LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Maçı ailecek izledik. İnsan yayından önce aşırı şiddet, +18 gibi uyarılarda bulunur. Neyse artık olan oldu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Galatasaray yense bu kadar sevinmeyecek bazı arkadaşlar.

Öyle bir duruma gelmiş ki Barcelona sevgisi Galatasaray'ın önüne geçmiş.

Barça bu duruma gelmeden önce ki halimizde buydu. Mesela beni forumda bilen tanıyan arkadaşlar gayet iyi bilir benim Barça sevgimin Galatasaray'dan fazla olduğunu.. ;)

Katalunya'yı temsil etmesine vurgu yapılıyor aynı zamanda o sözde.

Sözü söyleyenin neyi ima ettiği önemli değil, nasıl anladığın önemli. Muhammet orada neyi anlatmak istemiş, anlayamamışsan o senin sorunun.

barca'yi seyredince bizim yonetime, medyadaki satilik heriflere futboldan cakmayan topcularimiza bir suru saydirdim.. icim yaniyor Rijkaard'i neden gonderdiniz lann offfff :(

Rijkaard kalsa bizde birşey yapamazdı. Rijkaard'ı seven herkes onun gitmesine sevinmeli. Sebebi hocanın kötü oluşu değil ne ülkemizin buna alışık olması ne de bizde o tertip-düzen-nizamda sabırla futbolcu var.

Ula Mourinho hala 2 puan geyiği yapıyor. Ahahaha şaka la bu adam :)

Barça bu duruma gelmeden önce ki halimizde buydu. Mesela beni forumda bilen tanıyan arkadaşlar gayet iyi bilir benim Barça sevgimin Galatasaray'dan fazla olduğunu.. ;)

Sana birşey demiyorum Ömer.

Üstüne alınan alınır.

Bazı arkadaşlar dedim.

El dersliko

Maşallah, olay iyice bizim derbiye dönmüş.

İspanya'nın toprak bütünlüğüne saygı duyuyoruz...:):)

Bir de benden olsun bu arada:

"Madrid yönetimi Barcelona'nın bağımsızlığını tanıdığını ve artık başka bir ligde oynaması gerektiğini dile getirdiler"

Olayı çeşitli yönlere çekmeden galibiyeti kutlasın Barça sempatizanları,rahat bırakın,yok Galatasaray sevgisinin önüne geçmiş yok bilmem ne,insanlar kafa dağıtıyor,Galatasaray yenildiğinde uykularından oluyorlar,bırakın yahu.

610x.jpg

Rijkaard kalsa bizde birşey yapamazdı. Rijkaard'ı seven herkes onun gitmesine sevinmeli. Sebebi hocanın kötü oluşu değil ne ülkemizin buna alışık olması ne de bizde o tertip-düzen-nizamda sabırla futbolcu var.

Ula Mourinho hala 2 puan geyiği yapıyor. Ahahaha şaka la bu adam :)

bazi seylerin degismesi icin baslangic olabilirdi ama saglik olsun dedigin gibi Rijkaard'i da rezil ettik..

Aga olabilir futbol sonuçta yenmekte var yenilmekte,ağır yenilmekte var,rezil olmakta var,agresifleşmeye gerek yok renkdaş:yenieek:

Buradaki arkadaşların Barça'ya bağlı oldukları gibi Real'e bağlılığım felan yok, benimki sempati düzeyinde. Real'in yenilmesi beni üzmez kısacası. :yenieek:

Benim gıcık olduğum şey Galatasaray topiklerinde bile görmediğim düzeyde fanatizm içeren itici mesajlar.

Ben seviniyorum. Total futbolun, para ile oluşturulmaya çalışılan futbolu ezdiği için.

Galatasaray tarafına çekmeye çalışmayın olayı. Bu akşam beni futbola doyuran Barcaya teşekkür ederim.

Amanın bu skordan da daha kötü Mustafa Doğan yorumluyor maçı Madrid'in ve Mourinho'nun eksikliklerini anlatıyor...

Morattınız şu meymenetsiz Mourinho'yu bileğinize kuvvet !!!

Real'de bir Mustafa Sarp olsaydi bugün hersey daha farkli olurdu.

@Yunus Emre Aslan

Gerçek barçalılar total futbol oynanmadan önceden beri sever barçayı.. Sevmesinin sebebi futbol değildir tamamiyle mantalitededir.. ;)

İşte budur. Barcelona bir felsefe, bir mentalitedir. Bir kulüpten ötesidir. Mourinho'nun Real Madrid'i şampiyon yapması benim açımdan emin ol hiçbir şeyi değiştirmez. Biz güzel futbolun takipçileriyiz. ;)

Galatasaray yense bu kadar sevinmeyecek bazı arkadaşlar.

Öyle bir duruma gelmiş ki Barcelona sevgisi Galatasaray'ın önüne geçmiş.

Aga bizimkiler böyle top oynasın,her furbolcuyu tesisten evine kadar sırtında götürürüz,olay bu,bu kadar iyi oynamaya hakları yok yani,o kadar iyiler ki düşün,kendi takımımızın önüne alabiliyoruz.

Geri
Üst Alt