LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Barcelona'yı bu kadar küçümserseniz küçük duruma düşersiniz bu kadar. :)

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Ramos'un yaptığı acizliktir. Milli Takım'da kaptanın olan adamı itiyorsun bir de. Karakterini gösterdi.

Bu arada Mourinho'nun bu kadar ağır yenilgisi yok sanırım tarihte.

Sonunda yüzümüzü Barca güldürdü :tiphat:

adszkr.png

Diyorki, İnter maçında birşekilde kazandım ama o hareketi yaptığım için pişmanım çünkü o hareket beni bu takıma getirdi taa Barça'nın dibine. Ahanda taktılar 5 tane. Ahh aptal kafam ahh diyor :)

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Şu maçı izleyip hala R.Madrid'i destekleyenlere şaşırıyorum resmen pislikler ordusu..

son dakika yaptıklarıyla takım tutmayı bıraksaydık. Önce barış'ı geçen seneden sonra kimsenin galatasaray'ı tutmaması lazımdı.

Madridliler neredesiniz ? cikin disari...Barcali oyunculara cirkef dediniz gorduk kimin ezik ve cirkef takim oldugunu cok pis oldu cok ama cok pis !!! Mourinho 2 tane kirmizi kart yaptirsaydin la ? 9 Kisi defans oynasaydin ? haaadeeeeeeeeeeeeee :D :D

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Hakemi beğenmedim. Hakem düzgün maç yönetse real şu maçı 7 8 kişi zor bitirirdi.

Ramos sen ne şerefsiz bir insansın? Milli takımda takım arkadaşlarını tokatlamaya kalkıyorsun aptal herif.İyice nefret ettim şu madridden.

Diyorki, İnter maçında birşekilde kazandım ama o hareketi yaptığım için pişmanım çünkü o hareket beni bu takıma getirdi taa Barça'nın dibine. Ahanda taktılar 5 tane. Ahh aptal kafam ahh diyor :)

Barcelona 1000km otobüsle yol gitmese nah kazanırmışım demekki diyor kendi kendine.

Yalnız Madriddeki maçda fena olacaktır. Burada bu kadar çirkef olan Real orada çirkefliğin kitabını yazan Mourinho ile beraber neler neler yapar. Baya zevkli olur o maçta :)

Mourinhocular şampiyonlukları başarıları mourinhoya yüklerse mecbur o adamda bilinecek. Ne yani ramostan mı hesap soralım 90da kırmızı yiyip 5 gol yememize neden oldun diye.. Bu adam biraz mütevazi olsa yine bişey yok. Sağa sola laf atacağına önce kendini sınamalı.. Bakın nasıl morardı bu karşılaşmada.. Pozisyonu bile yok realin..

Yok ya kornerden bir pozisyonları var onuda tam vuramadı kafayı savunma araya girdi :)

Ben seni Real Madrid hayranı olarak biliyordum. Yanlış mı hatırlıyorum. Barcelona'ya dönmüşsün gibi. :)

Aga Barca ya da Real hayranı değilim Cris'i takip ediyorum gittiği takımın kazanmasını isterim ayrıca Guti manyağıydım oradan da biraz Real hayranlığı var sadece olay bu yoksa İspanyollardan daha çok barcalı ya da realli olma çingeneliğine giremem , tek kalbim var orada da Galatasaray'dan başka takıma yer yok ne Real ne BArca ne Adanaspor ne de Adanademispor. Birkaç kez demiştim eğlencesine takılıyorum Cris olmasa maçlarını bile izlemem hatta Ronaldo 2 gol atsın bir asist yapsın isterse barca 4 ya da 5'lesin gibi şeyler de demiştim ,benim için güzel bir geceydi en azından adam gibi takım izledik 5 değil 10 olsa gram üzülmem benim takımım belli aga size başarılar.:cool:

Bunların oynadığı futbolsa bizimki ne agalar?

Ramos'a söven adam Arda'ya da sövsün aga. Bahane kabul etmem ben. Arda'da abi dediği Semih'i yumruklamıştı. Tabi orda Semih başlatmıştı kavgayı o yüzden sorun olmamıştı. :D :D :D

Ulan harbiden okumak zevkli. Katalanlar ve Francocular karşı karşıya. İspanya'da bu kadar hararetli geçmiyordur derbi. :D

Yalnız hakemi çok beğendim.

Futboldan anlayan, futbolcu psikolojisinden anlayan bir hakemdi.

Kartları genelde doğruydu.

O Ramos'u ıslak odunla acımadan döveceksin varya.

camp_nou_coreografia_mes_que_un_club.jpg

Anlayamazsınız.

Geri
Üst Alt