LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | İkinci Yarı | NTV Spor

Sen deme zaten, Bynum hakkında yaptıkların yorumlardan sonra taraflı olduğun takımlar karşısında gözünün ne kadar kör olabildiğini gördüm ben.

haklısın..

Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | İkinci Yarı | NTV Spor

Siz derken Barcelona tarafındasın bende Madrid tarafındayım gibisinden demedim. Sen Ronaldo karşıtısın biraz, bende Ronaldo yandaşıyım biraz. :)

Ben Ronaldo karşıtı olsaydım İngiltere'de kırdığı rekorun BENCE son senelerin kırılması en güç rekoru olduğunu söylemezdim. Ronaldo'ya karşı hiç bir kinim ya da ters duruşum yok. Hatta adamın yaşantısı benim felsefeme de çok uyuyor: O kadar para alıyorsan, öyle vücudun da varsa Dünya'nın en güzel hatunlarıyla da birlikte olacaksın, burnun azıcık havada da olacak, gününü gün de edeceksin. Bunda anormal bir şey yok.

Cidden Galatasaray dışında ve Bergkamp'lı Henry'li Arsenal dışında taraflı baktığım bir takım ya da oyuncu yok.

Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu

Bu transferlerden sonra Barca'yı tutan haindir.

Real ve Barcelona İngiltere de olsun , Manu = Sevilla-Valencia ayarında , Chealsea ve Arsenal A.Madrid ayarında kalır. Ligleri kalitesi değil bu iki takım dünyanın en iyi takımları. Biraz mübalağa yaparak takımları eşledim ama Real ve Barça hangi ligde olsa diğerleri zaten zayıf kalır.

3 Türk oyuncu Madrid'te oynarken, Barca'yı tutmak abes olur.

Galatasaray dışında herhangi bir takımı tutan, burada sayfalarca o takımı savunup başkalarıyla bu konuda kavga eden haindir.

H.T adlı arkadaşa gönderme ve ironidir. Hain kelimesi ağır kaçıyor.

Real ve Barcelona İngiltere de olsun , Manu = Sevilla-Valencia ayarında , Chealsea ve Arsenal A.Madrid ayarında kalır. Ligleri kalitesi değil bu iki takım dünyanın en iyi takımları. Biraz mübalağa yaparak takımları eşledim ama Real ve Barça hangi ligde olsa diğerleri zaten zayıf kalır.

ingiltere de küme düşmemeye oynayan takım bile tempolu hızlı oynuyor. oranın oyun yapısı bu 2 takıma ters gelebilir özellikle barcelonaya deplasmanlarda çok zorlanırlar real mourinho faktörü ile lige adapte olur ve real kadrosunda primier lig de forma giymiş önemli isimler var.

Benim için sorun yok ikisinide tutmuyorum.

edit

:) Ronaldo ile dalga geçenlere kapak olsun Ronaldo > Messi o kadar Hem İngiltere de hemde İspanyada adam kamyon yüküyle gol attı kırmadığı rekor kalmadı. Sırada İtalya mı kaldı ? Messi İngilterede de +35 gol atması lazım CR7 gibi Messi > Ronaldo diyebilmemiz için. Ronaldo bu sene yılın futbolcusu seçilmeli kesinlikle

Beyler, bundan sonra Porto'yu tutan haindir. Bizden sonra 2 kez aynı kupayı kaldırmak da ne demek? Hainsiniz lan.

Ronaldo riis yardırmış yine.

Ronaldo bireysel olarak Messi'den daha iyidir.Zaten izleyin daha fazla zevk verir :)

Ama Ronaldo acayip egoist olduğu için antipatik görünüyor.

Adamın arkasında Iniesta - Xavi olsun herhalde 50 gol falan atardı :asd:

Ya yeterin Xavi-İniesta bik bik bik yapmaktan cidden artık. Eğer iş Xavi-İniesta 'da bitseydi, İspanya dünya kupasındaki maçlarının çoğunu 1-0 olarak kazanmazdı :)

Ronaldo, Messi'den daha iyi evet, 2 sene üst üste Balon d'or'u o aldı ya.

Geri
Üst Alt