Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu
Joselik bi durum söz konusu degilki hocam daha interle ilk senesiniydi sanırım manuyla eslestigi dönem sonucta oda insan bişeyler icin zaman gerekli real madride savunma yaptıramaz cunku takım savunması anlayısı inter gibi degil bireysel olarakta isteselerde yapamazlar sonuc beni sasırtmadı yani ha 2-0 bitmiş ha 5-0 oyun olarak ezilmesi bence cok normaldi realin
Diora Baird:tiphat:
Maça gelirsek Ramos'un çirkefliğinin benzerini bütün Barca'lı futbolcular yaptı bana göre. Rakiple bu derece dalga geçilmez. Hani Ronaldo'ya artist, apaçi falan diyorsunuz ya hiçbir farkları yok artık gözümde.
Mourinho'nun hücumcu dörtlüyle çıkacağını biliyordum. İddiaya bile girdim hatta bir arkadaşla. Biliyordum çünkü Mourinho'nun birşey göstermek isteyeceğinin farkındaydım. Belki de ilk kez duyguları mantığını yendi bu da Madrid'in sonunu hazırladı. Kötü oldu.
Joselik bi durum söz konusu degilki hocam daha interle ilk senesiniydi sanırım manuyla eslestigi dönem sonucta oda insan bişeyler icin zaman gerekli real madride savunma yaptıramaz cunku takım savunması anlayısı inter gibi degil bireysel olarakta isteselerde yapamazlar sonuc beni sasırtmadı yani ha 2-0 bitmiş ha 5-0 oyun olarak ezilmesi bence cok normaldi realin