bu kadar para bayılacağına Robben'i elinde tutup orta alana Gerrard-Essien-De Rossi gibi adamları almalıydı

Gerrard-Essien için artık geç ama De Rossi-Schweinsteiger ikilisi ve tabii biraz zamanla çok iyi işler çıkarabilir Mourinho.

Madrid josenin takımı degil daha bu kadar kırılgan bi ortasahaylada olamaz zaten hele savunmaya hicbişey demiyorum bile daha cok işi var josenin.

Dedigim gibi bu takım savunma yapmaya kalkıssa bile bunu eline yüzüne bulastırıdı o yuzden atak oynıyalım yenilirsek öyle yenilelim mantıgıyla cıktı bencede dogru yaptı eger savunma anlayısıyla cıksa daha rezil durumlarada düşebilirdi Etonun bek oynadıgı macta alan savunması yaptı inter sistemli bunu geldigi ilk senesinde yapamadı inter hatta madridde yapamaz hem ilk senesi oldugundan hepde madridin geleneksel oyun anlayısında böyle bişey olmadıgından

Madrid kalibresinde tas catlasa 4-5 oyuncu var suan kadrosunda benim bildigim jose cambi-Maicon-Bale-Scheweinsteiger gibi takviyeler yapıcaktır unutmayalımki bugunun barcası bugun olusmadı

Kim nederse desin ben sergio buzkezmidir nedir onu hic begenmiyorum ama o bile neler yaptı arkadas:D

Barcelona dünyanın en iyisi olduğunu bir kez daha ispatladı.Adamlar hem süper futbol oynuyor hemde rakip kim olursa olsun şov yapıyor.Bu moda bitmez Casillas reis.

Pepe,Marcelo,Di Maria,Benzema,Özil gibi balonlarla anca bu kadar.Arsenal yener bu Madrid'i olası bir ŞL eşleşmesinde. :asd:

Pepe ve Di Maria iyi bence. Di Maria daha da iyi olacak. Yine de Real kalitesine yakışmayan bir sürü adam var takımda.

Khedira balonlar arasında en büyüğü, onu eklemeyi unutmuşsun.

Marcelo balon he? Pepe'de kötü bir adam değil.

Yeni Roberto Carlos falan denildi Marcelo için.Marcelo Carlos'un tırnağı olamadı olamayacak.Pepe evet kötü değil kötüden de kötü bir adam hem karakter hem futbolculuk olarak,Albiol çok daha iyi ondan.

Real hezimite uğradı.ama barçalı arkadaşlar unutmasın bizimde fenere 4-0 yenildiğimiz zaman yine biz şampiyom olmuştuk.Barça ssadece bir maç kazandı

Yeni Roberto Carlos falan denildi Marcelo için.Marcelo Carlos'un tırnağı olamadı olamayacak.Pepe evet kötü değil kötüden de kötü bir adam hem karakter hem futbolculuk olarak,Albiol çok daha iyi ondan.

İspanya Ligindeki en iyi 2 sol bekten birisi Marcelo. Anlaşılan bu sene sadece Barcelona maçlarını izlemişsin de bunu söylüyorsun. Pepe'de Albiol'den kötü bir oyuncu değil. Kaka'nın takıma dönüp, acilen seen sonu Schweinsteiger'in alınması lazım.

Marcelo genelde idare eder de bu maç 1 metre yanındaki adama pas bile veremedi. Khedira'yı zaten hiç yakıştıramıyorum şu takıma. Hadi Mesut yedeklerde oturabilir ama Khedira için hiç ama hiç umutlu değilim ben. Mourinho sene sonunda adamları getirir Madrid'e.

Benzema zaten tam Allahlık.

İspanya Ligindeki en iyi 2 sol bekten birisi Marcelo. Anlaşılan bu sene sadece Barcelona maçlarını izlemişsin de bunu söylüyorsun. Pepe'de Albiol'den kötü bir oyuncu değil. Kaka'nın takıma dönüp, acilen seen sonu Schweinsteiger'in alınması lazım.

Tamam en büyük Marcelo,en büyük Pepe şampiyon Real.

Yalnız Marcelo,Pepe falan diyosun Barcelona maçlarını izlememişsin diyorsun ne alaka onu da çözemedim :asd:

Geri
Üst Alt