LL H:23 | Sporting Gijón 1-1 Barcelona | 12 Şubat | Maç Sonucu | NTV Spor

Cevap: LL H:23 | Sporting Gijón 1-1 Barcelona | 12 Şubat | Maç Sonucu | NTV Spor

Pasla futbol olmaz ;)

Adam haklı.Bak Ronaldo'ya 40 metreden şut atabiliyor.O kadar zeki ki.Messi kalenin ağzına gelene kadar şut atamıyor çünkü kaleye yetişmeyecek diye korkuyor bence.Sezercik terk.

Cevap: LL H:23 | Sporting Gijón 1-1 Barcelona | 12 Şubat | Maç Sonucu | NTV Spor

Lan bu David Villa'ya 40 milyon vermişler piiiii, 97 yılında Ronaldo vardı ulan bu takımda. Bir yılda 47 gol attı. Uyanın biraz. Barcelona ruhu kayboluyor kimse farkında değil. Cruijff reiz!

Başlık gırgır başlığına dönmüş lan :)

Yeeaaa bu Barcelona balon yeaaa

Pique'yi Sir Alex'in neden postaladigi belli oldu, gram yetenek yok adamda.. Agir mi agir.

Hayır Mascherano diye bir topçu almışlar bu yaz başı Liverpool'dan o kadar para ve zahmetle. Adam bildiğin Kayserili. Böyle yönetim anlayışı görmedim ben.

Peki Guardiola'ya ne demeli? Saksı gibi maç izliyor, arada bir oyuncularını tartaklıyor. Başka da bir şey yok. Mourinho'nun tırnağı olamaz!

Klasik Türk basını işte bir beraberlikle takımı balon yaptılar :asd: Sezon sonu Barca şampiyon olduğunda ne diyecekler merak ediyom...

Ayrıca tamam Guardiola efsane, modern orta saha yaratıcısı falan ama teknik direktörlükten çakmıyor. Bugün bir de golden sonra hıncını Bojan'dan aldı, çocuğu dövdü resmen ak.

Aha bu da videosu, Yılmaz Vural yaoınca adamla geçmedikleri toscakh kalmıyor, hadi Pep ile dalga geçseneze!!!1111

[video=youtube;A457H_tg4co]https://www.youtube.com/watch?v=A457H_tg4co[/video]

2 beraberlik 1 mağlubiyet. Çok kötü bir durumda Barca.

Ulan bu Barcelona'nın sistemi yok bir kere.Villa fizikli bide.Kanat oluyo,orta yok.Orta oluyo,kanat yok.Eee amuagooo...

Hayır oyunu iyi kuruyor diyorlar; ama ben nedense öyle birşey göremiyorum.

O Servet'in kollarını şekilden şekile sokarak, tabiri caizse tango yaparak attığı pastan 1 kere atmış mı hayatında diye sorarım güzel kardeşim ?

Barcelona Başkanı Sandro Rosell maç sonunda çok sert konuştu. Hakemlerden yakınan Rosell, ''Hakem odası basılacaksa en iyi biz basarız'' dedi.

Guardiola stajyer. Stajyer olmasa, her sene 1 yillik sozlesme yaparlar mi adamla? ;)

Geri
Üst Alt