LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Hasetinden çatır çatır çatlayan Madridlileri izliyoruz şu anda.

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Ramos kırmızı yedi sanırım.

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Realli futbolcular şerefsizleşmeye başladı..!! yazık ulan.. Acıyorum size..

Ronaldo madem okadar iyiler bizede 5 -8 atsınlar gibi birşeymi söylemişti :)

Ramos çoşmuş .

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Kavgaya bak. :)

Mesajı buldurtma bana şimdi Ender. Evet Tanrı dedin. Futbolun tanrısı demekle ne farkı var ayrıca onu anlamış değilim. Neyse maç sonu ne söyleyecek onu bekliyorum. Schuster gibi objektif olacak mı acep :)

Kusura bakma. Tanrı derken, futbolun tanrısı dediğimi anlamayacağını düşünemedim. Neyse siz tek maça endeksli konuşmaya devam edin. Siz El Clasico'yu, biz La Liga'yı.

6 yediklerinde bile bu kadar çirkefleşmemişti Madrid..Mourinho denen zırvanın eli değmiş belli.

Messi :(

Yahu ManU'yu tutarım lakin maçı bile denk gelirse izlerim. Hani kudurup ManUuuuuuuuuu diye çıldırmam yani. Barça'yı bende izlerim, izlerken yorulurum, yeter lan rakipte oynasın azıcık derim de durup çocuk gibi tartışmam milletle. Gelip ManU ezik, ferguson ezik diyenleri gördük güldük geçtik.

Rijkaard'ı savunalım diye yeminler ettik, en önce cayan arkadaşlar şimdi Barça diye çoşuyor sitemim ona benim.

Kaldı ki ManU ile Galatasaray maç yapsa ManU'nun en korkması gereken adamlardan biri benimdir. Stada gidip yakabilirim ManU taraftarlarını. :D Ama bazı Barçalı arkadaşlar Katalan seviyesine gelmiş durumda. N'olmuş yani Barçaydı, Madriddi, ManUydu. Azıcık öz takımınızı sahiplenin bu kadar.

Katılıyorum, zaten sen fanatiksin ManU hakkında falan demedim avatardan yola çıkarak söyledim. Bundan önce de söylemiştim daha Cumartesi akşamından bu maçı konuşanlar vardı. Çok yanlış bence. Yine de en azından adına yakışıyor maç bizim derbilerimiz aksine.

Durun yeter lan agkjfgajbajkbakhalvbakbavkj

Madridlilere ;

1-lt-039-likler-Icin-Kavanoz-Kapagi__29698784_0.jpg

Herşey Mourinho'dan biliniyor, demekki zamanında fazla incitmiş.

Cana lass tan iyi dediğimde karşı çıkmıştın,şimdi bu konuda ne diyosun umut:asd:

Psikopatsın diyorum Yunus. Biri Türkiye'de küme düşmemeye oynar,biri İspanya Lig ikincisi :)

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Aufwiedersehen Madrid.

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Şerefsiz oğlu şerefsiz ramos

mustafa sarp-ayhan-barış-servet şu maçı izlediler mi merak ediyorum.:D

Kusura bakma. Tanrı derken, futbolun tanrısı dediğimi anlamayacağını düşünemedim. Neyse siz tek maça endeksli konuşmaya devam edin. Siz El Clasico'yu, biz La Liga'yı.

Biz El Clasico'yu

Biz La Liga'yı

Biz Şampiyonlar Ligi'ni :)

5-0 :lol: :lol: :lol:

Barca dünya'nın gözü önünde tecavüz etti :lol::lol:

Geri
Üst Alt