LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Mesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

barçaya salacaksın alemcileri r10 deco gibi bak gör rijkaard zamanı gibi geriler tabi çabuk toparlarmı bilinmez :D

---madrid=fb... normal şartlarda maçın 60.dksında 9 kişi kalması lazım madridin.hala messi ronaldo tartışması yapmayın,adam 8 maçta 7 tane taktı madride:D

ibrahimseten ibrahim seten

Gs'de drogba icin grusmeleri chelsea ile yakin iliskisi olan adnan ozturk ile btulun gturuyor. ao bu aksm drgba ile ilglendklerini dogruladi

şaka maka umutlar bitmşken Drogba gelirse evimi yakarım :)

Messi Paris'in Hilton otelinde kaldı mı ? konuşmasın ozaman.

Bu arada Jose Mourinho'ya sallayanlar icin soyluyorum. barcanin yardimcisi onceki pozisyonda(sanirim ilk yarida) mourinhoya laf atmisti.ufak bir tartisma cikmisti. Son dakikadaki olay patlak verince yine onun orayi karistirdigini anlayip gitti kulagini cekti.Yapmamasi gerekirdi tabi ama tek tarafli bakmayin su olaya.

Bi de her kavgada barcanin yedek kalecisi pintonun olaylara karismasina kimse bir sey dememis.Hayret en buyuk provakatorlerden birisi de o.

Trübündeydin galiba :D Nereden biliyorsun laf attığını ? Mourinho yu tanımasak.

Gerçekten kötü koktuğu için falan yaptığını mı düşünüyorsun yoksa ?

Rakibin moralini bozmak istiyorsan bunları yaparsın.

Şu hareketi Lugano'ya, Emre'ye yapsalar yapan kişiyi aslan ilan ederdiniz. Hele bir de Galatasaraylı olsun. Çıldırın marşlarını söylemeye başlardık. Bırakın şu yavşaklığı.

Gecenin özeti;

Arda - Sinem

Pique - Shakira

Messi - Ertem Şener

Real top oynadı barça bala goller attı hala cırkef dıyosunuz cırkeflıgın kralını barça yapmıştır

Abi nasıl bi kafayla bunları yazıyorsun cidden merak ediyorum söyle bana. Messinin ilk goldeki pasını insan atamaz bu net. Bal mı? Değil. 2. Golde adamların stoperi topuk pasıyla karşı karşıya bırakıyor Messi sokuyor yine. 3. gole zaten laf yok. Real Madrid'in ilk golü balın allahıydı adam orta açtı Ronaldo'ya çarptı mı noldu anlamadım gol oldu. 2. golde de karambolden attılar. ULAN NE BALI NE DİYOSUNUZ YA ?

Valla Real Madrid'den nefret ettim sizin gibiler yüzünden.

Kaancım cevap bekliyorum hadi ama ?

messi.jpg

Haydi hep beraber

:bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid:

:animation:

Fenerin gsyi yenmek dışındaki başarısı nedir ?

Peki barcanın reali yenme dışında son üç yıldaki başarısını anlatayım mı aldığı kupa sayısını mesela :)))

fenerin son üç yılda aldığı kupa sayısı 1 o da şikeyle barcanın vardır bi 20 kupa. Bu ne biçim karşılaştırmadır ? :)

Kupa olarak demiyo arkadaş el classico olarak diyo.

onu diyoruz bizde arkadaş.

altına imzamı atarım.

en saçma yorum, bir kere Barcelona Real'in aldığı başarıların hepsini elde etti yani rekabette Real i yakaldı ama f5 daha bize yetişmesi için uzun bir süre daha beklemesi gerecek...

Barçadan ne bekliyorlar bilmiyorum Realliler? Ne yapsınlar ? Onlarda insan? Sinirleniyorlar illaki? Yaptıkları paslar? Hela geçenki 5-0daki maç?

Tamam sözleşme yapsalar Real İle Barça hiç faul yok diye? O zaman ne olur biliyormusun? 7'den aşağı gol atma Barça..

3-2 oooo 3-2 ... Messiiiiiiiiiii Son dakikaadaaa nasılll koyduuu öyle.... .

Oyuna bakarsak geçen seneye göre pozitif oynayan bir real var sadece gol yollarında sıkıntılı. Benzema yerine adam gibi forvet alırlarsa ki alacaklarını düşünüyorum artık. Lig Bizim.

:animation:

:bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid:

Mesut'u tokatlıyan David Villa bu arada :)

Geri
Üst Alt