LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

MORinho'nun dediği gibi sıradan bir 3 puan olmayacak bu :)

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

5 farka handikap yapıcam artık el classicolara. Adı üstünde klasik sonuçlar böyle oluyor.

ne kral adamsin be iniesta :)

Çok daha farklı olabilirdi Cem. İnan 3-4 te kaçan var :)

Hocam normalde olsa hani beklerdim de bu sene biraz temkinliydim yeneceğimizden hani Mourinho faktörü falan, bir de takımı da iyi gidiyordu gayet, kötü de değildi ama sonuç gene değişmedi, hatta çok çok daha farklı oldu :)

Bir maçla nasılda adamı yerden yere vuruyor yurdum insanı. Bu abarttığınız Barca neden Camp Nou'da Hercules'e yenildi? Tek maçla adam asıp-kesenlere soruyorum.

Yenilebilir. Olasıdır. Sonuca gelelim, nerde sizin teneke tanrıça :)

Messi çıldırdı lan Villa'ya bile çalım attı.:asd:

Hocam normalde olsa hani beklerdim de bu sene biraz temkinliydim yeneceğimizden hani Mourinho faktörü falan, bir de takımı da iyi gidiyordu gayet, kötü de değildi ama sonuç gene değişmedi, hatta çok çok daha farklı oldu :)

Abi Mourinho'dan olsa olsa k-faktör olur :) Neymiş bu adam abartılıyor. İyi bir hoca işte. Abartıldıkça abartıldı. Sanki dünyaya yeni bir sistem-oyun kurgusu getirmiş gibi düşünüyor herkes. Fark olması elbette süpriz sonuçta Real bu ama başındaki adam sistemden bihaber olduğu için durum normal. Bu adam Barça ile 40 maç oynasın 1ni kazanırdı o da 3-1lik İnter maçı :)

Bir maçla nasılda adamı yerden yere vuruyor yurdum insanı. Bu abarttığınız Barca neden Camp Nou'da Hercules'e yenildi? Tek maçla adam asıp-kesenlere soruyorum.

cunki bu takimin standarti bu real e de bu futbolu oynuyorlar hercules e de; ayrica hercules macinda kacirdiklarini atsalar 4-5 farkla biterdi sadece sansizlikti o mac

real madrid barca onunce ezikdir, ronaldo messi onunde eziktir. evet, boyle.

top taca gidiyor spiker "thats a viktory for real" ahahahah )))))))

U'lan yemek yemeye gittim 2 gol daha olmuş.

Pas manyağı yaptılar Real'i.

İspanya ve İngiltere maçlarını izlemekten türk futbolundan soğudum abi.

Gol atıp öldürmüyor, süründürüyor Barca..

ne biçim futbol lan bu gol atın biraz :)maymun ettiniz adamları birkaç tane daha atın da iyice madara olsunlar.

Peste böyle oynanmaz..Yemin ederim oynanmaz..

ben boyle bir tecavuz gormedim

Mourinho'ya laf atmasak? Zaten Barça'nın yeneceği belliydi de Mourinho'nun öyle veya böyle başarılı yapamayacağı takım dünya üzerinde yoktur. Ha 1 sene sürer bu ha 2 sene. Inter gibi bir takımı bile adam ettiyse Madrid zor olmasa gerek.

Barça yine sıkmaya başladı. Paslasmalar falan. Ayıptır yahu. :D

Geri
Üst Alt