LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

5-0

Cevap: LL H:13 | Barcelona 2-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Ve beeeeeeeees

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

hahaahahahahahahahaaahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahhahaahahhahjashjgasjhsjadgasdsasfdsfdssdsfdfd

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Bugün skor hiç önemli değil madridli arkadaşlar.. O döktüğünüz paraların nasıl gerçek futbol karşısında çaresiz kaldığının farkına varın yeter.. Sadece bugün değil tüm zamanlarda da Barça en iyi futbol oynayan takımdır.. Bunu kabullenin artık. Bakalım morinho ukalası da kabullenip saygı duyacakmı bazı şeylere..

+7 olur :D:D

jeffren bile gol atıyor hzhsahddashdas :D

Bir elin parmakları kadar gol. Kötü oldu be.

5 Oldu 5 !

Jeffren bile gol attı lan. :)

5 oldu... Mourinho sanırım maç sonu açıklama yapar..Carvalho'ya dedim kırmızı gör diye, Ramos'a dedim kırmızı gör diye, Alonso'ya dedim kırmızı gör diye hakem göstermedi. Yoksa maçı 3-0 a götürüyorduk. İspanyol hakemleri beni sevmiyor:):):):)

vurduk, olduler, oluyu dovuyoruz :ays:

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Hayatım boyunca Galatasaray dışında bir takım tutmamış insan (ki hala tutmuyorum) olarak (bir tek Barca,Real değil mesela senin gibi United'ı tutanları da garipserim :) ) bu takım tutulmayacak gibi değil be Okan. Ama çok gereksiz tartışmalar çıkıyor o ayrı.

Galatasaray'ın da savunulacak bir tarafı kalmamış. Dün akşam itibariyle Galatasaray defterim açılmamak üzere bir süreliğine kapandı :)

Yahu ManU'yu tutarım lakin maçı bile denk gelirse izlerim. Hani kudurup ManUuuuuuuuuu diye çıldırmam yani. Barça'yı bende izlerim, izlerken yorulurum, yeter lan rakipte oynasın azıcık derim de durup çocuk gibi tartışmam milletle. Gelip ManU ezik, ferguson ezik diyenleri gördük güldük geçtik.

Rijkaard'ı savunalım diye yeminler ettik, en önce cayan arkadaşlar şimdi Barça diye çoşuyor sitemim ona benim.

Kaldı ki ManU ile Galatasaray maç yapsa ManU'nun en korkması gereken adamlardan biri benimdir. Stada gidip yakabilirim ManU taraftarlarını. :D Ama bazı Barçalı arkadaşlar Katalan seviyesine gelmiş durumda. N'olmuş yani Barçaydı, Madriddi, ManUydu. Azıcık öz takımınızı sahiplenin bu kadar.

Hahaha yok artık ya :D

Olay çıktı. Çirkef Real Mardin.

Karıştı ortalık.

Biri kırmızı gördü de kim o anlamadım.

Ramos Vodafon reklamına girdi.

Mourinho gitsin boksör yetiştirsin anca :)

anam dalga geçiyolar kelimesi ağır kalır bu maça :SS: :asd:

Geri
Üst Alt