LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Barca maci en az 8-0 kazanabilirdi o kadar ara pas yapma sanslari vardi her atakta her an kaleci ile karsi karsiya kalabilirdi Barca ama Xavi onderliginde orta sahada pas yapmayi tercih etti ve pas manyagi yapti Barca.

Her tartışmadan sonra inci sözlüğün etkisine girip sakin ol felan deyip hesapta laf soktum çabalarına girme. Anlaşılmayacak bişeyde yok orada üstelik. Sadece bu sene Barcelona maçını izlemişsin dedim, anlayamadıysan senin sorunun o. :) Sen en iyisi kendi takımının maçlarını izle. Bu maçla değerlendiriyorsan, tüm takım balon.

Ne incisözlüğü ne laf sokması arkadaş ne içtin sen ? :D

Sana mı soracağım hangi takımın maçını izleyeceğimi onu da anlamadım?İster Barcelona'yı,ister Singapur liginin 3.sünü,ister ManU'yu izlerim izin mi alacağım? :asd:

Barcelona maçlarını her sene seyrediyorum,senin bir yerlerinde dedektör mü var arkadaş maçları izleyip izlemediğimi biliyorsun.Bu da yeni moda heralde izlememişsin peh :)

Başkalarının görüşlerine saygı duymayı öğren önce,sana göre de Rooney balondur.Ben ağzımı açmam..

Fener 35 pas sonucunda gol atmıştı bize. Resmen madara ettiler bizi, 6-0'lık maçtan bile beterdi o maç.

Bende diyorum ya; Fenerbahçe bir maç iyi oynar o maçı kazanır, devamını getiremez şampiyonluktan olur. Ama Barca her maç iyi oynuyor, kendi ligindeki takımlara karşı büyük bir uçurum var. -Buna en yakın rakibi de dahil- Sence bu zamandan sonra şampiyonluğu verir mi? Böyle bir şeye inanıyor musunuz? :)

Günümüzdeki Barcelona artık Dünya'nın gelmiş, geçmiş en iyi takımı oldu. Bunu ben değil, bütün futbol otoriteleri kabul ediyor.

Düşünün İngiliz medyası bile Barcelona'nın hakimiyetinden bahsediyor, onlar futbol oynuyorsa bizimkiler ne oynuyor diye demeç veriyorlar. :D Ne kadar ilginç değil mi?

Kabul edin artık, Barcelona futbolda gelinebilecek en uç noktaya gelmiştir, yenmek mesele değil, onun gibi oynamak çok ama çok zor.

Katalunya aşkı ile yanıp tutuştuğun için ne anlatsam boş .

Katalunya değil, Barcelona aşkı var. Bu tutumunu beğenmedim, sana Franco aşığı da diyebilirdim.

Mantıklı bir şey söyleyin, kabul edeyim.

Bende diyorum ya; Fenerbahçe bir maç iyi oynar o maçı kazanır, devamını getiremez şampiyonluktan olur. Ama Barca her maç iyi oynuyor, kendi ligindeki takımlara karşı büyük bir uçurum var. -Buna en yakın rakibi de dahil- Sence bu zamandan sonra şampiyonluğu verir mi? Böyle bir şeye inanıyor musunuz? :)

Günümüzdeki Barcelona artık Dünya'nın gelmiş, geçmiş en iyi takımı oldu. Bunu ben değil, bütün futbol otoriteleri kabul ediyor.

Düşünün İngiliz medyası bile Barcelona'nın hakimiyetinden bahsediyor, onlar futbol oynuyorsa bizimkiler ne oynuyor diye demeç veriyorlar. :D Ne kadar ilginç değil mi?

Kabul edin artık, Barcelona futbolda gelinebilecek en uç noktaya gelmiştir, yenmek mesele değil, onun gibi oynamak çok ama çok zor.

Daha bundan birkaç hafta önce puan kayıpları yaşayan Barcelona değil miydi? Her maç böyle oynamıyorlar. Hercules geldi, yendi, gitti misal. Bu tamamen derbiye-büyük maçlara özel bir oyun. Tıpkı Fenerin bizim maçlarda daha farklı oynaması gibi.

Ayrıca o zamanki fenerin kadrosu Türkiye Liginin çok üstündeydi ve çoğu maçı rahat kazandılar. Ama hiç kimsenin beklemediği Manisa ve Denizli maçlarında puan kaybederek şampiyonluğu bize kaptırdılar. Bu açıdan baktığımızda benzerlik kurabiliriz, Real de Barça maçı dışındakileri kazanarak pekala şampiyon olabilir.

@Adem

[video=youtube;krwE4hSHmcg]https://www.youtube.com/watch?v=krwE4hSHmcg[/video]

Bu da videosu. Demişsin ya dünyanın en iyi futbolunu mu oynadılar sanki diye; dünyanın en iyi futbolumu bilmem ama bizi madara ettikleri kesin.

Edit: Şampiyon Galatasaray oldu. :)

+3 topları direkten döndü ,2 top çizgiden çıktı . Sonra hindili kutlamalar falan . Hayatımın en kötü gecelerinden biri idi . Derbilerde bunlar olabiliyor , bunun için Madrid´i ezik yapmak saçmalığın babası .

Barcelona 'nın Hercules 'e yenildiği maçta oynadığı futbolu Real Madrid bazen kazandığı maçlarda oynayamıyor. Ama herkes skorboard 'a baktığından Real 'den ümitlendiler. 2 takım dengeliymiş gibi gözüktü. Hercules gibi şansını tuttursaydı puan alırdı Real ama Barca çok ciddiye alınca dümdüz etti.

Arkadaşlar hiç uğraşmayın Adem kapaklara doymuyor

Barcelona'yı çok severdim. Harbiden çok ama çok severdim. Ama şu belli bir tarihten sonra artan Barça hayranlığı yüzünden o kadar soğudum ki. Herkes Barça'yı Galatasaray'dan üstün tutar oldu. Burada kimin harbiden çocukluktan beri Barça sempatizanı olup olmadığını anlayabiliyoruz. Millet gelip Katalan gibi savunuyor, o bildiğin koyuyor bana yahu. Dünyanın en iyi takımını izliyoruz sadece. O yani. Xavi gitse, yerine Fabregas gelse yine sırıtır o takım, öyle bir hal aldı Barcelona. İzlerken yoruluyoruz falan da Galatasaray'ı savunun azıcık sitemim buna benim.

Herkes tutturmuş 41071241 senedir Barçalı gibi, Franco'nun azılı düşmanı gibi Barcelonayı. Bu yüzden soğudum aga ben Barcelona'da. Ya forumlarda falan takılmayacağım ya da şu yazılanları görmemezlikten geleceğim.

Yok Madridliler foruma girmemişmiş. Aga Barçalıyken sinir yüzünden Madridli oldum, sormayın gece uyuyamadım bile üzüntümden. Nasıl olur 5 yeriz. Yarın işe falan nasıl giderim yeminle onu merak ediyorum.

Dışarı çıkın, hava alın, kendinize gelin, Katalan olmadığınızı, herşeyin bir spor olduğunu ve Barça'nın dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımlarından biri olduğunu düşünün. Sadece düşünün yani. Asıl amacınız Barça olmasın yine. Veya olsun siz bilirsiniz ama gelip bir Katalandan daha fazla savunmayın takımı.

Real fanları raaahat olun

Barcelona'yı çok severdim. Harbiden çok ama çok severdim. Ama şu belli bir tarihten sonra artan Barça hayranlığı yüzünden o kadar soğudum ki. Herkes Barça'yı Galatasaray'dan üstün tutar oldu. Burada kimin harbiden çocukluktan beri Barça sempatizanı olup olmadığını anlayabiliyoruz. Millet gelip Katalan gibi savunuyor, o bildiğin koyuyor bana yahu. Dünyanın en iyi takımını izliyoruz sadece. O yani. Xavi gitse, yerine Fabregas gelse yine sırıtır o takım, öyle bir hal aldı Barcelona. İzlerken yoruluyoruz falan da Galatasaray'ı savunun azıcık sitemim buna benim.

Herkes tutturmuş 41071241 senedir Barçalı gibi, Franco'nun azılı düşmanı gibi Barcelonayı. Bu yüzden soğudum aga ben Barcelona'da. Ya forumlarda falan takılmayacağım ya da şu yazılanları görmemezlikten geleceğim.

Yok Madridliler foruma girmemişmiş. Aga Barçalıyken sinir yüzünden Madridli oldum, sormayın gece uyuyamadım bile üzüntümden. Nasıl olur 5 yeriz. Yarın işe falan nasıl giderim yeminle onu merak ediyorum.

Dışarı çıkın, hava alın, kendinize gelin, Katalan olmadığınızı, herşeyin bir spor olduğunu ve Barça'nın dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımlarından biri olduğunu düşünün. Sadece düşünün yani. Asıl amacınız Barça olmasın yine. Veya olsun siz bilirsiniz ama gelip bir Katalandan daha fazla savunmayın takımı.

Nokta.

Daha bundan birkaç hafta önce puan kayıpları yaşayan Barcelona değil miydi? Her maç böyle oynamıyorlar. Hercules geldi, yendi, gitti misal. Bu tamamen derbiye-büyük maçlara özel bir oyun. Tıpkı Fenerin bizim maçlarda daha farklı oynaması gibi.

Ayrıca o zamanki fenerin kadrosu Türkiye Liginin çok üstündeydi ve çoğu maçı rahat kazandılar. Ama hiç kimsenin beklemediği Manisa ve Denizli maçlarında puan kaybederek şampiyonluğu bize kaptırdılar. Bu açıdan baktığımızda benzerlik kurabiliriz, Real de Barça maçı dışındakileri kazanarak pekala şampiyon olabilir.

Sadece 2 maçta puan kaybetti. (Hercules'e yenildi, Mallarco ile berabere kaldı) Bu maçlarda son haftalarda değil, ilk haftalardaydı. Barcelona son iki senedir bu şekilde ilerliyor, ilk haftalar biraz durgun oluyor, sonrada açılıyor. Artık büyük bir sürpriz olmadığı sürece de zor puan kaybederler.

Ayrıca ben futboldan bahsediyorum, kazanmaktan değil.

Aklımdan geçen ama yazmaya üşendiğim şeyleri yazmışsın. Güzel yazmışsın.

Bu Barcelona aşkı can sıkıcı olmaya başladı bence. Ben daha eşit yaklaşırdım iki takıma da, ama dediğin gibi zorla Madridli yapıyorlar adamı.

Katalunyaymış, Mes Que Un Clubmış, Messi'ymiş, offff. Her mesajda aynı şeyler. Bir de Katalan ırkındanmış gibi yorumlar yapıyorlar.

Alayına Zidane, Di Stefano, Viva Espana ulan. :D

Bak rolleri değişelim. Real şu anda Dünya'nın en iyi futbolunu oynayan takım olsun, Barcelona'da bu zamanın Real'i gibi olsun. Ne değişecek? Söyliyeyim; benim için yine hiçbir şey değişmeyecektir ama ben gelip burada size koyacağız, futbolunuz iyi değil, b.k gibi. Fener'de zamanında böyleydi falan demem. Sence bu saçma değil mi? Hırsızın hiç mi suçu yok yani?

Ayrıca bende bu sempatinin artmasından şikayetçiyim, aman artmasın.

Güzel futbol savunulur, parayla olmuyor bu işler gençler.

Los Galacticos 1 dönemi olsaydı adım gibi eminim bu Barca aşıklarının %60´ı Real tarafında olurdu ve bu seferde Madrid´den soğuyor olurduk .Casillas´ın söylediği gibi , geçici modalar .

Sadece 2 maçta puan kaybetti. (Hercules'e yenildi, Mallarco ile berabere kaldı) Bu maçlarda son haftalarda değil, ilk haftalardaydı. Barcelona son iki senedir bu şekilde ilerliyor, ilk haftalar biraz durgun oluyor, sonrada açılıyor. Artık büyük bir sürpriz olmadığı sürece de zor puan kaybederler.

Ayrıca ben futboldan bahsediyorum, kazanmaktan değil.

Belli olmaz kimin ne kadar puan kaybedeceği. Fener de hindi bindiriyordu puan kaybetmeyiz, şampiyonuz diye ama gördük, ummadık taş baş yardı.

Ayrıca o sezon benim hatırladığım kadarıyla fener ligin tozunu ata ata gelmişti son haftalara, kötü futbol oynamıyorlardı. Tabii Barça ile kıyaslanamaz oynadıkları futbol ama Orhanlı-Cihanlı takımımızın futbolu da şuanki Real ile karşılaştırılamaz.

Ben hangi maçları seyrediyorum bilebilen var mı beyler yazın bir? :asd:

Güzel futbol savunulur, parayla olmuyor bu işler gençler.

E tamam n'olmuş? Barça kötü, ıyy demiyor hiçkimse. Barça'da puan kaybedebilir dediler. Kaldı ki çok normal bir şey bu. Ama siz gelip tarih olarak dünyanın en büyük kulübünü hiçe sayarsanız orda durun. Yok eğer tarihe bakmam diyorsan Galatasaray > Fenerbahçe gibi bir işe girişme sakın.

Harbiden zorla Madrid'li oldum. Şuan Katalanlardan da nefret ediyorum. Yaşa Franco!

biri 5 mi dedi :asd:

Geri
Üst Alt