Lokomotiv Moskova Maçında Kural Hatası mı Oldu?

Sırplar slav Ruslar slav ırkını öptüğüm

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kursl hatasi olarak sayilmiyor galibada, bizim oyuncular salak mi birsey demediler
Eğer gerçekten hata varsa, kural hatası oluyor ve maç tekrarlanabilir. Kerem aslında gidip önceki kartı anlatıyor galiba hakeme zaten. Bakalım ne çıkacak, gidip de maç tekrarlanıp 1 puandan da olmayız umarım :asd:

Böyle rezalet olamaz ya işin en garibi şimdiye kadar kimse nasıl bir şey fark etmedi acaba

Benim maçta dikkatimi çekti dedim heralde oyuncuları kariştırdım. Faul orta sahada yapıldı. Ömer bayram rakıp cezasahasına yakın sol köşeden kullandı. İtiraz eden de olmadı.

Benim maçta dikkatimi çekti dedim heralde oyuncuları kariştırdım. Faul orta sahada yapıldı. Ömer bayram rakıp cezasahasına yakın sol köşeden kullandı. İtiraz eden de olmadı.

Kerem videonun sonlarında hakemin yanına gidip futbolcuyu işaret ediyor sanki.

Hakem maçın ikinci yarısında tamamen kendini kaybetmişte bu konuda başvuru yapmak lazım tekrarlanırsa bence maçı alırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süre çok az kala olduğu için gerek yok derler konuyu kapatırlar.

Tekrar edilir ama 3 dk edilir onada gerek var mı bişey çıkmaz bu işten

hakemin şirazesi kaymıştı zaten. ambianstan mdır yoksa safkan gerizekalı olmasından mıdır bilemem
Saçına 2 kutu jöle sürüp maça çıkan bütün hakemler kötüdür, eyyamcıdır. Örnek:

Fırat
Mete
Ali
Bu hakem
Atletico serisinde penaltımızı görmeyen hakem.

Bak Collina, Anders Frisk, Kim Nilton Nilsen vs mükemmel hakemlerdi. Niye çünkü jöle kullanmıyorlardı.

Geri
Üst Alt